تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 25 از 55 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض سوال: تغییر رشته ریاضی به علوم انسانی

سلام شاید یکم بنظرتون عجیب باشه
    اما بنده بدلیل عدم توانایی در گذراندن درسهای رشته itکه رفتم حالا بعدچندترم میخوام تغییر رشته بدم به یکی از رشته های علوم انسانی، شرایطش چیه؟
    میدونم رشته itخیلی خوبه اما من دیگه قیدشو زدم، البته به علوم انسانی هم علاقه دارم
    Last edited by The Jok3r; 27-06-2012 at 22:29.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام شاید یکم بنظرتون عجیب باشه
    اما بنده بدلیل عدم توانایی در گذراندن درسهای رشته itکه رفتم حالا بعدچندترم میخوام تغییر رشته بدم به یکی از رشته های علوم انسانی، شرایطش چیه؟
    میدونم رشته itخیلی خوبه اما من دیگه قیدشو زدم، البته به علوم انسانی هم علاقه دارم
    شما هم فرض کن داری با یکی مثل خودت حرف می زنی. منم دانشجو رشته کامپیوتر کاردانی ام ترم چهارر. دو ترمه دارم برنامه نویسی پیشرفته ۲ می خونم. هنوز پاس نشده. درکتون می کنم. نمی خوام درباره رشتتون بگم خوبه فلانه. فقط میگم اگر بعد از فارغ التحصیلی با مدرک علوم انسانی برای کار مشکلی ندارین اقدام کنین. اگر نه همین رشته رو ادامه بدین. من هم چندین بار می خواستم تغییر رشته بدم. ولی جدی از راه چاره این نیست. همین رشته رو ادامه بدین بهتره. یا اقلا بیاین کامپیوتر. درسته برنامه نویسی داره ولی رشته آینده داری هست. که یه سری دروس هم تطبیق بخوره دوباره هم نخونین.

3. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون اما جدای از خوبی و بدی یا آیندش، نمیدونی این کار چه مراحلی داره یعنی تغییر رشته از itبه مثلاً اقتصاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من الان کاردانی پیوسته کامپیوتر نرم افزار هستم. و دیپلم کار و دانش دارم. اگه بخوام تغییر رشته بدم به رشته زبان چیکار باید بکنم؟؟ با همین مدرک نمیتونم اون رشته برم؟ یا باید نظری گذرونده باشم؟؟ الان میتونم برای دیپلم علوم انسانی توی این مراکز از راه دور بخونم بعد کنکور زبان بدم؟؟

لطفا کسی میدونه کمک کنه حیاتیه!

داره خودمونی میشه kafshdo0zak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.یه سری سوال راجع به شاخه ی مترجمی داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایین.
    _اول اینکه به عقیده ی شما ادامه ی رشته مترجمی زبان یا شاخه ی تربیت معلمیش برای ارشد از نظرتون چطوره (با توجه به اشباع این شاخه و شرایط کاری...)
    _دوم هم از نظر شما کسی که کارشناسی مترجمی داره در صورت تغییر رشته چه شاخه هایی و چه رشته هایی میتونه بره... و اینکه کدوم رشته در حال حاضر بهتره ...
    _سوم هم میخواستم برای کلاس های ارشد راهنماییم کنید.. اینکه توی کلاسهای ارشدی که هست شرکت کنم یا نه ... و اگه اختصاصأ بخوام
    teaching بخونم چطور برای خوندن راهنماییم میکنید ؟
    پیشاپیش از راهنماییاتون ممنونم...
    @}----

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم می خوام ببینم تغییر رشته از هر رشته ای به رشته ی دیگه ممکنه ؟؟؟؟مثلا از مهندسی مواد به مهندسی شیمی؟؟؟

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

به صورت بالقوه تغییر رشته از هر رشته به رشته دیگه امکان داره امااا
    مثلا روزانه باشی شبانت میکنن البته اگه حق خوندن شبانه تو اون شهر رو داشته باشی
    مگر اینکه خیلی نخبه باشی و گرنه به نظرم از همین اول خوب انتخاب کنید و ادامه بدید
    من خودم تجربه تغییررشته رو دارم
    پدرم درومد اومدن نرم افزار من معدن میخوندم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 تغییر رشته از معماری به عمران؟

سلام من یک دانشاموزم که تازه از هنرستان دیپلم گرفتم . ولی میخواستم واسه این که بازار کار عمران بهتره تغییر رشته بدم به عمران ولی موندم چکار کنم اخه یکی مگه معماری خوبه ادامه بده ولی بکی میگه برو عمران بهتره؟
    از نظر علاقه واسم فرقی نداره.
    اگر بخوتم تغییر رشته بدم هم بلد نیستم چکار کنم یه کمکی بکنید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام . بین رشته برق یا مکانیک ماندم . ازشون شناختی که با استفاده از اینترنت باشه دارم و هر دوشون طوری هستن که نمی تونم یکیشون را انتخاب کنم . میخواستم بدانم هرکدام
    از این دو رشته چه مهارتهایی می خواد و با چه ادمهایی سازگاره وهمچنین ایا بازارکارشون یکی بر دیگری تقدم داره ه هم لیسانس و هم فوق لیسانس. (برق : کنترل - مکانیک : جامدات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم می خوام ببینم تغییر رشته از هر رشته ای به رشته ی دیگه ممکنه ؟؟؟؟مثلا از مهندسی مواد به مهندسی شیمی؟؟؟
    والا فکر کنم به این راحتیا نیست

اگه میخواید از یه دانشگاه و یه رشته به یه دانشگاه دیگه و یه رشته دیگه برید که کار مشکل تر میشه ولی اگه فقط میخواید که تو دانشگاه خودتون برید به یه رشته دیگه باید

۱. اولا ۲۴ واحد از اون رشته خودتون رو پاس کرده باشین

۲.زمان انتخاب رشته که کردین اون رشته مقصود رو قبول شده باشید(نتایج ثانویه ای که تو مهر ماه مباد رو میگم اونجا مشخص میشه

۳.اون گروه اموزشی مقصد با این کار شما موافقت کنه که اینجاست که داشتن پارتی نقش و قدرت خودشو به رخت میکشه(البته روال بدون پارتی اینه که معدلت خوب باشه و البته شبیه بودن دو رشته هم تاثیرگذاره ولی نه زیاد)

ممنون اما جدای از خوبی و بدی یا آیندش، نمیدونی این کار چه مراحلی داره یعنی تغییر رشته از itبه مثلاً اقتصاد؟
    دوست عزیز اولا به پاسخ بالایی توجه شود که تقریبا پاسخ سوال شما هم هست ولی باز اگه سوالی موند راحت ترین کار اینه که به گروهتون یا اموزش دانشگاه مراجعه کنید و همه چی رو بهتون میگن البته ای تی و اقتصاد خیلی از هم دورن یه خرده کارت سخت میشه ول هیچ کاری نشد نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •