تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 25 از 2403 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چطور حساب کردى!! اگه بخواى سه ماه اشتراک 128 نامحدود رو بدى، کمتر از 127 هزار تومان میشه + 20هزار تومان هم بابت راه اندازی = در جمع در حدود 147 هزار تومان میشه

راستى چرا اصرار دارى مودم وایرلس بگیرى... چرا مودم معمولى نمیگیرى؟ مثلا مودم Asus AM602 با توجه به قابلیت هاى فراوانش از طرف همه ISP ها ساپورت میشه

خب براى مقایسه یه تعریف ساده از خدمات ADSL شرکت ها پایین نوشتم

اندیشه سبز = قیمت بالا + روابط عمومى خوب + کیفیت مناسب + محدودیت حجمى

پارس آنلاین = قیمت مناسب + روابط عمومى متوسط + کیفیت خوب + عدم محدودیت حجمى

فن آوا = قیمت پایین + روابط عمومى متوسط + کیفیت پایین + عدم محدودیت حجمى

البته چون شما به شرکت اندیشه نزدیک هستید چنانچه دانلود زیاد ندارید، از همون اندیشه بگیر اما اگه میخواى راحت تا اونجا که دلت میخواد دانلود کنى پارس آنلاین گزینه مناسبیه

موفق باشید

Splitter و Micro Filter چیست؟

splitter دستگاه کوچکیه که عمل تفکيک امواج صوتی و ديتا را بر روی خط تلفن انجام میده که بصورت رایگان همراه مودم عرضه میشه

با این وجود اگه پارازيت روی خط تلفن مشاهده بشه با وصل کردن Micro Filter در مسير تلفن از پارازيت جلوگيری میشه که قیمتى ما بین 1000 تا 10000 تومان داره
    يه توضيح بدم,اينكه پارس وي تو سرعت هاي پايين از انديشه گرون تره(هرچند ناچيز),هزينه مودم و نصبشم بيشتره ! انديشه ميشه پول نصب نداد.ولي تو سرعت بالا پارس وي بهتره و ارزونتره ! ولي بطور كلي پارس وي واسه كسايي كه بار اول مي گيرن خيلي بهتره,هرچند هزينه ي اوليه بالاتري نسبت به بقيه داره!
    در ضمن اين سازگار بودن مودم ها ساخته پرداخته ISP‏ هاست تا مودم خودشونو قالب كنن ! با يه تنظيم ميشه هر مودمي رو استفاده كرد.ايسوس خوبه ولي روتر قوي نيست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مجید جان، دوست ما درست میگه. اندیشه سبز اگر شما بلد باشی مودم رو کانفیگ کنی و تنظیم کنی، دیگه پول نصب نمیگیره. ولی اگر بیان برات درست کنن خب پول میگیرن دیگه .. ولی پارس وی چه بیان چه نیان خونتون اون 20.000 تومن رو ازت میگیرن ! راه نداره یعنی که نده آدم .. هر سری هم که خطت از رانژه ی پارس وی در بیاد دوباره اگر بخوای رانژه کنی در پارس وی باز همون 20 هزار تومن رو ازت میگیرن با کمال پر رویی ! از من گرفتن دیگه .. من یک سری اخه باهاشون فسخ کردم به خاطر سرعت نامناسب درست همون موقع هایی که تازه کانکشن دار شده بود .. و رفتم فناوا که اونجا نشد و نتونستن برام برقرار کنند و دوباره برگشتم پارس وی و دوباره 20.000 تومن پول نصب دادم و هزینه ی سرویس .. اما بعد از اون که اومدم اندیشه دیگه پولی واسه نصب ندادم .. و فقط هزینه ی سرویس رو دادم .. هیچ هزینه ی دیگه یی هم دریافت نمیشه از مشتری .. ازین جهت خوب بود.

3. این کاربر از DSL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برخى مودم ها نیاز به میکروفیلتر ندارن... بعضى ها هم خودشون یه میکروفیلتر میدن ...اصلا شاید لازم نباشه میکروفیلتر نصب کنى

بهر حال هنگام خرید بنابه نوع مودمت ، سوال کن ... اگه خواستى نوع خوب بگیرى ، 10000 تومانى ها مادام العمرند

چطورى هزینه نصب ندادى؟ منظور از اینکه هزینه IP ندادى چیه؟ یعنى IP Valied ندارى؟

نتایج تست هات نشون میده که هیچوقت 128 واقعى نداشتى اما سرعت قابل قبولى دارى

در حال حاضر پارس آنلاین سرعت سرویس 128 خودش رو تا 200 بالا برده (یعنى اسمى 128 اما واقعى 200)

بهتر بود چون نزدیک پارس وى هستى اول از پارس آنلاین میگرفتى اگه راضى نبودى میرفتى دنبال اندیشه

البته با توجه به سرعتش و امکان نامحدود بودنش، بعید میدونم میرفتى دنبال اندیشه... چون در حال حاضر پارس آنلاین کیفیت بهترى ارائه میده

بهر حال انتخاب باخودته

انديشه هزينه نصب نميگيره ! حتي يه قرون ! فقط هزينه ي يه ماه اشتراك رو ميگيره! امروز پرسيدم. اينم يه مزاياي ديگه از انديشه !

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من فکر میکردم پولى که بابت راه اندازى میگرند بابت رانژه کردن خطوط و نصب تجهیزات مربوطه بعلاوه راه اندازی مودمه

خب با این توضیحى که دادید اندیشه چیزى بابت رانژه کردن کردن خطوط دریافت نمیکنه که این بسیار جالبه

البته من چند ماه پیش رفته بودم اندیشه سبز چیزى در این باره به من نگفتند بلکه یه لیست دادن به شرح زیر:

1- هزینه مودم و راه اندازى : مودم 55000 + هزینه راه اندازى 20000

2-
    شارژ ماهیانه : سرعت 128 با محدودیت 8GB درماه = 30000 تومان ، سرعت 192 با محدودیت 12GB درماه = 40000تومان ، سرعت 256 با محدودیت 20GB در ماه = 60000 تومان
    از لحاظ شارژ ماهیانه صرفا قیمت سرعت 128 با پارس آنلاین برابره اما براى سرعتهاى بالاتر نرخش خیلى بیشتر از قیمتهاى پارس آنلاین هستش

3- مالیات : که اینو همه ماهه علاوه بر مبلغ شارژ باید به ISP بپردازید!! که 6% مبلغ شارژ ماهیانه است

4- آبونمان مخابرات : همینکه مخابرات خط شما رو ADSL کرد هر ماه مبلغ 4200 تومان روى فیش مخابرات شما میاد
    من آخر نفهمیدم چرا آبونمان مخابرات رو باید به اندیشه سبز بپردازیم اونهم هزارتومان گرونتر!!!!!

با توجه به نرخ فوق اندیشه به هیچ وجه قیمت هاش ارزونتر از پارس آنلاین نیست حالا اگه قیمت هاش رو پایین آورده ، دوستان حتما در اینجا مطرح کنند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من فکر میکردم پولى که بابت راه اندازى میگرند بابت رانژه کردن خطوط و نصب تجهیزات مربوطه بعلاوه راه اندازی مودمه

خب با این توضیحى که دادید اندیشه چیزى بابت رانژه کردن کردن خطوط دریافت نمیکنه که این بسیار جالبه

البته من چند ماه پیش رفته بودم اندیشه سبز چیزى در این باره به من نگفتند بلکه یه لیست دادن به شرح زیر:

با توجه به نرخ فوق اندیشه به هیچ وجه قیمت هاش ارزونتر از پارس آنلاین نیست حالا اگه قیمت هاش رو پایین آورده ، دوستان حتما در اینجا مطرح کنند
    الان انديشه هم آبونمان رو، رو قبض ميزنه! از نظر قيمت تو سرعت بالاي 128 از پارس وي گرونتره ولي 128 و 96 رو انديشه 50 تك تومن ارزونتر ميده! و با توجه به اينكه هزينه نصب نميخواد واسه كاربران عادي با صرفه است! چون ساپورت بهتري داره و اگه يكي 3ماه نخواست تمديد كنه هزينه نصب نميده ! تو يه برگه قرمز كه ميدن هزينه نصب ننوشته.قديم 14500 تومن مي گرفت كه الان نمي گيره.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جالب ميشه كه با ميل زدن به Isp‏ هاي رشت و دادن لينك اين فروم بهشون حالي كنيم كه تو اينجا دارن مشتري از دست ميدن،مخصوصآ انديشه سبز كه واسه محدوديت هاي زيادش همه رو فراري كرده !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسى اطلاعى از نحوه کانفیگ مودم داره؟

چطور بدون رفتن به ISP خودمون مودم رو کانفیگ کنیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینترنت اکسپلورر رو باز کن.توی adress bar این IP را وارد کن: 192.168.1.1
    جای username va password هم ADMIN وارد کن .وارد مراحل Config میشی

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.آقا مجيد,البرز ADSL‏ رو خودش ميده و فقط پهناي باندشو از فن آوا اجاره ميكنه.امروز پرسيدم،تعرفهاشم فرق داره با SSK‏ و به شدت گرونه! IP Valid‏ هم ميده ! تعرفه البرز رو تو پست بعدي ميدم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینترنت اکسپلورر رو باز کن.توی adress bar این IP را وارد کن: 192.168.1.1
    جای username va password هم ADMIN وارد کن .وارد مراحل Config میشی
    دوست عزیز این روش اصلا جواب نمیده (یعنى من این IP رو در Address Bar تمام مرورگرها و حتى My Computer هم وارد کردم اما چیزى نیومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •