سلام من امروز یه سرویس حجمی حسابگر گرفتم چقدر طول میکشه بیان نصبش کنن(می خوام کنه شم زودتر بیان)
سلام من امروز یه سرویس حجمی حسابگر گرفتم چقدر طول میکشه بیان نصبش کنن(می خوام کنه شم زودتر بیان)
بین3تا 7روز طول می کشه تا نصب کنن با کنه شدنت هم نمی تونی زودتر راش بندازی باید اول از طرف مخابرات خطت رانژه بشه بد میان خونتون واست نصب می کنن
راستی مودم رو از خود شرکت گرفتی گرون می دن .
Last edited by mehdi_08; 03-08-2008 at 22:50.
نه اونا مودم تک پورتtp-link رو می دادن 48 تمن من یه 2 کاناله زولتریکس رو گرفتم 46 تمن![]()
خیلی خوب گرفتی من از حسابگر TP-LINK دوپورت رو بهم دادن 55000 تومن ،راستی چه سرعتی با چه حجمی گرفتی؟ قیمتشم بگو!!
هنوز سرعتم دانلودم خوب نشده،بین 12 تا 28 ،(با توجه به سرعت 512 باید حدود 55 باشه)،یه چیزه دیگه هنوزم بعضی سایتها رو باز نمیکنه،اون پ.روکسی که شرکت بهم داده بود اونم کار نمیکنه!!خلاصه بهتون بگم فقط تبلیغاتشون قشنگه..باور کنید diul up از این بهتره!!!نه قطعی داره نه این مشکلات!!
برای من مشکلاتش کمتر شده سرعت دانلودش عالیه مینگین58![]()
من سرویس حجمی یک ماهه 2.5 گیگ گرفتم قیمتش 12.5 بود ولی وقتی آبمان و.... رو اضافه کردن شد 16 تمن
15 تمن هم پول نصبش خلاصه تا می تونستن تیغم زدن![]()
پس با این حساب قیمتهای صبانت بهتره بازم
ACTROSجان دقت کن اگه3ماهه از حسابگر بگیری می شه 40000اما صبانت 45000
حسابگر به 3ماهه به بالا تخفیف می ده
سلام
من امروز اومدن وصل کنن مودممو که نیومدن(حسابگر) زنگ زدن گفتن مودمت چون zoltrix هستش باید بیاریش این جا
بعدش که اومدم دیدم سرعتش ریده 13 کیلوبایت(باید 64 باشه) دانلود میکنه
راستی من پرت لن کامپیوترم نداره و با یواس بی وصلش کردم
ممکنه مال اون باشه؟ وقتی وصل میشه می نویسه 135 kbpsمال شما چطوره(مرکز مخابرات امام خمینی) مرسی راهنماییم کنید مشکل
از کجاست
Last edited by angels_eye2006; 07-08-2008 at 18:56.
سلام
من زنگ زدم شرکت مشکلم رو حل کردن
اینترنت حسابگذ شبانه چه ساعت هایی مجانیه و آیا باید با همون یوزر و پسورد روزانه وصل بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)