مثل اينكه اينجا فقط درخواستها مطرح مي شه و كسي به درخواستها جواب نمي ده!!!
مثل اينكه اينجا فقط درخواستها مطرح مي شه و كسي به درخواستها جواب نمي ده!!!
سلام به دوستان. من تمام سعي خودمو كردم + وقت نداشتم، ولي SAW , DAVINCHI رو نتونستم پيدا كنم بقيه لينكها رو ميذارم
دو بازي grand ages rome , simcity هم cheatcode هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. اینجا دوستان لطف میکنن ، اگر راهنمایی برای بازیها داشته باشن به اشتراک میزارن تا بقیه هم استفاده کنن.
2. مطمئن باشین اگر هر کسی بخواد بیاد و مثلا برای فلان مرحله بازی تام و جری!!! سوال بپرسه به هیچ وجه جوابی به پستی داده نخواهد شد.
yoosef جان ،شرمنده جسارت كردم.
فقط چون مسيرهاش جلو دستم بود upload كردم. خلاصه شرمنده![]()
چه جسارتی دوست عزیز؟ شما لطف کردی. خیلی هم ممنون بابت لطفی که کردی.
در ضمن حالا چون من ایجاد کننده و آپلود کننده اکثر راهنماها هستم، به این معنی نیست که سندش به اسم بابام بوده!
تاپیک متعلق به همه و برای استفاده همه دوستان هست.
اولاً از دوستاني كه لطف مي كنن و راهنماهاشونو به اشتراك مي ذارن ممنون
دوماً ببخشيد فكر كنم شما دوست عزيز پست منو خوب نخوندين! فكر مي كنم راهنماي بازي Grand Ages: Rome با فلان مرحله بازي تام و جري!!! يه كم فرق داشته باشه
از شما ممنون كه حداقل از اين بازي كدهاي مخفيشو گذاشتيد. البته خودم در مورد راهنماش زياد گشتمو چيزي هم پيدا نكرده ام.
دوست عزیز من منظورم به شخص شما نبود. البته با توجه به اینکه پست شما رو نقل قول کرده بودم و اون صحبت رو کردم حق دارین که از حرف من اون برداشت رو بکنید.
از شما بابت سوء تفاهم پیش اومده عذر میخوام.
اما کم هم نیستن کسانی که در بازیهایی هم سطح همون تام و جری راهنمایی میخوان!
من برای تک تک درخواستهایی که میشه (من جمله درخواست شما) هر جایی رو میشناسم جستجو میکنم و اگر چیزی پیدا کنم به اشتراک میزارم.
ممنون از شما
ببخشید فایل آموزشی pdf بازی resident evil 5 خرابه .
لطفا درستش کنید
با حجم 1.8 MB ميتوني download كني. با زبان فارسي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)