تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 108 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

دست همتون درد نكه كه اين جور با علاقه ادامه دادين تا كار ها خوب جلو بره من فعلا سيستم ندارم مي خواهم بفروشم يكي ديه بخرم
    خواهش مي كنم محمد جون راستي يه سوال داشتم چطور ميشه تم پيش فرض ويندوز رو عوض كرد يعني وفتي ويندوز نصب ميشه اون تم آبي رنگ ويندوز نباشه بجاش تم خودمون باشه يه راه هست كه زياد ارزش نداره اونم اينه كه دو فايل luna.th_و luna.msyl_ (فك كنم اينا باشه)ژيدا كنيم و تم خودمون رو جايگزين كنيم ولي اين راه زيادجواب نميده اگه مي توني جواب بده

با تشكر

سجاد

2. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال . آیا میشه نرم افزار هایی که خودمون پرتابل کردیم رو هم نصب کنیم . یعنی نرم افزار پرتابل ما مثل اصل نرم افزار نصب بشه ؟

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا اینجای کار فقط تونستم winrar رو نصب کنم
    شما اگه فایل ستاپ winrar رو با خود نرم افزار winrar باز کنی میبینی که همون فایل هایی که بعد از نصب تو پوشه ی program file هست.
    من نرم افزار هایی که همراه با ویندوز mrt نصب میشه رو نگاه کردم همشون این ویژگی رو دارن مثلا من نرم افزار jet audio رو یک بار به شیوه ای که شما گفتید silent کردم اما نصب نشد و اگه با res hak هم باز کنی می بینی با مال mrt فرق میکنه اما اگه اول نرم افزار رو نصب کنی بعد پوشه jet audio که تو program file هست به روشی که شما گفتید silent کنیم همراه ویندوز نصب میشه.
    یه سوال دیگه ای که داشتم این بود که تو ویندوزmrt همه ی نرم افزار هایی که از طریق اتوران نصب میشن داخل خود سیدی هست اما هیچ حجمی رو اشغال نمی کنه برای اینکه متوجه منظورم بشید سی دی mrt رو بزارید بعد تو نوار آدرس این رو تایپ کنید H:\I386\svcpack بعد اگه اونجا راست کلیک کنید و پروپرتیز رو انتخاب کنید میبینید پوشه svcpack نه تاریخ تولید داره و نه حجمی چه جوری این کاره کردن؟
    یه سوال دیگه اینکه ان نرم افزار ها هم به صورت دستی قابل نصب هستند و هم به صورت سایلنت .اینو دیگه چه جوری انجام دادن؟

5. این کاربر از hossein67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

تا اینجای کار فقط تونستم winrar رو نصب کنم
    شما اگه فایل ستاپ winrar رو با خود نرم افزار winrar باز کنی میبینی که همون فایل هایی که بعد از نصب تو پوشه ی program file هست.
    من نرم افزار هایی که همراه با ویندوز mrt نصب میشه رو نگاه کردم همشون این ویژگی رو دارن مثلا من نرم افزار jet audio رو یک بار به شیوه ای که شما گفتید silent کردم اما نصب نشد و اگه با res hak هم باز کنی می بینی با مال mrt فرق میکنه اما اگه اول نرم افزار رو نصب کنی بعد پوشه jet audio که تو program file هست به روشی که شما گفتید silent کنیم همراه ویندوز نصب میشه.
    یه سوال دیگه ای که داشتم این بود که تو ویندوزmrt همه ی نرم افزار هایی که از طریق اتوران نصب میشن داخل خود سیدی هست اما هیچ حجمی رو اشغال نمی کنه برای اینکه متوجه منظورم بشید سی دی mrt رو بزارید بعد تو نوار آدرس این رو تایپ کنید H:\I386\svcpack بعد اگه اونجا راست کلیک کنید و پروپرتیز رو انتخاب کنید میبینید پوشه svcpack نه تاریخ تولید داره و نه حجمی چه جوری این کاره کردن؟
    یه سوال دیگه اینکه ان نرم افزار ها هم به صورت دستی قابل نصب هستند و هم به صورت سایلنت .اینو دیگه چه جوری انجام دادن؟
    اینو یادم نبود تو آموزشم بذارم بزودی آموزش کامل نصب نرم افزار مثل سی دی های mrt رو می ذارم

7. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

یه سوال . آیا میشه نرم افزار هایی که خودمون پرتابل کردیم رو هم نصب کنیم . یعنی نرم افزار پرتابل ما مثل اصل نرم افزار نصب بشه ؟
    آره میشه ولی چرا این کارو می کنین مجموعه نرم افزارهای پورتیبل تو بازار زیاد هست به دردسر هم نمیفتید (برای نصب نرم افزارای خودتون)

تو انجمانها هم نرم افزارای پورتیبل هست یه سرچ کن پیدا می کنی
    Last edited by Samba; 04-09-2008 at 09:49.

9. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل اینکه دوستان نمی تونن سوال مرا جواب بدن

یه بار دیگه میپرسم چه جوری میشه اسم پیش فرض ویندوز را عوض کرد منظور من این اسم است

Microsoft Windows XP Professional

11. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تعدادی فونت دارم چه جوری اونا رو به ویندوزم اضافه کنم

13. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اقاhossen 67 تو نمی تونی جواب سوالای منو بگی چه جور اسم پیش فرض ویندوز را عوض کنم منظور من این اسم است

.................................................. .......................manreza71.................. ...........................................

15. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اقاhossen 67 تو نمی تونی جواب سوالای منو بگی چه جور اسم پیش فرض ویندوز را عوض کنم منظور من این اسم است

.................................................. .......................manreza71.................. ...........................................

دقیق نمی دونم اما فکر کنم باید تو این فایل ها دنبالش باشی
    WINNT32.MSI
    WINNT32A.DLL
    WINNT32U.DLL
    WINNT32.EXE
    WINNT32.GID

17. این کاربر از hossein67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

hossein67 ازبین اینا که گفتی احتمالا این دوتا یعنی

WINNT32A.DLL
    WINNT32U.DLL

باشند ولی فکر کنم مربوط به مراحل نصب ویندوز هستند نه نام ویندوز لطفا اگه مطئن شدی مارو بی خبر نزاری
    .................................................. .manreza71........................................ .....................

19. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •