تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 54 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 534

نام تاپيک: درخواست، بحث و تبادل نظر درباره درایورهای کارتهای گرافیکی - آخرین نسخه ها در صفحه اول

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من گرافیکم fx 5500 هستش و الان درایور 93.71 رو نصب دارم .....میخواستم بدون بهترین درایور برای این گرافیک چیه(از نظر اورکلوک) در ضمن برد گرافیکم ساخت شرکت آلباترون هست و مموری 256 مگابایت به همراه رم ddr و باس 128 بیت هست...و در ضمن یک فن قوی هم روش هست که خیلی عالی کار میکونه ولی متآ سفانه چون دما شنج نداره نمی تونم تستش کنم.................
    core clock=275
    memory clock=664
    من تونستم اینها روبه
    core clock=315
    memory clock=730
    برسونم که واقعآ تغییر چشمگیری رو نشون داد(البته بدون برنامه جانبی با همون ترفند رجیستری که یک آپشن تو خود درایور باز میکنه...و با هیچ برنامه ای هم تست نکردم....لطفآ یک برنامه خوب با توجه به گرافیکم بهم معرفی کنید....)
    لطفآ من رو راهنمایی کنید...........
    Last edited by H.Operator; 16-07-2008 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان خواهشم به من جواب بدید.......

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من گرافیکم fx 5500 هستش و الان درایور 93.71 رو نصب دارم .....میخواستم بدون بهترین درایور برای این گرافیک چیه(از نظر اورکلوک) در ضمن برد گرافیکم ساخت شرکت آلباترون هست و مموری 256 مگابایت به همراه رم ddr و باس 128 بیت هست...و در ضمن یک فن قوی هم روش هست که خیلی عالی کار میکونه ولی متآ سفانه چون دما شنج نداره نمی تونم تستش کنم.................
    core clock=275
    memory clock=664
    من تونستم اینها روبه
    core clock=315
    memory clock=730
    برسونم که واقعآ تغییر چشمگیری رو نشون داد(البته بدون برنامه جانبی با همون ترفند رجیستری که یک آپشن تو خود درایور باز میکنه...و با هیچ برنامه ای هم تست نکردم....لطفآ یک برنامه خوب با توجه به گرافیکم بهم معرفی کنید....)
    با GPU-Z تست بگیر

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه مایل بودی کارت رو با nTune بازم افزایش بده و تست کن ببین stability شده هر چند اور این کارت ارزشی نداره جز آسیب رسیدن به خود کارت

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما نگفتی که چه درایوری براش مفید.....

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

core clock=275
    memory clock=664
    من تونستم اینها روبه
    core clock=315
    memory clock=730
    براي XP از همون 169.21 استفاده كنيد البته چون خيلي وقت از عرضه كارت گرافيك شما مي گذره ديگه تفاوتي توي درايورهاي جديد نيست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

براي XP از همون 169.21 استفاده كنيد البته چون خيلي وقت از عرضه كارت گرافيك شما مي گذره ديگه تفاوتي توي درايورهاي جديد نيست.
    ممنون از پاسخ..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مدل مادربرد من msi-ms7135 میباشد وcpu amd3200میباشد کارت گرافیکم eeforce5200fxمیباشد میخواهم کارت گرافیکم را عوض کنم ویک کارت بهتری استفاده کنم روی مادربورد برای کارت گرافیکهای جدید اسلات وجود دارد لطفا راهنمایی کنید چه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره از مسیولین خواهش میکنم تایپیکم را حذف نکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •