سلام.من با اين نرم افزار كار كردم و چون امكاناتش كامل بود دنبال نرم افزار ديگه اي نرفتم.
VMware-workstation هم براي نصب ويندوز هاي مجازي داخل ويندوز اصلي است و ربطي به boot نداره.
سلام.من با اين نرم افزار كار كردم و چون امكاناتش كامل بود دنبال نرم افزار ديگه اي نرفتم.
VMware-workstation هم براي نصب ويندوز هاي مجازي داخل ويندوز اصلي است و ربطي به boot نداره.
شما فقط کافیبه وارد بوت بشی، اگه بوت داس باشه کارت راه میفته (مثلاً بوت ویندوز 98 و me عالیه) در غیر اینصورت وقتی F8 رو بزنی وارد بوت سیستم میشی که هیچ امکاناتی نداره به غیر از اجرای setup. اما یه راه حل ساده تر اینه که یه فلاپیه بوت تهیه کنی و از اون استفاده کنی. هر ویندوزی واسه خودش یه بوت داره که وارد setup همون ویندوز میشه، اما با بوت داس شما میتونی هر فایلی رو که دوست داشتی اجرا کنی...
میشه روش کار با این برنامه رو بگید
یا اموزشش اگه جایی هست معرفی کنید!
ممنون
راستش نرم افزارش خیلی سادس.البته باید با لودرها آشنایی داشته باشید.
روش کار به این صورته که شما فایل boot هر یک از ویندوز تون رو به یک دکمه یا متن منصوب می کنی.
پسوند این فایلها معمولا bin هست.در نهایت هم فایلهایی که برنامه ایجاد می کنه تو dvd رایت کن.
یه سرچ بکن احتمالا آموزشی پیدا کنی.
عرض شود که
مشکلم اینه که فایلهای بعضی سیدیها رو ویندوز نشون نمیده (دیسک رو خالی نشون میده)
جالبه که اکه اتوران باشن اجرا میشن ولی بازم سیدی خالی نشون داده میشه
(آیکن اتوران هم میاد)
*ویندوزsp3 هستش
*رویcmd هم همینطوره
*هم سیدیها و هم دی وی دی ها اینطور میشن
*درایوهای اپتیکال رو عوض و جابجا کردم,فرقی نداشت
*رو سیستمهای دیگه دیسکها رو تست کردم,سالمن
دیگه گیج شدم!اصلا با عقل جور در نمیاد
سلام
می تونید واسه رفع مشکل از برنامه ISOBuster استفاده کنید واسه من هم بعضی DVD ها رو نمی خونه
نمی دونم مشکل کجاست ولی با این برنامه مشکلم حل میشه
موفق باشید
منم این مشکل رو تا حالا داشتم
این جور سی دی ها رو با رایتر می تونم باز کنم ولی با سی دی رام معمولی نه
سلام دوستان
فکر کنم مشکل شما ها از نوع سخت افزارتون باشه بعضی از دی وی دی رام ها همینطوره دی وی دی هایی که با سرعت بالا رایت میشن را نمی خونه این مشکل برای من هم پیش اومده
عرض شد ,با درایو های مختلف اعم از رایتر-سیدی رام و دیویدی رایتر امتحان کردم
چطور میشه رایتر دیسکی که خودش دیروز رایت کرده رو نخونه ?
سلام !
من چندروز پیش توی xp یه دی وی دی را به صورت دیتا رایت کردم ولی نه توی xp ونه توی ویستا می تونم فایل های رایت شده را کپی کنم تو هارد .
البته فایل ها را می بینم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)