تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 150 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

پروفشنال mm_yaghoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبريز

14 کد رجیستر برای Kaspersky Internet Security 7.0 که شما انرا تست کردید

سلام

من کد رجیستر برای Kaspersky Internet Security 7.0 را دارم و بعد از نصب برنامه کد ان به موفقیت رجیستر میشه

ولی بعد از انکه اپدیت شد ارورر میده و میگه باید دوباره رجیستر بشه شکل زیر

من چند تا کد دارم ولی قبول نمی کنه

[اگر شما دوستان کدی که شخصا"Kaspersky Internet Security 7.0 را با ان رجیستر کردید و همیشه اپدیت میشه

لطف کنید و برای دانلود بزارید

خیلی متشکر

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

من کد رجیستر برای Kaspersky Internet Security 7.0 را دارم و بعد از نصب برنامه کد ان به موفقیت رجیستر میشه

ولی بعد از انکه اپدیت شد ارورر میده و میگه باید دوباره رجیستر بشه شکل زیر

من چند تا کد دارم ولی قبول نمی کنه

[اگر شما دوستان کدی که شخصا"Kaspersky Internet Security 7.0 را با ان رجیستر کردید و همیشه اپدیت میشه

لطف کنید و برای دانلود بزارید

خیلی متشکر
    دوست عزيز براي اينكه مشكل شما حل بشه از روشي كه در زير توضيح ميدم استفاده كنيد 100% مشكل شما حل خواهد شد و حداقل تا 5-6 ماه ديگه مشكل Key نخواهيد داشت.فايل زير را دانلود كنيد و كارهايي كه در زير توضيح ميدهم را به دقت انجام دهيد(گرچه چند صفحه جلوتر توضيح داده بودم):
    1) برنامه را نصب کنید
    2) هنگام رجیستر برنامه، برنامه را خارج کنید، و ویندوز را ریستارت کنید
    3) با Safe Mode ویندوز وارد ویندوز شوید (این کار را میتوانید بعد از ریستارت با نگه داشتن کلید F8 انجام دهید)
    4) فایل KIS7Key.reg را اجرا کنید یا روی آن راست کلیک کرده و گزینه Merge را انتخاب کنید
    5) فایل KIS-7Crack.exe را اجرا کرده و مراحل را Next زده و به پایان برسانید
    6) ویندوز را ریستارت کنید
    7) به اینترنت متصل شوید و برنامه را اجرا کنید
    8) هنگام درخواست Activation گزینه Active using the activation code را انتخاب کنید
    9) با کلیک کردن روی دکمه Browse به داخل پوشه ی دانلود شده و استخراج شده بروید و داخل پوشه Keys 2007-2009 شوید
    10) یکی از فایلهایی که اول نام آنها با KAV6 2008-01-25 شروع میشود را انتخاب کنید
    دانلود فايل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اميدوارم مشكل شما هم حل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

لینک دانلود ارورر میده و دانلود نمیشه

روش دیگری وجود نداره
    در سايت ديگري براي شما آپلود كردم.دانلود كنيد:
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزيز براي اينكه مشكل شما حل بشه از روشي كه در زير توضيح ميدم استفاده كنيد 100% مشكل شما حل خواهد شد و حداقل تا 5-6 ماه ديگه مشكل Key نخواهيد داشت.فايل زير را دانلود كنيد و كارهايي كه در زير توضيح ميدهم را به دقت انجام دهيد(گرچه چند صفحه جلوتر توضيح داده بودم):
    1) برنامه را نصب کنید
    2) هنگام رجیستر برنامه، برنامه را خارج کنید، و ویندوز را ریستارت کنید
    3) با Safe Mode ویندوز وارد ویندوز شوید (این کار را میتوانید بعد از ریستارت با نگه داشتن کلید F8 انجام دهید)
    4) فایل KIS7Key.reg را اجرا کنید یا روی آن راست کلیک کرده و گزینه Merge را انتخاب کنید
    5) فایل KIS-7Crack.exe را اجرا کرده و مراحل را Next زده و به پایان برسانید
    6) ویندوز را ریستارت کنید
    7) به اینترنت متصل شوید و برنامه را اجرا کنید
    8) هنگام درخواست Activation گزینه Active using the activation code را انتخاب کنید
    9) با کلیک کردن روی دکمه Browse به داخل پوشه ی دانلود شده و استخراج شده بروید و داخل پوشه Keys 2007-2009 شوید
    10) یکی از فایلهایی که اول نام آنها با KAV6 2008-01-25 شروع میشود را انتخاب کنید

اميدوارم مشكل شما هم حل شود.
    درمورد kisیا kav
    هم همینجوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اقا یکی اینجا کمک کنه حداقل منم کاسپر ورژن 7.125 رو دارم ولی نمیتونم لاینسس کی رو واردش کنم.همین 2010 رو که گذاشته بودین.یکی بگه چی کار کنم هر کار میکنم لاینسس کی رو قبول نمیکنه اصلا قبولش نمیکنه.یکی یه چیزی بزاره تا بتونم این رو اکتیوش کنم.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

درمورد kisیا kav
    هم همینجوره؟
    در مورد KIS تست شده و كار ميكنه ولي در مورد kAV هم ميتونيد تست كنيد ببينيد جواب ميده يا خير.از يك نفر شنيدم كه در مورد KAV هم جواب داده.من خودم روي KAV تست نكردم.

اقا یکی اینجا کمک کنه حداقل منم کاسپر ورژن 7.125 رو دارم ولی نمیتونم لاینسس کی رو واردش کنم.همین 2010 رو که گذاشته بودین.یکی بگه چی کار کنم هر کار میکنم لاینسس کی رو قبول نمیکنه اصلا قبولش نمیکنه.یکی یه چیزی بزاره تا بتونم این رو اکتیوش کنم.ممنون
    شما از كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد.چه پيغامي به شما ميده؟Key ورژن 6 روي ورژن 7 جواب نميده.اگر از Internet Security استفاده ميكنيد ميتونيد از كركي كه گذاشتم استفاده كنيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من اینترنت سکریتی رو دارم همون ورژن 7.125 .این فایل هم هیچ کدوم دانلود نمیشه.دومی دانلود شد ولی ارور میده فایلش مثله اینکه خرابه چون موقعه باز کردنش کردن میگه خرابه.ممنون میشم اگه یه بار دیگه زحمتشو بکشی لطفا

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من اینترنت سکریتی رو دارم همون ورژن 7.125 .این فایل هم هیچ کدوم دانلود نمیشه.دومی دانلود شد ولی ارور میده فایلش مثله اینکه خرابه چون موقعه باز کردنش کردن میگه خرابه.ممنون میشم اگه یه بار دیگه زحمتشو بکشی لطفا
    لينك دوم تست شد و هيچ مشكلي نداره.فايل هم دانلود كردم كاملا سالم هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

1

hamilton عزیز من دانلود میکنم ولی براام اجرا نمیشه.عکسشو یاد ندارم اینجا بزارم وگرنه میزاشتم تا ببینی چه اروری میده اگه بگی چطوری بزار برات میزارم.ولی در کل برای من جواب نمیده این لینک.چون موقع باز کردن ارور میده.اگه یه بار دیگه بزاری برام ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton عزیز من دانلود میکنم ولی براام اجرا نمیشه.عکسشو یاد ندارم اینجا بزارم وگرنه میزاشتم تا ببینی چه اروری میده اگه بگی چطوری بزار برات میزارم.ولی در کل برای من جواب نمیده این لینک.چون موقع باز کردن ارور میده.اگه یه بار دیگه بزاری برام ممنون میشم
    اميدوارم با اين سايت ديگه مشكل نداشته نباشيد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •