تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 357

نام تاپيک: اموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xp

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

lord_ashkan عزیز ممنون از اینکه این مطالب رو گفتی ...
    تو اون روشهای دور زدن بایوس و پسورد ادمین ذکر شدن که جالب بود ... ولی اگه تاپیک رو میخوندی میدیدی که الان فقط مشکل پسورد سیس کی هست ...
    شما درست مي گوييد ولي به هر حال اگر بايوس رمز داشته باشه اين كاها به درد نمي خوره ...

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

شما درست مي گوييد ولي به هر حال اگر بايوس رمز داشته باشه اين كاها به درد نمي خوره ...
    سلام ... Lord عزیز ... روش های دور زدن پسورد بایوس رو دوستان چند صفحه قبل ذکر کردن ... که یکیش همون استفاده از پسورد های back door یا main passwords یا برداشتن باطری بایو س...
    به هر حال الان بحثون روی سیس کی هست ...
    مجید جان بابات این فلش دستت درد نکنه دارم تو این سایت enips ریجیستر میکنم بیبینم چیه ! ...ممنون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینقدر به boot.ini گیر بیخود ندید....واسه لود کردن برنامه قبل از لاگین توی ویندوز روشهای زیادی هست....

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ...
    مجید جان .. این فلش رو از همون سایت دانلود کردم ... گویا فایل زیپ هست .. ولی extraxt نمیشه !
    مشکل داره ؟
    نیما جان سلام ... نبودی یه چند مدت ... فقط امیدمون به شماست ... راهکار تازه بذار پیش پامون

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

میشه راه های اجرا شدن یه نرم افزار رو قبل از login ویندوز بگین ؟

ممنون میشم

من فعلا دنبال راهی هستم که بتونم از داخل account limited یه یوزر admin بسازم .

فعلا .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب راههای زیادی هست.......شما میخواین یه برنامه رو قبل از لاگین کردن اجرا کنید چیزائي که به نظرم میرسه:

۱.معرفی برنامه بعنوان سرویس.........چه جوری........خوب حور هندوستان.......کار سختی نیست فقط باید برنامه رو معرفی کنید حتی فکر کنم یه ابراری هم به شکل گرافیکی داره...........

۲.ریجیستری.............اه که چه سیستم مزخرفیه این ریجیستری......چون هیچیش معلوم نیست......فقط به خاطر اینکه مایکروسافت نمیخواه دستش رو بشه یعنی خیلی بسته عمل میکنه.......بهرحال باید بدونین چه جوری و احتمالا هم از خودشون باید بپرسین‌(مایکروسافت)

۳. فکر کنم با autoexe.bat هم میشد نمیدونم دقیقا کاربردش کجاهاست احتیاج به تحقیق داره...........

۴..........و خیلی روشهای جالب دیگه که افرادی خلاق و خوش فکر ابداعش میکنن ........فکر کنم راههای زیاد دیگه ای هم باشه.........

الان عصر انفجار اطلاعاته کسی چیزی رو حفظی بلد نیست الان دیگه عصر حفظ کردن نیست عصر اینه که به شما یه پروژه میدن و میگن اجراش کن.........حالا شما باید کتاب بخونی ..........تو اینترنت سرچ کنی...........

=========================
    خوب دوم سلام به همه دوستان ................ سال نو هم مبارک
    به خاطر گرفتاری کمتر به سایت سر میزنم........ضمنا روشی که تاپیک میره رو خیلی نپسندیدم ولی موضوعات رو کم و بیش دنبال میکنم.......
    راجع به قضیه syskey روی فلاپی .......... خوب توی پستهای قبل بحثشو کردیم............اگه سیس کی روی فلاپی باشه و فایل کد شده اونجا دخیره شده باشه........اگه از روشهای کدگشائي که عملا غیر عملی هستن بگذریم میمونه یه راه حل و اون اینکه کل سیستم سیس کی ویندوز رو از کار بندازیم یعنی با یه لایو دیسک یا هر چیز دیگه توی فایلهاش دست ببریم طوری که توی ریستارت بعد ویندوز نفهمه که اصلا احتیاج به چک کردن سیس کی داشته.........این به نظرم راه حل اصلی هست حالا این در حد ایده س.............اگه دوست دارین یاد بگیرین چه جوری خوب کاری نیست که بخواین همینجوری انجامش بدین باید از نحوه کار سیستم اطلاع داشته باشین یه سری اطلاعات فنی و یه مقدار سعی و پشتکار لازم داره البته اگه قبلا یه شیر پاک خورده ای این کار رو انجام داده و اونو توی اینترنت گذاشته و مایکروسافت هم واکنشی نشون نداده یعنی راهش هنوز کار میکنه دیگه موضوع فرق میکنه مثل عادت مالوف میتونین برین و هر چی میخواین رو دانلود و توی راهنماش قدم به قدم پیش برین و بعد از انجام کار کلی واسه خودتون کیف کنین..............

راجع به قضیه اجرا از سرویس هم یه سرچ کوچولو کردم ........... اینجا بد توضیح نداده خیلی از فایلهائي که مممکنه به کار بیاد رو ذکر کرده هم میتونین گرافیکی با srvinstw.exe و هم متنی با sc.exe , .... مثلا newserv.exe و... انجامش بدین بهرحال باید باهاش سرو کله بزنین.......اینقدر هم به boot.ini و/sos بدبخت گیر ندین...........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .............فعلا خداحافظ تا ۷ ۸ ساعت دیگه باید گزارش کارمو آماده کنم.................................

راجع به هرکدوم ازین روشها خودتون باید سرچ کنید........
    Last edited by GnuHDL; 07-04-2008 at 23:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی یه برنامه هم به اسم application-as-service بود............ولی باوجود اون راهنمائي مایکروسافت فکر نمیکنم این خیلی به کار بیاد.......

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

راه autoexebat که فکر نکنم جواب بده چون فقط سرویسهای dll رو اجرا میکنه

از ریجستری فکر نکنم امکان پذیر باشه برا این که قبلش پروسه هایی لود میشن که اونها امنیت رو اول میارن و بعد ریجستری لود میشه , پس بازم نمیشه کاری کرد

معرفی برنامه به عنوان سرویس رو باید توضیح بدی تا ببینم چی میشه

خودم دارم یه کارایی میکنم که اگه درست بشه تو دنیا برا بار اول ارائه میشه

موفق باشین

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا يكي براي منم توضيح بده جريان چيه؟؟؟
    حالا اومديم و يه راه پيدا كرديم كه فلان برنامه رو قبل از syskey اجرا كنيم.اين برنامه چي مي تونه باشه؟( آيا برنامه اي براي دور زدن syskey?)
    يه روش ديگه هم پيدا كردم براي پيدا كردن (نه reset كردن)پسورد administrator اگه اين بحث syskey تموم شد ميگمش(قرار گذاشته بوديم پله پله بريم جلو تا بي نظمي بوجود نياد)

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام عزیزان

راه autoexebat که فکر نکنم جواب بده چون فقط سرویسهای dll رو اجرا میکنه

از ریجستری فکر نکنم امکان پذیر باشه برا این که قبلش پروسه هایی لود میشن که اونها امنیت رو اول میارن و بعد ریجستری لود میشه , پس بازم نمیشه کاری کرد

معرفی برنامه به عنوان سرویس رو باید توضیح بدی تا ببینم چی میشه

خودم دارم یه کارایی میکنم که اگه درست بشه تو دنیا برا بار اول ارائه میشه

موفق باشین
    خیلی پرصلابت هستی..........اعتماد به نفست هم بالاست...........راحت هم نتیجه گیری میکنی
    بهتره به رئيس جمهور شدن هم فکر کنی
    دیگه حرفی ندارم............میتونین به فرومهای تخصصی تر مراجعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •