والا من که هیچی نفهمیدم شما چی گفتید بابا درست تایپ کنید تا منظورتونو بفهمم
* توجه : دوستان عزیز توی این مدت خیلی خوش حال شدم که با شما اشنا شدم من تا بعد از امتحانات ترم دوم دیگه نمی یام خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید ما رو خداحافظ
والا من که هیچی نفهمیدم شما چی گفتید بابا درست تایپ کنید تا منظورتونو بفهمم
* توجه : دوستان عزیز توی این مدت خیلی خوش حال شدم که با شما اشنا شدم من تا بعد از امتحانات ترم دوم دیگه نمی یام خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید ما رو خداحافظ
آقاي Genjo و آقاي fswteam ممون بخاطر جوابتون.
خوب ايشالا که ايتاچي ساسوکه رو بکشه.
این طور که بوش میاد فکر کنم تو قسمت 51 ناروتو ساسوکه رو ببینه.
اون سايت رو که jangel girl معرفي کردن.ولي من بازم ميگم:
فکر اول اينکه بايد تو اين سايت عضو بشين.
بعد ميرين تو اين لينک و قسمت مورد نظر رو انتخاب ميکنين:
بعد لينک اون قسمت رو کپي ميکنيد و ميريد توي سايت زير و اون رو پیست ميکنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روي Download کليک ميکنيد و چند ثانيه بعد لينک دانلود رو زير همون جايي که آدرس رو کپي کردين بهتون ميده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته يه نکته اينکه پسوند اين فايل ها flv هست و براي ديدنشون نياز به برنامه هاي مربوطه رو دارين.يکي از اين برنامه ها Riva FLV Player هست که ميتونيد از لينک زير دانلود کنيد:
البته اين ورژن جديدش نيست ولي من با همين ورژن نگاه ميکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يکم کاراش زياده ولي بهتر از اينه که 40 -50 مگ دانلود کنيم.![]()
Last edited by hpk34; 08-03-2008 at 19:57.
فکر کنم کامل توضیح ندادی خودت چه جوری دانلود می کنی زود بگو اخه من امشب اخرین مهلتمه از بعد از این فقط جمعه ها میام که ناروتو دانود کنم همین
FSWTEAM عزیز: ما هم خوشحال شدیم.
موفق باشی![]()
ممنون HPK32 عزیز.![]()
ولی من مشکله سرعت و حاله حوصله ی این همه دنگ و فنگ ندارم .![]()
برایه همین 55 مگش رو دانلود می کنم![]()
درضمن:مرسی بابت این همه توضیح (حداقل بخاطر توصیح شما هم شده یه دفعه از این سایت دانلود می کنم ببینم چی میشی)![]()
مشخص دیگه
این تارتو اولی فقط همین 220 قسمت هست
این مانگا چی هست
نارتو شیپدون تا چند قسمت تا حالا اومده
یکی گفت تو زاپن الان داره نشون میده که نارتو به درجه اون پیرمرده رسیده و داستان اون پسر کوچیک شروع شده
از این دیگه ساده تر
آقای fswteam خیلی خیلی خوشحال شدم از آشنایی با شما.
ایشالا که بازم بیاین اینجا.
یعنی توضیحی که من دادم اینقدر پیچیده بود؟![]()
من این توضیح رو خلاصه و مفید کردم(البته از نظر خودم).
میتونید کاملشو اینجا ببینید که دوست خوبم آقای hsh_4321 زحمتشو کشیدن:
فقط بگم اون قسمت که گفته بودن آدرس رو تغییر بدین لازم نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای Genjo ممنون میشم یه امتحانی بکنید.میشه اینقدر به من نگین hpk32 ?
من hpk34 هستم.اگه دوست دارین میتونین به من بگین حامد.
![]()
hpk34 جون من عضو این سایت هستم نگران نباش شما هم از این سایت می بینین؟ به نظر من از همه ی سایت ها بهتره و ژاپنی هم حرف می زنن به نظر من خیلی خوب هست آدم صدای واقعی خودشون رو میشنو اما واقعا" قسمت 51 ساسوکه میاد من تا اون موقع مردم .راستی ممنون hpk34 که عضو شدن رو به بقیه یاد داد ین
![]()
مرسی حامد جان.حتما یه سری بهش می زنم.![]()
درضمن:اگه خواستید می تونید منو رایان صدا کنید.
آقای jangel girl خواهش میکنم.منم از این سایت دانلود میکنم اگه بخوام ببینم که باید یک سال صبر کنم.به نظر منم با صدای ژاپنی بیشتر حال میده.
آقا رایان من که کاری نکردم اصل کار رو که آقای hsh_4321 کردن که دستشون درد نکنه.
آقای jangel girl (درست گفتم.) نظرتون چیه که ایتاچی ساسوکه رو سوسک کنه؟
![]()
Last edited by hpk34; 09-03-2008 at 18:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)