تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 53 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 529

نام تاپيک: نقد و بررسی کارت های گرافیک توسط سایت های معتبر

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه به سوال من هم جواب بدید ممنون میشم .
    کارت گرافیک ATI 9600 XT قویتره یا GEFORCE FX5200 ؟؟؟
    اولی یعنی ati بردش گیگا بایت هست و دومی یعنی جی فورس بردش msi هست . هر دو هم 128 مگابایت هستن .
    میخوام بدونم کدوم قویتره و چرا ؟؟ چون الان هر 2 تا رو دارم میخوام اونی که بهتره رو نصب کنم . ممنون میشم جوابمو بدید .

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله دیگه ..........
    این طور که معلومه این انویدیا با کارت گرافیک gtx 295 واقعا کولاک کرده و amd رو کرده تو جیبش........

داره خودمونی میشه info.ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تست کارت Sapphire's Ultimate HD4670 512MB GDDR3 توسط سایت fudzilla.com :

Sapphire اولین کمپانی ای بود که کارت HD 4670 را عرضه کرد. این کارت مانند دو کارت HD 4870 و HD 4850 از یک معماری بهره می برد و قیمتش هم زیر 100 دلار یعنی 79 دلار می باشد. البته از زمان عرضه تا کنون هرگز Sapphire قیمتکرتش را پایین نیاورده است. درابتدا این کارت را برخی با Geforce 9500GT مقایسه می کردند که کارت Geforce 9500GT حرفی برای گفتن نداشت ولی با پرداخت چند دلار بیشتر می توان کارت Geforce 9600GSO را تهیه کرد که در مقابل HD 4670 حرف هایی برای گفتن دارد. دو مدل مختلف از کارت HD 4670 معرفی شده است. یکی با حافظه 1 گیگا بایتی و دیگری هم با حافظه 512 مگا بایتی که البته این دو کارت تفاوت های دیگری نیز با یکدیگر دارند. در همین زمان ها بود که کارت دیگری با تیکه بر معماری RV730 سر و کله اش پیدا شد. منظورمان کارت HD 4650 است. این کارت از حافظه GDDR2 بره می برد. کارت Nvidia Geforce 9600 GSO هم از حافظه GDDR3 بهره می برد که با تیکه بر این حافظه و دیگر مشخصات در برخی از تست ها توانسته است کارت HD 4670 را پشت سر بگذارد. هسته کارت HD 4670، 750 مگا هرتز و واحد سایه زنی آن هم 320 واحد می باشد که در مقایسه با دیگر کارت ها که از معماری RV730 بهره می برند بسیار کم است. (واحد سایه زنی دیگر کارت ها 800 است.)
    کارتی که امروز ما قصد بررسی آن را داریم از حافظه 512 مگا بایتی GDDR3 بهره می برد و در آن از سیستم خنک کننده بسیار خوبی استفاده شده است. نکته ای که این کارت را از دیگر کارت ها متمایز می کند صدای بسیار بسیار کمش است.

البته اگر یکی از کارت های Sapphire UltimateHD4670 512MB GDDR3 PCI-E HDMI/DVI-I/VGA را در پورت PCI-Express قرار دهید به دلیل بزرگ بودن این سیستم خنک کننده قادر نخواهید بود کارتی دیگر بالای آن اضافه کنید. البته قرار دادن چنین سیستمی آن هم در پشت کارت عرف نیست. این مشکل خود را زمانی بیشتر نشان می دهد که فضای بین رم ها و PCI-Express روی برد اصلی کم باشد. (برای مثال سری OCZ Reaper) در هر صورت جای هیچگونه نکرانی نیست زیرا کارت ارزشش را دارد.

در پشت کارت پورت HDMI، خروجی DVI و VGA قرار داده شده است که این کارت را برای HTPC ایده آل کرده است و بازهم تنها مشکل ارتفاع کارت است که 1.7 سانتی متر از کارت های استاندارد بیشتر است.

فن خنک کننده به وسیله دو لوله به پشت کارت متصل شده است که البته پل ارتباطی این دو لوله از جنش آلومینیم می باشد که لوگوی Sapphire روی آن مشاهده می شود. برای اینکه بتوان کارت را بی سر و صدا نگاه داشت استفاده از این لوله ها ضروری می باشد.

لوله های حرارتی مستقاماً به GPU متصل هستند و به سرعت گرما را از هسته گرفته و به نقاط انتهایی کارت می برند. اگر درون سیستم یک فن دیگر هم داشته باشید که دیگر مطمئن باشید هیچ مشکلی برای کارتتان پیش نخواهد آمد.

این هم نمودار گرمای کارت در زمان بازی و معمولی. در زمان بازی دما حدود 59 درجه سلسیوس و در زمان معمولی هم دما 35 درجه سلسیوس بود.

مشخصات کارت را می توانید در عکس زیر ببینید.

کارت از Direct 10.1 و Shader model 4.1 پشتیبانی می کند. نکته دیگر کارت این است که برق مصرفی آن کمتر از 75وات است که در نوع خود جالب است.
    جعبه کارت هم دوباره طراحی شده است. درون جعبه می توانید قطعات زیر را ببینید:

CyberLink PowerDVD 7
    CyberLink DVD Suite
    Ruby ROM
    installation CD

سیستم تست:

Motherboard: MSI P45D3 Platinum ( Provided by: MSI );
    Processor: Intel Core 2 QX9770 Extreme edition na 3.6GHz ( Provided by: Intel );
    Memory: Corsair Dominator 12800 7-7-7-24 ( Provided by: Corsair);
    HDD: WD VelociRaptor 300G 10,000RPM ( Provided by: SmoothCreation );
    Vista 32
    Drivers: AMD ATI CCC 9.1,Nvidia Geforce drajver 181.22

نتایج تست ها :

تست در Futuremarks :

تست در بازی FarCry2 :

تست در بازی Left 4 Dead :

تست در بازی World in Conflict :

تست در بازی World in Conflict :

نتیجه گیری:
    کارت Sapphire HD 4670 Ultimate کارتی با قابلیت های بالا در رده خود می باشد که در طول تست اصلاً سر و صدایی نداشت. با اینکه کارت Geforce 9600 GSO با تیکه بر قیمت بیشترش توانست در برخی تست ها برنده باشد ولی Sapphire HD 4670 Ultimate را به شما پیشنهاد می کنیم. در وضوح تصویر 1280x1024 این کارت بسیار خوب عمل می کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جناب info.ati شما همیشه کارت گرافیک Ati رو پیشنهاد میدی به همه حتی اگه خیلی از تستهارو گرافیکهای nvidia ببره و بالاتر باشه ...
    البته قیمت مهمه اما کارایی و قدرت اون کارت گرافیک که بالاتره رو هم در نظر بگیر دوست من

شما فقط داری از لحاظ مالی میبینی و هر کدوم که قیمتش کمتر بود همون رو پیشنهاد میکنی
    من موندم شما کی میخوای یه کارت از nvidia پیشنهاد بدی
    Last edited by google_boy07; 15-02-2009 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سایت tomshardware.com در اقدامی جالب مسابقه ای بین سیستم های PC در قیمت های مختلف برگزار کرده است. در این مقاله قصد داریم تا سیستم های حدود قیمت 625 دلار را با هم ببینیم.

سیستم انتخابی این سایت برای این قیمت:

CPU و فن خنک کننده:

CPU: Intel Pentium E5200
    فن: Xigmatek HDT-S963

Motherboard و Memory :

Motherboard: Gigabyte GA-EP45-DS3L
    Memory: G.SKILL HK 4GB DDR2 800

کارت گرافیک و هارد دیسک:

Graphics Card: Sapphire 100259L Radeon HD 4870 512 MB
    Hard Drive: Samsung SpinPoint T Series HD501LJ 500GB

Case و Power Supply و Optical Drive :

Case: Rosewill R222-P-BK
    Power Supply: PC Power&Cooling Silencer PPCS500 500 W
    Optical Drive: Lite-On 20X DVD±R SATA Model iHAS120-04

نتایج تست ها :

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جناب info.ati شما همیشه کارت گرافیک ati رو پیشنهاد میدی به همه حتی اگه خیلی از تستهارو گرافیکهای nvidia ببره و بالاتر باشه ...
    البته قیمت مهمه اما کارایی و قدرت اون کارت گرافیک که بالاتره رو هم در نظر بگیر دوست من

شما فقط داری از لحاظ مالی میبینی و هر کدوم که قیمتش کمتر بود همون رو پیشنهاد میکنی
    من موندم شما کی میخوای یه کارت از nvidia پیشنهاد بدی
    سلام. من پیشنهاد نمیدم. سایت منبع پیشنهاد میده. من که از خودم حرف نمی زنم دوست عزیز. اتفاقاً در کنار قیمت فکر می کنم قدرت کارت امر مهم تری باشه. من هم دقیقاً مقاله ای که تو سایت منبع هست ترجمه می کنم. این گله ای که شما کردی کاملاً منطقی و وارده ولی من نمی تونم جوابگو باشم.

داره خودمونی میشه ArlopA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Ahvaz

13 تست گرافیک در قدرتمندترین بازی گرافیکی جهان

منبع : ahnd.ir

8. این کاربر از ArlopA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ArlopA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض بنچ مارک بازی محبوب شما Assassin's Creed

10. این کاربر از ArlopA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سیستم های پیشنهادی سایت firingsquad.com برای خرید فصل بهار:

سیستم با قیمت 500 دلار:

سیستم با قیمت 1000 دلار:

سیستم با قیمت 1500 دلاری:

و این هم یک سیستم رویایی:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این چه مدل فن و هدسینگ هستش ؟
    برام جالب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •