خوب چند تا عكس را هم كه اخيرا گرفتم برايتان قرار ميدهم . خوشحال ميشوم دوستان متبحر درباره آن نظر بدهند:
تصويري از قله زيباي دواوند از فاصله نزديك !
كانن َ720IS
![]()
خوب چند تا عكس را هم كه اخيرا گرفتم برايتان قرار ميدهم . خوشحال ميشوم دوستان متبحر درباره آن نظر بدهند:
تصويري از قله زيباي دواوند از فاصله نزديك !
كانن َ720IS
![]()
تصويري از دشت زيبا و سرسبز مازندران پنجشنبه 18 خردادماه - بابلسر
Canon A720Is
[IMG][/IMG]
ساحل زيباي درياي خزر !
فريدونكنار پنجشنبه 18 خرداد 87
Canon A720IS
[IMG][/IMG]
محمد جان و ریتانا جان...هر دوتون عکسهاتون عالی هستند.......منتظر کارهای بیشتر هستیم..نمیدونم مرتضی جان چرا عکس نمیذاره
كجاي بابلسره ؟... به نظر مياد كنار بيمارستان شفا باشه درسته؟تصويري از دشت زيبا و سرسبز مازندران پنجشنبه 18 خردادماه - بابلسر
عكس بسيار قشنگيه ...ولي بهتر بود گاو رو در نقطه طلايي مي زاشتي ... اينجوري اسب هم تو نقطه خوبي قرار مي گرفت
خيلي باحال شده ... معلومه عكاس خوبي هستي ...ساحل زيباي درياي خزر !
فريدونكنار پنجشنبه 18 خرداد 87
راستي توجه كردي عكساي خوب از ساحل زماني گرفته مي شه كه موجي كه به ساحل مياد در اوج قرار داره و احساس مي شه الانه كه بخوره به سينه ساحل ...![]()
راستش فرصت كمي پيش مياد كه دوربين دست بگيرم ... ولي چشم سعي مي كنم بيشتر عكس بيارمنمیدونم مرتضی جان چرا عکس نمیذاره
حالا مي توني راهنمايم كني ؟... مي دوني اين عكس رو از كجا Crop كنم بهتر به نظر مياد؟
آب بندان روستايي در حومه بابل
مرتضی جان...من اینcrop رو دوست دارم...بد نشد...اگه crop بهتر میخوای به نظرم با فوتوشاپ سیم تیر ها رو حذف کن بهد یه crop بگیر...من شرمنده ویندوز تازه عوض کردم هنوز نصب نکردم![]()
ممنونم از ابراز لطف شما .
راستش عكس گاو ميان فريدونكنار و بابلسر كنار يك بازار خريد است كه اسم بازار را فراموش كردم !
البته من اين عكس را در حالتي نامتعادل از بالاي نرده ها و با حداكثر زوم دستي گرفتم !
خوب يك عكس هم از گلهاي فضاي سبز بازارچه گرفتم تقديمش ميكنم بدوستان !
[IMG][/IMG]
يك عكس ديگه از يك قايق در حال رسيدن به ساحل ! در همان محل ( فريدون كنار مازندران )
Canon A720IS
[IMG][/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)