تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 306 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دریافت رجیستر کی 3 ماهه برای Avira Antivir Premium

دقت کنید که این رجیستر کی فقط برای نسخه ای که در بالا گفته شد کار خواهد کرد. برای دریافت رجیستر کی به سایت زیر برید و
    با پر کردن اسم و نام خانوادگی و یک ایمیل واقعی رجیستر کی به ایمیل شما فرستاده خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تا حالا شده پیش خودتون فکر کرده باشید اگر روزی کامپیوتر خودتون یا یکی از دوستانتون به بیشتر از 50 نوع تروجان و
    ویروس و اسپای ویر آلوده بشه و بعد شما بخواهید نسخه مجانی Antivir را برای نابودی ویروسها بر روی آن سیستم
    آلوده نصب کنید چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پس اگر میخواهید بدانید که نصب نسخه مجانی آنتی ویر بر روی یک سیستم آلوده کمکی خواهد کرد یا نه به سایتی
    که بعدا لینک آن را زیر این مطلب قرار خواهم داد برید و فیلم آن را که بر روی یوتوب آپلود شده را ببینید.

در این سایت شخصی ویندوز اکس پی را عمدا توسط ویروسها, تروجانها و اسپای ویر ها آلوده میکنه و بعد اقدام به
    نصب آنتی ویر بر روی اون سیستم میکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه قبل از آلوده شدن سیستم , نصب شده باشه (غیر فعال) و موقع آلوده شدن اونو فعال کرد بازم مشکلی پیش میاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من avira قویترین antivirus هستش . ولی نمیدونم internet security خوبی هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

و شناسایی نکردن اسپای ویر ها و ادویر ها.

وب اسکنر مسئله زیاد مهمی نیست. شما با استفاده کردن از مرورگر فایرفاکس و نصب پلاگین No Script محافظت
    خیلی بهتری رو میتونید داشته باشید تا نسبت به وب گارد آنتی ویروسها... چون آنتی ویروسها فقط کدهای مخرب
    شناسایی شده رو میتونند پیدا کنند و جلوشون رو بگیرند اما غیر فعال کردن اسکریپت ها در مرورگر فایرفاکس و کنترل
    کردن آن توسط پلاگین نصب شده جهت آزاد کردن بعضی سایتها میتونه تمام کدهای مخرب رو غیر فعال کنه. حالا چه
    این کدها خطرناک و مضر باشند و چه سالم باشند. سالم و مضر بودن کدهای داخل یک سایت را خود شما تعیین
    میکنید.

سرعت آپدیت شدن هم به نظر من همچین مسئله مهمی نیست و برای خیلی ها این نکته قابل حل شدنه. چون 1 یا
    2 دقیقه در روز اتلاف وقت برای آپدیت آنتی ویروس فکر نکنم مسئله زیاد مهمی باشه.

اما شناسایی نکردن اسپای ویر های مهم است و کسانی که از نسخه کلاسیک آنتی ویر استفاده میکنند باید سعی
    کنند از یک آنتی سپای ویری که گارد مناسب و دیتابیس خوبی را در مقابل سپای ویرها دارند رو در کنار آنتی
    ویروسشون بصورت فعال استفاده کنند.

از آنتی سپای ویرهایی که گار خوبی دارند و میشه به دیتابیس و گاردشون در هنگام فعال بودنشون اعتماد کرد
    میشه به اینها اشاره کرد.

1. Spyware Doctor
    2. Sunbelt CounterSpy
    3. Super Anti-Spyware Professional

SpySweeper هم گارد خوبی داره اما نصب اون رو به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم چون مشکلات زیادی رو در
    سیستم بوجود میاره و ارزش نصب کردن رو حتی بصورت غیر فعال رو هم نداره.

AVG AntiSpyware گارد خوبی نداره اما اگر بصورت غیر فعال در سیستم نصب بشه دیتابیس خیلی خوبی داره و
    یکی از بهترین آنتی سپای ویر ها است.

موفق باشید.

پس اگه یه firewall خوب داشته باشم دیگه مشکل adware و spyware هم ندارم و میتونم از همین نسخه مجانی استفاده کنم.. درسته؟

راستی شما مطمئن هستی که نسخه مجانی گارد فعال داره؟

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

شما با نصب فایروال رایگان کمودو می تونی خودت رو از شر هر چی adware و spyware هست راحت کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

شما با نصب فایروال رایگان کمودو می تونی خودت رو از شر هر چی adware و spyware هست راحت کنی.
    این موضوع که تمامی فایروال های موجود با بستن پورت ها و کنترل کردن داده های رد و بدل شده میتوانند تا حدی از
    آلوده شدن سیستم به ویروسها, تروجانها, اسپای ویر ها و غیره ... جلوگیری کنند را من هم قبول دارم. اما این دلیل
    نمیشه که بگیم فایروال کمودو یک چیزی بیشتر از بقیه داره که فایروال های دیگه ندارند.

فایروال مودو هیچ گارد محافظتی برای مقابله با اسپای ویر ها رو نداره و حتی هیچ دیتابیسی هم برای شناسایی
    اونها در خودش نداره. فایروال کمودو فقط بعنوان یک فایروال و یک برنامه HIPS میتونه از سیستم محافظت بکنه.
    نه بیشتر و نه کمتر.

تنها فایروال هایی که Real Time Protection در مقابل Spyware ها و Adware ها رو دارند اینها هستند...

Outpost Firewall Pro
    ZoneAlarm Pro
    Online Armor Personal Firewall v2

دقت کنید که نسخه مجانی Online Armor گارد محافظتی در مقابل سپای ویر ها رو نداره.

در اینجا من هیچ صحبتی از اینترنت سکوریتی هایی که هم فایروال دارند و هم قابلیت محافظت سیستم کاربران
    در مقابل اسپای ویر ها رو دارند نمیکنم چون این لیست طولانی میشه.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نسخه کلاسیک آویرا صرفا برای پاک سازی سیستم های آلوده و یا اسکنر استفاده میشه

به هیچ عنوان از نسخه مجانی بعنوان آنتی ویروس اول استفاده نکنید

گارد نسخه کلاسیک در برابر نسخه پرمیموم قابل مقایسه نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

پس اگه یه firewall خوب داشته باشم دیگه مشکل adware و spyware هم ندارم و میتونم از همین نسخه مجانی استفاده کنم.. درسته؟

راستی شما مطمئن هستی که نسخه مجانی گارد فعال داره؟
    جواب اینکه کدام فایروال دارای Realtime protection در مقابل اسپای ویر ها وادویر هاست رو در جواب دوست عزیز
    سیاوش میتونید پیدا کنید. اگر تا حدی با سیستم فایروالهای حرفه ای آشنا هستنید و میخواهید که فایروالی داشته
    باشید که گارد محافظتی برای مقابله با اسپای ویر ها رو هم داشته باشه در آن صورت من Outpost Pro رو بهتون
    پیشنهاد میکنم. اما اگر میخواهید که گارد محافظتی Outpost Pro هنگام نصب این فایروال به دلیل نصب نرم افزار های
    دیگر امنیتی اتوماتیک غیرفعال نشه باید این موارد زیر رو قبل از نصب رعایت کنید.

1. هیچ برنامه امنیتی نظیر آنتی ویروس, آنتی سپای ویر و فایروال نباید بر روی سیستمتون نصب باشه.
    2. حالا میتونید Outpost Pro رو نصب کنیدو تنظیمات آن را انجام دهید. قسمت Anti Spyware نیز فعال میشه.
    3. حالا نسخه مجانی Avira Antivir را میتونید نصب کنید.

در ضمن در جواب سوال قبلیتون باید بگم که بله نسخه مجانی Avira قابلیت Realtime Protection یا همان گارد
    محافظتی را دارد چون خودم دارم از همین آنتی ویروس بر روی پی سیم استفاده میکنم و از نسخه پرمیوم نیز
    بر روی لپ تاپ.

11. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

به هیچ عنوان از نسخه مجانی بعنوان آنتی ویروس اول استفاده نکنید

گارد نسخه کلاسیک در برابر نسخه پرمیموم قابل مقایسه نیست
    دوست عزیز گارد محافظتی نسخه مجانی Avira Antivir دقیقا همان گارد محافظتی است که در نسخه های Premium
    و Security Suite ازش استفاده میشه. انجین و موتور جستجوی نسخه مجانی نیز همان انجینی است که در
    نسخه های پولی استفاده شده. دیتابیس و کتابخانه Malware ها نیز در نسخه مجانی Antivir هیچ فرقی با
    نسخه های دیگر این کمپانی ندارد. تنها فرق نسخه مجانی از لحاظ شناسایی بدافزار ها در این است که در نسخه
    مجانی قابلیت شناسایی Spyware/Adware ها را حذف کردند و همچنین دارای وب اسکنر نیست.

جهت اطلاع عرض کنم که آپدیت و دیتابیس نسخه مجانی با نسخه Premium یکی است و فقط سرورهای آپدیتشون با
    هم فرق میکنه نه محتوای آپدیت. از لحاظ پاکسازی ویروسها نیز قبلا عرض کردم که همه شون از یک انجین استفاده
    میکنند.

این حرف ها حرف های شخصی من نیست و همه اش در سایت Avira و دیگر سایت های امنیتی ذکر شده.

موفق باشید.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •