حوب چه بهتر حالا دیگه گوشی بازا باید برن دنبال این ...
حوب چه بهتر حالا دیگه گوشی بازا باید برن دنبال این ...
میشه ادرس بدید ما بریم بگیرمش بلاخره...درسته... تایید میشه...
وقتی عمده وارد شده تا 4/5 روز دیگه بقالیه سر کوچه هم داره !!!(شوخی کردم ..)
میارنش مغازه ها همین زودی حالا چه عجله ایه ؟؟
آخه معمولا چند تای اول رو خیلی گرون میدن بذارین لا اقل یه هفته از اومدنش بگذره ...
آرهایرانی هستم. تمام فعالیت این گروه مخفیه. و هیج یک از اعضای گروه حق نداره اطلاعاتی در مورد گروه به بقیه بده. برنامه ها رو هم فقط برای اعضای گروه کرک میکنن حالا اعضای گروه میتونن تو سایتهای دیگه بزارن. یه جورایی شبیه گروه فیثاغورث هستن
![]()
ممنون از اطلاع رسانی خوبت دوست عزیز.یه سوال هم داشتم.واسم جالبه بدونم از چه طریقی این برنامه ها کرک می شه؟
من خیلی این گروه binpda رو هستم! یه گروه دیگه هم هست که شبیه همینه.اسمش رو یادم نیست.
سلام من خريدم بالاخره اول ميخواستم 81 بگيرم كه منصرف شدم از دوربين 5 و فلاش زنون نشد بگزرم
ای ول.یه کم بیشتر در موردش توضیح بده.نوشته شده توسط badboy_feat_pastgi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوریاست؟
سرعتش خوبه؟نسبت به ان95؟آیا واقعا بی ریخت هستش؟ به نظرم باید زیبا باشه.برخلاف نظرهایی که اول دادم
کیبوردش چطوره؟
بلندی و کیفیت صدا در اسپیکر با مقایسه
××××××××××××در هندسفری
دوربینش چطوریاست چند تا عکس بذار مخوصا توی شب
منم خیلی مشتاقم یه کم تعریف کن ازش ببینم چه جوریاست ...
سلام
پكيج :شارجر (ميني) يو اس بي (ميكرو)رم 2 گيگابايتي -هندزفري دفترچه وكابل تي وي و سي دي
خوب اول ميريم سراغ ظاهر گوشي بر خلاف تصور بدنه از نوع فلز نيست بلكه از نوع كروم هست
در بغل گوشي سمت راست جاي يو اس بي هست كه در مقايسه با ان 95 (ميني) به ميكرو تبديل شده
اما كيفيت تصوير :هنوز زياد نميتونم در موردش صحبت كنم چون روي ال سي دي 82 برچسب هست ولي رو ان95 كه داشتم نداشت
ولي اگر اينجوري بخوايم قضاوت كنيم 95 بالاتر بود تو كيفيت
صدا در حد ان 81 و كمي پايين تر از 95 (5دسي بل )
دوربينم چنتا تو تاريكي مطلق گرفتم 1 دونه هم تو نورگرفتم - ميزارم خودتون نظر بديد
و اما چرخش اوتوماتيك كه ما هنوزم نفهميديم اين چه جوري كار ميكنه وقتي در حالت اماده به كار هست هيچ چرخشي انجام نميگيره و بايد حتما تو منو يا جاهاي ديگه به جز صفحه اصلي باشه وقتي گوشي رو بر ميگردوني با يه لرزش كوچيك صفحه در كمتر از يك ثانيه ميچرخه كه فكر كنم اين قابليت رو به خاطر بازي هاي انگيج 3بعدي گزاشتن
ولي ال سي دي گوشي يك ضعف بسيار بزرگ داره كه تغريبا ال سي دي اندازه ال سي دي ان 73 هست كوچكتر از ان 95 و ان 81 كه براي من كمي سخته
و اما جي پي اس - كمي سرج كردن ماهواره سريعتر انجام ميشه شايد هم من اينطوري حس ميكنم
سرعت گوشي بسيار بالاست و تو بازي هاي انگيج اصلا كمي و كاستي احساس نميشه حتي گرافيك (بالاست)
راستي حوصله ندارم جاي ديگه آپلود كنم پي سي هم كه جا نداه واسه آپلود ظاهرا نميشه لينگ پي تي رو بدم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)