سلام اقا توحید . دستت درد نکنه , مثل اینکه این filemanager داره پیشرفته تر میشه , طرز راه اندازی و کپی کردن این ورزن به گوشی که تغییر نکرده ؟ چیزی که نباید اضافه بشه ؟![]()
سلام اقا توحید . دستت درد نکنه , مثل اینکه این filemanager داره پیشرفته تر میشه , طرز راه اندازی و کپی کردن این ورزن به گوشی که تغییر نکرده ؟ چیزی که نباید اضافه بشه ؟![]()
لطفا به تاپیک زیر سری بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با استفاده از الف لوگو چنجر شما می تونید اسم دلخواهتون رو به جای لوگوی اپراتور بنویسید ، در ضمن می تونید با استفاده از کد شکلک ها ، شکلک هم به جای لوگوی اپراتور بذارید ، عکس گوشی من :
خوب فقها میگویند که اگر ما بتونیم به جای یک شکلک عکس دلخواهمون رو بذاریم ، اگر کد اون شکلکی رو که به جای اون عکس دلخواهمون رو گذاشتیم در فایل ini لوگو چنجر قرار بدیم ، عکس دلخواهمون به جای لوگوی اپراتور به نمایش در میاد !
حالا سوال من این هست که مسیر شکلک ها تو گوشی چیه ؟
چنتا سوال دارم که میدونم جاشنیست اینجا مسیر ریختن فایل dispely را میخواستم بعد برنامه ای هست که sms های که تو کامپیوتر دارم به گوشیم انتقال بدم و مدیریت کنم گوشی من کا750
Last edited by adrenalin; 18-02-2008 at 10:35. دليل: ش
مثل اين كه خيلي تغير كرده
من كه نتونستم راش بندازم
اگه ميشه يكم توضيح بدين
آقایون. گوسی دوستم k750ست . فریمورش هم R1DB001 میشه ازز این کارا باش کرد؟
مجید جان هنوز وقت نشده تستش کنم.من اصلا از این elf استفاده نمیکنم.یه پچ نصب کردم که کل ّFS رو میشه با برنامه mobyexplorer دید.از اون استفاده میکنم چون با mobyexploer امکان مارک کردن فایلها هم هست.
محمد جان فکر نمیکنم عملی باشه.خودت منطقی فکر کن ببین گوشی میتونه فرق مسیر رو با نوشته معمولی درک کنه.اگه مسیر عکس رو هم بدی باز بصورت متن نمایشش میده.نمیدونم شایدم بشه ولی به نظر من منطقی نیست.
ولی با یه ترفند میشه اینکار رو کرد:
مثلا الان خودت بجای اسم اپراتور نوشتی :-) تا اون اسمایلی رو که تو اس ام اس ها هست رو نشون بده.درسته؟
خب الان میتونی با استفاده از پچ gfx این اسمایل رو تغییر بدی و بجاش یه عکس با همون نام قرار بدی.اینطوری بجای اون اسمایل کوچیک عکس رو نمایش میده.
مسیرش اینه:
ifs\settings\display
با برنامه myphoneexplorer هم میتونی اس ام اس هاتو کپی کنی تو گوشی.
سعید جان متاسفانه نمیشه رو این فریمور اینکارهارو کرد.
موفق باشید
Last edited by D E V I L; 18-02-2008 at 13:25.
سلام
توحید جان منظور من هم همین هست که شما فرمودید ، ولی سوال من اینجاست که تو gfx همچین نامی وجود نداره که من به جاش یه عکس بذارم ؟ همشون به صورت مثلا ED40 و ... هست اصلا کد شکلک توش نیست که ؟
اين فايل ها رو بريز روي گوشي(فقط روي گوشي جواب ميده) اسم كل گرافيك گوشي توش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yarihaker; 18-02-2008 at 15:22.
ریختم تو گوشی ولی موقع باز کردن میگه صفحه خیلی بزرگه و مینویسه کامل باز نشد ! و فقط تونستم اسامی گرافیک رو ببینم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)