با سلام،
ميدونيد هر فلشي كه آسيب فيزيكي نديده باشه تعمير ميشه:
من يه فلش kingmax 8gb دارم كه تا حالا چند بار مشكلاتي به هم زده بود و با نرم افزارهايي كه خود شركت kingmax ارائه داده بود، درست شده بود ولي آخرين بار كه به دلايلي فلشم خراب شد طوري بود كه هيچ كدوم از اون نرم افزارها و حتي ويندوز فلش رو نميشناخت ديگه فكر خريد يه فلش جديد افتادم كه اتفاقي با سايت flashboot.ru كه به زبان روسي بود و بعضي از سايتهاي چيني آشنا شدم و تنها از روي كنجكاوي يه بررسي كردم ديدم يه نرم افزارهايي براي فلش زدن و احياي فلش مموريهايي كه آسيب فيزيكي نديده باشند وجود داره. فقط كافي فلشتون رو باز كنيد و شماره آي سي كنترلر و شماره آي سي حافظه رو برداريد سپس به اطلاعاتي نظير PID و VID و ... نيز نياز داريد سپس ميتونيد فلشهاي معيوب و اصطلاحاً سوخته رو درست كنيد.
البته به دليل اينكه ما كارمون تعمير فلش نيست، تعمير يكي دو تا فلش با توجه به وقتي كه صرف آشنايي با نرم افزار ميكنيم، ارزششو نداره ولي من فقط از سر كنجكاوي تونستم فلش خرابم رو با نرم افزار SK6211_PDT_20100428 اصطلاحاً فلش بزنم و دوباره استفاده كنم البته با توجه به نوع كنترلر و حافظه، نرم افزار خاصي اين كار رو انجام ميده. اينهم ترجمه انگليسي بخشي از سايت روسي در مورد يكي از نرم افزارهاي مذكور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد