خوب راههای زیادی هست.......شما میخواین یه برنامه رو قبل از لاگین کردن اجرا کنید چیزائي که به نظرم میرسه:
۱.معرفی برنامه بعنوان سرویس.........چه جوری........خوب حور هندوستان.......کار سختی نیست فقط باید برنامه رو معرفی کنید حتی فکر کنم یه ابراری هم به شکل گرافیکی داره...........
۲.ریجیستری.............اه که چه سیستم مزخرفیه این ریجیستری......چون هیچیش معلوم نیست......فقط به خاطر اینکه مایکروسافت نمیخواه دستش رو بشه یعنی خیلی بسته عمل میکنه.......بهرحال باید بدونین چه جوری و احتمالا هم از خودشون باید بپرسین(مایکروسافت)
۳. فکر کنم با autoexe.bat هم میشد نمیدونم دقیقا کاربردش کجاهاست احتیاج به تحقیق داره...........
۴..........و خیلی روشهای جالب دیگه که افرادی خلاق و خوش فکر ابداعش میکنن ........فکر کنم راههای زیاد دیگه ای هم باشه.........
الان عصر انفجار اطلاعاته کسی چیزی رو حفظی بلد نیست الان دیگه عصر حفظ کردن نیست عصر اینه که به شما یه پروژه میدن و میگن اجراش کن.........حالا شما باید کتاب بخونی ..........تو اینترنت سرچ کنی...........
=========================
خوب دوم سلام به همه دوستان ................ سال نو هم مبارک 
به خاطر گرفتاری کمتر به سایت سر میزنم........ضمنا روشی که تاپیک میره رو خیلی نپسندیدم ولی موضوعات رو کم و بیش دنبال میکنم.......
راجع به قضیه syskey روی فلاپی .......... خوب توی پستهای قبل بحثشو کردیم............اگه سیس کی روی فلاپی باشه و فایل کد شده اونجا دخیره شده باشه........اگه از روشهای کدگشائي که عملا غیر عملی هستن بگذریم میمونه یه راه حل و اون اینکه کل سیستم سیس کی ویندوز رو از کار بندازیم یعنی با یه لایو دیسک یا هر چیز دیگه توی فایلهاش دست ببریم طوری که توی ریستارت بعد ویندوز نفهمه که اصلا احتیاج به چک کردن سیس کی داشته.........این به نظرم راه حل اصلی هست حالا این در حد ایده س.............اگه دوست دارین یاد بگیرین چه جوری خوب کاری نیست که بخواین همینجوری انجامش بدین باید از نحوه کار سیستم اطلاع داشته باشین یه سری اطلاعات فنی و یه مقدار سعی و پشتکار لازم داره البته اگه قبلا یه شیر پاک خورده ای این کار رو انجام داده و اونو توی اینترنت گذاشته و مایکروسافت هم واکنشی نشون نداده یعنی راهش هنوز کار میکنه دیگه موضوع فرق میکنه مثل عادت مالوف میتونین برین و هر چی میخواین رو دانلود و توی راهنماش قدم به قدم پیش برین و بعد از انجام کار کلی واسه خودتون کیف کنین..............
راجع به قضیه اجرا از سرویس هم یه سرچ کوچولو کردم ........... اینجا بد توضیح نداده خیلی از فایلهائي که مممکنه به کار بیاد رو ذکر کرده هم میتونین گرافیکی با srvinstw.exe و هم متنی با sc.exe , .... مثلا newserv.exe و... انجامش بدین بهرحال باید باهاش سرو کله بزنین.......اینقدر هم به boot.ini و/sos بدبخت گیر ندین...........
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.............فعلا خداحافظ تا ۷ ۸ ساعت دیگه باید گزارش کارمو آماده کنم..................................gif)
.gif)
راجع به هرکدوم ازین روشها خودتون باید سرچ کنید........