دوست عزيز مثل اينكه اينجا رو اشتباه گرفتيد
اينجا جاي تبليغ نيست
دوست عزيز مثل اينكه اينجا رو اشتباه گرفتيد
اينجا جاي تبليغ نيست
متاسفانه نتوانستم آپلود كنم ايميل تان را به من اعلام كنيد تا براي شما بفرستم
این فایل رو دانلود کن توش 3تا فایل DLL هست
کپیش کن تو مسیر نصب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک برای ورژن 1.5 چی ؟
چون مثل ورژن 2 ،جای وارد کردن سریال نداره.
سلام حسین جان به یه اموزش این چنینی نیاز داشتم کلی دعات کردم دمت گرم
حسین جان جندتا سوال تخصصی دارم لطفا به این سوالات من پاسخ بدید دمتون گرم.
1-من تازه یه لپ تاپ اپل مک بوک پرو گرفتم مجموعه adobe به طور کامل روش نصبه و adobe premier هم روش نصبه
من ----- کارت دارم و در کامپیوترم یه سریالی رو ضبط کردم ولی برای زدن و تبدیل به دی وی دی باید ایدتش کنم پیام های وسطش رو بردارم قسمتهاشم به هم بچسبونم برای این کار میخوام از adobe premier استفاده کنم حالا
برای اینکه بخوام کار ادیت رو انجام بدم در این برنامه به فرمت mpeg1 تبدیل کنم یا mpeg2 و اینکه بعد از اینکه کامل ادیت کردم و بهم چسبوندم اگه بخوام به دی وی دی بزنم که در دی وی دی پلیر هم قابل پخش باشه باید فایل اماده شده رو به چه فرمتی تبدیل کنم؟و اینکه با این برنامه میشه وسط فیلم که تبلیغات هستش رو برداشت و ادیت کرد؟
با سلام
من از پرمیر 1.5 استفاده میکنم وقتی میخوام عکس ه رو تبدیل به فیلم کنم تو فیل سایز عکسها بزرگتر ار صفحه نمایش میشه و نمیشه کل عکس رو دید در این مورد چیکار باید بکنم؟
با تشکر
آموزش های فوق العاده ای بود
دمتون گرم
با سلام
دوست عزیز میشه در مورد کیفیت تصویر خروجی در پریمیر 7 توضیح دهید .
در خروجی پرده سفید روی فیلم می افته.
ممنون از شما![]()
سلام
ممنون از آموزش هاتون
من با برنامه هایی مث Eduis و Pinnacle و Power Director و البته windows Movie Macker (!!!) کار کردم ، ولی نمیدونم این پریمایر انقد پیچیده است . من پریمایر Cs4 رو نصبیدم ، ولی چندتا مشکل دارم
مثلا رو کامپیوترم خیلی کند اجرا میشه ( رم یک گیگ ، سی پی یو دو هسته 4400 ، گرافیک جی فورس جی تی 8500 )
اگه چندتا افکت استفاده کنم سیستم هنگ میکنه !و باید حتما ریست کنم !( راستی ویندوز ویستا 64 !)
مثلا یه مشکلی با برنامه :
هر عکسی رو که میارم توی TimeLine خیلی بزرگه ، که یکم از این مانیتور چپیه دستکاری میکنم بعد از راستیه (مثل فوتوشاپ که Ctrl + T رو میزنی ) کوچیکش میکنم !
ایا کار کردن با این برنامه سیستم قوی میخواد ؟
معذرت میخوام که اینجا سوال پرسیدم ، چند تا از صفحه ها رو خودنم دیدم نباید سوال میکردم ، شرمنده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)