چرا وقتی صحبت از TV Mobile میشه فقط این گوشی چینیها مد نظر هستند!؟مارکهای معتبری هم هستند که دوستان میتونن در مورد اونها هم بحث کنن....مثلآ Nokia N77 و i-teq:xbond و یا nokia N92
مگه این مدلها مشکلی تو دریافت امواج دارن؟
چرا وقتی صحبت از TV Mobile میشه فقط این گوشی چینیها مد نظر هستند!؟مارکهای معتبری هم هستند که دوستان میتونن در مورد اونها هم بحث کنن....مثلآ Nokia N77 و i-teq:xbond و یا nokia N92
مگه این مدلها مشکلی تو دریافت امواج دارن؟
من مي خوام يه گوشي tv22 بخرم ولي با حرفاي شما يه كم به شك افتادم مي شه يه كم بيشتر توضيح بدين.
قيمتي هم كه بهم گفتن 145000 هزار تومنه گرون نمي گه؟
اگه از من میشنوی بهتره که یه کم صبر کنی چون بیشتر برندهای معروف مبایلهای جدیدشونو دارن به بازار میفرستن..قطعات سخت افزاری این گوشیهای چینی که برای دریافت امواج هستن خیلی ضعیفن..
سلام
ببخشید قیمت این گوشی ها چنده؟
===================================
از من ، به شما ، نصیحت ، گوشی چینی نگیرید . تمام.
من تا به حال 3 بار گوشی چینی رو تجربه کردم و الان دیگه دارم تجربم رو میگم...
سعی کنید پول جور کنید و از گوشی با مارک های معتبر استفاده کنید.
گوشی های چینی اول وسوسه انگیزن اما مثل گوشی های دیه جاذبه ای نداند که وقتی می خری مثل سیستم عامل های مختلف بری توش بچرخی و چیز جدید پیدا کنی و برنامه و بازی جاوا و سیمبین هم که می دونید نمی خونه...
Last edited by SIMON137; 10-06-2008 at 22:22.
فقط اینها که نیستن!الان تو بازار خیلی از گوشیهایی که امواج تلویزیونی رو دریافت میکنن مارکهای معتبری هستن که گارانتی هم دارن...اگه دوستان علاقه دارن بدونن مفصل توضیح بدم...
آقا دستت درد نکنه ، اگه میشه اون گوشی های تلویزیون دار رو فقط اسمشون وشرکتشون رو بگو ... دستت درد نکنه.![]()
قبل از هر چیز بگم که گوشیهایی که قابلیت سخت افزاری ----H رو دارن میتونن امواج تلویزیون رو دریافت کنن از جمله این موبایلها:چند مدل از گوشیهای MATRIX که تو ایرن با گارانتی معتبر فروخته میشه:K11 و K7800
مدلهای قدیمی مثل N77 و N92 و مدل جدید نوکیا N96
P910/P920/F510/P930/P940 و P960 سامسونگ
U960/U900 و KU950 ال جی
گوشیهای My mobile TV و MyTV2mobile ساژم و G-Smart t600 برند گیگابایت
امیدوارم بدرد دوستان خورده باشه فقط گوشی چینی نخرید که پولتون هدر میره ..از بین اینهمه گوشی با مارکهای معتبر یکی رو انتخاب کنید.
اینایی که شما گفتی درست ! اما بحث قیمت هم هست
فقط تلویزیون نیست 2 سیم کارت همزمان هم نکته مهمیه!
این گوشی هایی که گفتی زیر 350 تومن نیست!
من بین اطرافیان دیدم که گوشی چینی خریدن و تا حالا مشکلی نداشتن!
تو همین تاپیکم بودن کسانی که راضی بودن
تو گوشی چینی شما تلویزیون انالوگ داری و تو مدلهایی که شما گفتی تلویزیون دیجیتال
و مطمئنا دیجیتال بهتره کسی که به خاطر تلویزیون می خواد بگیره همون مدلهایی که شما گفتی
رو بگیره خیلی خوبه !
بعضی اوقات هم دلایل دیگه ای هست! خود من یه مدل گوشی چینی رو دیدم که فقط به
خاطر طراحیش ازش خوشم اومده طوری که به خاطر طراحیش از خیلی چیزها می خوام صرف نظر کنم![]()
دیگه از ما گفتن بود حالا بهتر نیست یه کم بیشتر هزینه کرد ولی در عوض خیالت راحت باشه از نظر کارایی و کیفیت!این بحث جدایی هست که یکی به خاطر شکل ظاهری موبایل بخره!و این یه مورد سلیقه ایه ..در ضمن تو همین مدلهایی که گفتم چیزای خیلی خوبی از نظر طراحی هست...
مطلب اخر اینکه منم موردهای زیادی سراغ دارم که گوشی چینی خریدن ولی بعد از مدت کوتاهی خود گوشی و یا امکانات گوشی خراب شده!
نخرید این گوشیهای رنگ و وارنگ چینی رو !!!
Last edited by reza fontana; 11-06-2008 at 19:17.
اگه بحث سلیقه رو کنار بزاریم
و بودجه رو مناسب در نظر بگیریم
مطمئنا خرید گوشی با برند معروف خیلی بهترخواهد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)