دستت درد نکنه فقط ما که adsl داریم باید چیکار کنیم؟نمیدونی؟
دستت درد نکنه فقط ما که adsl داریم باید چیکار کنیم؟نمیدونی؟
من میگم شما امتحان کنید .اگه بشه با هم مسابقات فیفا بصورت انلاین اجرا کنیم
البته اگه لگ نزنه
میگم اگه تو فیفا حرفه ای هستی یه قرار با هم تو گیم نت بذاریم با هم بازی کنیم
نه بابا حرفه ای کجا بود.![]()
بعدشم من مشهدم چه جوری بیام گیم نت؟اینو برای این می خوام که با بچه های فامیل بازی کنیم نه با حرفه ای که سوراخم کنن![]()
من از طرفداران فیفا هستم ولی اگه از حق نگذریم فیفا چندتا مشکل داره:
یکی این که گل زدن از روی پاس کوتاه در هنگام ضربه ی آزاد فوق العاده راحت هست
و این که بازیکناش خیلی راحت دریبل می خورند و این که تور دروازه اش یه کم سفته و مثل pes نیست که وقتی گل می زنی موج برداره ولی یه نقطه ی قوت فیفا داره که فکر نکنم pes به پاش برسه اونم گزارشگری اون هست مخصوصا نوع تلفظ بازیکنان برزیلی که خیلی خفن می گه!
حالا اون هایی که فیفا خریدن این مشکلاتش رفع شده؟
من هیچ مطلبی رو اینجا نخوندم فقط میگم آشغال تری نسخه ی فوتبال و فیفا هست.
نظر لطفتونه...![]()
سلام دوست عزيزم
بابا آخه اينجا جاي اين حرفاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي يك جاش كه فرموديدمنم با شما كاملا موافقم 2onya pro evolution soccer x هر سال بهتر از سال قبلش ميشه برعكس فيفا با يكي از دوستام فيفا بازي ميكرديم بابا زيكن خودي دروازه بانو دريپل كردم و رفتم توي دروازه ميدونيد داور چي گرفت؟ كورنر
در جواب اون دوست عزيزم هم كه فرموده بودند تور دروازه بگم كه تور دروازه اين فوتبال من چند سالي كه بازي ميكنم و آشنايي نسبتا كامل با بازي ها دارم هميشه سوراخه يعني شما شوت محكم كه از كناره دروازه بزني بره پشت از تور هر از گاهي رد ميشه و داورم گل محسوب ميكنه
به نظر من بيخيال اين بازي پر اشتباه و بي معني بشيد با سپاس فراوان قصد جسارت نداشتم![]()
در ضمن منتظر pro evolution soccer 7 باشيد يك شاهكاره و خودتون تصميم بگيريد
مگه ميشه چه باحال جدي ميگي
اونوقت سرعتش چي ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)