تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 37 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ..

ممنون از راهنماییتون اما این برنامه تو سری E هم کاربرد داره؟؟
    من شنیدم اگر فارسی ساز نصب کنیم، گوشی زیاد هنگ می کنه درسته؟؟

نه عزیز اصلآ به هنگ کاری نداره مطمئن باش
    بله توی سری E هم کاربرد داره اصولآ هر برنامه ایی که سری 60 ورژن 3 باشه روی همه گوشی های این سری کار میکنه حالا چه E باشه چه N

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من وقتی می خوام گوشی رو با secman هک کنم با این که trk بازه و اتصال رو هم می نویسه می گخ اول trk رو باز و گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید. من با hello carbide گوشی رو هک کردم و حالا پوشه پریویت باز می شه اما نمی دونم که انگیج هم با این روش کار می کنه یا حتما باید با secman هکش کنم؟
    راستی رام پچر رو هم نمی تونم نسب کنم اونم می گه گوشی وصل نیست با این که وصله و پی سی سویت هم اونو شناخته ممنون می شم جوابم بدین.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض Trk

من وقتی می خوام گوشی رو با secman هک کنم با این که trk بازه و اتصال رو هم می نویسه می گخ اول trk رو باز و گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید. من با hello carbide گوشی رو هک کردم و حالا پوشه پریویت باز می شه اما نمی دونم که انگیج هم با این روش کار می کنه یا حتما باید با secman هکش کنم؟
    راستی رام پچر رو هم نمی تونم نسب کنم اونم می گه گوشی وصل نیست با این که وصله و پی سی سویت هم اونو شناخته ممنون می شم جوابم بدین.

شما مطمئنی TRK مخصوص گوشی خودت و ورژن گوشی خودت رو نصب کردی؟چون اگه همچین چیزی باشه و شما درست نصب کرده باشی وقتی برنامه TRK اتصال داشته باشه و پشت صفحه گوشی نباشه باید secman روی گوشی نصب باشه فقط به این 2 نکته توجه کن که TRK مخصوص گوشی خودت باشه و وقتی اتصال داره پشت صفحه گوشی نباشه یعنی منویی چیزی رو نزنی بذاری برنامه TRK درحال اجرا باشه.
    در مورد hello carbide خوبی این برنامه اینه که دیگه نمی خواد برنامه ها رو ساین کنی و برنامه هایی که به ساین احتیاج دارن دیگه از این به بعد روی گوشیت بدون ساین نصب میشن ولی در مورد انگیج نه حتمآ باید secman روی گوشیت نصب باشه تا بتونی Ngage رو بازی کنی.
    پس وقتی TRK رو نصب کردی در حال اجرا باید باشه که بتونی secman رو نصب کنی خبرشو حتمآ بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض crystal farsi

اینم باری شما فقط روی گوشیت نصبش کن کار باهاش هم راحته نصبش کنی میفهمی باید چیکار کنی.
    بازم اگه سوالی بود من در خدمتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من چند تا تم با فرمت sis دانلود کرده بودم که بعد از اینکه نصب کردم error میده و قبول نمی کنه.برای باز کردن فایلهایی با فرمت sis برنامه خاصی نیازه؟؟ یا ربطی به این نداره؟
    در ضمن من این برنامه CrystalFarsiLocalization رو نصب کردم اما هیچ تغییری نکرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مطمئم که ورژن مربوط به گوشی خودم ریختم چون اون ورژن دیگه اصلا نصب نشد.
    trk هم درسته فقط secman و rompatcher مشکل دارن.
    بازم مرسی از راهنماییتون.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تم

من چند تا تم با فرمت sis دانلود کرده بودم که بعد از اینکه نصب کردم error میده و قبول نمی کنه.برای باز کردن فایلهایی با فرمت sis برنامه خاصی نیازه؟؟ یا ربطی به این نداره؟
    در ضمن من این برنامه CrystalFarsiLocalization رو نصب کردم اما هیچ تغییری نکرده

نه عزیز شما به احتمال زیاد تمهای مربوط به گوشی خودت رو دانلود نکردی چون هر تمی که با پسوند sis باشه که روی گوشی شما نصب نمیشه شما باید تم های مخصوص گوشی خودت رو پیدا کنی و دانلود کنی توی همین انجمن تاپیکی هست به نام تم اونجا بگردی تمهای مخصوص سری 60 ورژن 3 رو میتونی پیدا کنی.
    در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فرمت

من مطمئم که ورژن مربوط به گوشی خودم ریختم چون اون ورژن دیگه اصلا نصب نشد.
    trk هم درسته فقط secman و rompatcher مشکل دارن.
    بازم مرسی از راهنماییتون.

اگه میتونی گوشیتو با مموریتو یه بار فرمت کن و دوباره این کارا رو امتحان کن صد در صد درست میشه فقط قبل از فزمت حواست باشه که یه بک آپ از چیزهایی که میخوایی بگیری چون همه چی پاک میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •