سلام..آقا یکی مشخصات کارت صدای fast track pro رو اگه داره بزاره...نه مشخصاته تو سایت ام آودیو ...اینکه فانتوم پاور داره یا نه...کلا چطور کارت صدایی یه ؟!!! .
سلام..آقا یکی مشخصات کارت صدای fast track pro رو اگه داره بزاره...نه مشخصاته تو سایت ام آودیو ...اینکه فانتوم پاور داره یا نه...کلا چطور کارت صدایی یه ؟!!! .
کارت خوبیه
24/96 هست و 4تا ورودی و 4تا خروجی داره
ASIO 2 هم داره(لاتنسی کم)
فانتوم پاور داره یعنی می تونه یک میکروفن کاندنسر رو تغذیه کنه
ولی بهتره بگی چه کارهایی می خوای با کارت صدات کنی شاید چیز بهتری بود که معرفی کنیم
در ضمن قیمتشم فکر می کنم درروبر 260 باشه
سلام... من میخوام بیشتر رکود خوبی داشته باشم هم گیتار هم صدای وکال! و اینکه خوب بتونه رندر کنه...منظور از اینکه ASio لاتنسیش کمه چیه...چون من میخوام بعد از رندر کردن کیفیت آهنگم خیلی پایین نباشه ... از راهنمایی هاتون ممنون.!! به امید دیدار
خوب حالا بهتر شد
اگه فقط کار رکورد می کنید من جای شما باشم Audiophile2496 می خرم
حالا چرا audiophile ؟
چون حدود 100 هزار تومن ارزون تره هم از نظر امکانات و قدرت کمتر از کارتی که معرفی کردید نیست هم اینکه اتصالش PCI هست و پهنای باند بیشتری داره
در مورد PCI هم هیچ وقت بد فکر نکنید چون delta1010 هم با اون عظمتش PCI هست
ASIO هم تاخیر نداره البته بیشتر به درد کارهای می دی می خوره
اگر میخواهید واقعا رکورد کنید و فکر اکسترنال بودن دستگاه نیستید از PCI ها استفاده کنید.
MAYA44 ، ESI Juliat ، ESI 1010 ، Delta 1010 ، Infra sonic Quartet و ... کارتهایی هستند که واقعا امتحان خودشون رو پس دادند . من خودم در رنج 200 تومان Quartet رو خیلی میپسندم چون ترکیبی از 2 کارت عالی MAYA و @Juli هستش و محدودیت میکروفن و MIDI هم نداره.
ESI 1010 هم خوبه اما یه کمی گرونه (بالای 350 ) ، Delta 1010 هم با وجود اینکه یک کمی قدیمی شده اما واقعا عالیه اما گرون!
تمام این کارت ها رو میتونید روی سیستم های صوتی صدا رو سیما ببیند.![]()
البته delta1010 کارت خوبیه
delta1010.....................550000
delta1010LT................350000
ولی این مقدار ورودی و خروجی احتمالا به کارت نیاد
از من می شنوی M_AUDIO بگیر چون درایواش کامله من نمی دونم شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ولی اگه یک روزی خواستید از ویستا استفاده کنید با برند M_AUDIO به مشکل نمی خورید
در ضمن Audiophile هم جز سری دلتا هست
بهترین اسپیکر برای گوش دادن به موسیقی با بالاترین کیفیت چی پیشنهاد میکنین ضمنا میخوام یه کارت صدا اکسترنال یو اس بی بگیرم مدل x-fi 5.1 چطوره؟
ضمنا این دو تا اسپیکرها مطابق نیاز من هستن؟
1- creative gigaworks T40
2- Creative I trigue L3800
دوست عزیز
دلتا 1010 جزء کارت های برند m_audio است شما یک نگاه به سایتش بندازی میبینی
یا مشاوره نده یا ..................
عزیز اگه صدای شفاف برای اهنگ سازی میخواین از مدلای x-fi نخرید
اسپیکر ها رو هم من تجربه نکردم به همین خاطر توصیه ای ندارم
شرمنده دوستان به خاطر این که من خیلی کم میام
انگار دوستان دارنم جبران میکنن
بدرود
نه برای آهنگ سازی نمی خوام اما بهترین کارت صدای اکسترنالو میخوام بخرم
مثل اینکه شما دقیقا متوجه قضیه نشدید
من کی گفتم دلتا 1010 جزو برند m-audio نیست
قبل از اینکه بخوای اینطوری جواب بدی پست رو دقیق بخون و روش فکر کن (این خیلی مهمه)
من به دوستمون گفتم که به نظر من audiophile2496 برات کافیه و جزو سری دلتا هست
کلا سری دلتا (مثل دلتا1010 یا دلتا0606 یا ...) جزو برند m-audio هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)