dns رو روی اون پی سی سوم Set کنید
بذارید 4.2.2.4
با این روش فقط وقتی pc دو کارت شبکه ای به اینترنت وصل شما میتونید توی سیستم سوم هم اینترنت داشته باشید
gateway هم باید بدید سیستم دو کارت شبکه ایه
اون کارت شبکه ای که سمت سیستم سومه
dns رو روی اون پی سی سوم Set کنید
بذارید 4.2.2.4
با این روش فقط وقتی pc دو کارت شبکه ای به اینترنت وصل شما میتونید توی سیستم سوم هم اینترنت داشته باشید
gateway هم باید بدید سیستم دو کارت شبکه ایه
اون کارت شبکه ای که سمت سیستم سومه
Last edited by undertaker_ss; 19-12-2009 at 13:24.
سلام
من دوتا کامپییوترم رو با کابل کراس شبکه کرده ام ... کانکشن دیال آپ اینترنت رو برای اون یکی کامپیوتر شیر کردم ... در قسمت network connections کانکشن internet gateway هم وجود داره ... و هر وقت توی اولی به اینترنت وصل میشم دومی هم وصل میشه ... اما در کامپیوتر دوم وقتی فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ... در حالیکه در اولی صفحات به خوبی لود میشه !
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
فایروالو خامو.ش کنید، امتحان کنید
سلام دوستان.اگه میتونید منو راهنماییم کنید
راستش من دو تا کامپیوتر دارم که به فاصله 100 متری از هم هستند . می خوام هر دو رو به اینترنت پر سرعت وصل کنم.
به نظر شما بهترینن و مقرون به سرفه ترین راه چیه؟
راستی میشه تو این فاصله 100 متری یک ارتباط بی سیم برقرار کرد؟ چقدر هزینه داره؟
ی
ه چیز دیگه.تو کدوم از این روش ها میشه علاوه بر internet دو کامپوتر رو هم شبکه کرد.
آیا سخت افزار مورد نیاز فرق میکنه.منظورم مودمه
این کارو کردم نشد ...فایروالو خامو.ش کنید، امتحان کنید
اما DNS server رو گذاشتم 4.2.2.4 درست شد...
بازم ممنون
با سلام
من یک لپ تاپ دارم که مودم ADSL رو به صورت Bridge بهش وصل کردم
لپ تاپ دارای وایرلس هست
حالا میخام لپ تاپ رو سرور کنم که بقیه با وایرلس بهش وصل بشن و از اینترنت استفاده کنن
یا به عبارتی میخام اینترنت رو به وسیله این لپتاپ با وایرلس شر کنم
همه ویندوز ها هم ویستا هستند
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
این راهنما خوبه (البته مال ویستا یه کم فرق داره)
متوجه هستین که در این حالت لپ تاپ سرورتون باید همیشه روشن باشه تا بقیه بتونن کانکت بشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم حالا میخوام با استفاده از یکی از اونا دیگری رو به اینترنت وصل کنم
کانکشنی که برای اینترنت هست رو Share میکنم اما با این کار سیستم دوم وصل نمیشه میخواستم بدونم کار دیگه ای باید انجام بدم یا نه؟
(اینترنت دایال اپ)
ممنون
فایروال را خاموش کنین. تنظیم default gateway را چی دادین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)