تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 25 از 151 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من در حین کار با Access با پیغام زیر مواجه می شم و خیلی کارم لنگ کرده ازتون خواهش می کنم که کمکم کنید پروژه ام مانده رو دستم 10 نمره داره دیگه کار از عوض کردن CD و برنامه دوباره ریختن و Full نصب کردن و ویندوز عوض کردن گذشته
    بازم خواهش می کنم کمکم کنید

ActiveX component can`t create object
    سلام!
    میخواستم بپرسم : در اول کار شما حتما جدولی ساختید، ساختار جدولتون به چه ترتیبی هست که قراره ازش فرم یا گزارش تهیه کنید؟ ( من برای ساخت جدول ویزاردی نمی بینم ). آیا قبل از شروع کار تنظیماتی انجام دادید؟
    اگه ممکنه فایلتون رو میشه در اختیار بذارید؟

ممنون .

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

با سلام.
    تا جایی که من صفحات پیش رو مطالعه کردم اکثر سئوال ها پیرامون کئوری و Vba بود. پس من یه پیشنهاد داشتم: یه کتاب حرفه ایی در این مورد دوستان معرفی کنند که مشکلات کمتر بشه و در ضمن یه کتاب اکسس مبتدی و متوسط هم واسه بقیه معرفی بشه که از پراکندگی بیایم بیرون...
    راستی سئوالم نزدیک بود یادم بره:
    من تو یه جدول توی فیلد نام ها با Sql توی کئوری، سرچ ساختم ولی مشکلم اینه که تو اس کیو ال از راست و چپ سرچ می کنه.
    حالا اگه من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم باید چه کار کنم؟(vba و غیره فرقی نمی کنه)
    تشکر از همتون

در آغاز فعالیت cannibal 2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13 درخواست کمک فوری

سلام!
    میخواستم بپرسم : در اول کار شما حتما جدولی ساختید، ساختار جدولتون به چه ترتیبی هست که قراره ازش فرم یا گزارش تهیه کنید؟ ( من برای ساخت جدول ویزاردی نمی بینم ). آیا قبل از شروع کار تنظیماتی انجام دادید؟
    اگه ممکنه فایلتون رو میشه در اختیار بذارید؟

ممنون .
    با سلام
    ضمن تشکر میخوام بگم فقط یک فایل نیست بلکه حتی زمانی که در Access یک فایل جدید می سازم و وقتی می خوام یک جدول جدید درست کنم میرم رو دومین گزینه یعنی Create tabel by using wizardدر هر حالت با پیغام ActiveX can`t create this object را میدهد حالا این به کنار حالا در ایجاد Query/form/Report هم همین طور است این ها هم به کنار اما دیگه وقتی می خوام جدول را باز کنم در حالت Design آن می خوام از ابزار Buildدر همان بالای آن استفاده کنم هم این پیغام لعنتی را می دهد اما ایین یکی دیگر حالت دیگه ندارد که بخوام به طور دستی یا غیره درست کنم

راستی آقای M-Gheibi (مدیر سایت) در این جا در تاپیک 7 خودشون به این پیغام یک اشاره کرده اند اما هیچی نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام.
    تا جایی که من صفحات پیش رو مطالعه کردم اکثر سئوال ها پیرامون کئوری و Vba بود. پس من یه پیشنهاد داشتم: یه کتاب حرفه ایی در این مورد دوستان معرفی کنند که مشکلات کمتر بشه و در ضمن یه کتاب اکسس مبتدی و متوسط هم واسه بقیه معرفی بشه که از پراکندگی بیایم بیرون...
    راستی سئوالم نزدیک بود یادم بره:
    من تو یه جدول توی فیلد نام ها با Sql توی کئوری، سرچ ساختم ولی مشکلم اینه که تو اس کیو ال از راست و چپ سرچ می کنه.
    حالا اگه من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم باید چه کار کنم؟(vba و غیره فرقی نمی کنه)
    تشکر از همتون
    با سلام!

منظور اينه كه مثلا در قسمت جستجو بنويسيم "ل" و تمام اسامي كه حرف دومشون "ل" هست نمايش داده بشه؟ اگه اينطوره كه ميشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينكه گفتيد: "من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم" ، رو متوجه نميشم. خب حرف ل در علي ميشه:

کد:
    البته كلمه علي بين كوتيشن ها، اولين عبارت داخل پرانتزه كه بد نمايش داده شده.

با تشكر !
    Last edited by mohammad96; 03-05-2008 at 16:14.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر میخوام بگم فقط یک فایل نیست بلکه حتی زمانی که در Access یک فایل جدید می سازم و وقتی می خوام یک جدول جدید درست کنم میرم رو دومین گزینه یعنی Create tabel by using wizardدر هر حالت با پیغام ActiveX can`t create this object را میدهد حالا این به کنار حالا در ایجاد Query/form/Report هم همین طور است این ها هم به کنار اما دیگه وقتی می خوام جدول را باز کنم در حالت Design آن می خوام از ابزار Buildدر همان بالای آن استفاده کنم هم این پیغام لعنتی را می دهد اما ایین یکی دیگر حالت دیگه ندارد که بخوام به طور دستی یا غیره درست کنم

راستی آقای M-Gheibi (مدیر سایت) در این جا در تاپیک 7 خودشون به این پیغام یک اشاره کرده اند اما هیچی نفهمیدم

سلام!

با توجه به لينكي كه داديد، ببينيد در قسمت Folder Options > View > Advanced Settings ، آخرين گزينه يعني Use simple file sharing ، تيك خورده باشه .

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

با سلام!

منظور اينه كه مثلا در قسمت جستجو بنويسيم "ل" و تمام اسامي كه حرف دومشون "ل" هست نمايش داده بشه؟ اگه اينطوره كه ميشه :

کد:
    اينكه گفتيد: "من بخوام حرف ل رو در علی بدست بیارم" ، رو متوجه نميشم. خب حرف ل در علي ميشه:

کد:
    البته كلمه علي بين كوتيشن ها، اولين عبارت داخل پرانتزه كه بد نمايش داده شده.

با تشكر !
    منظورم اینه که تمام کلماتی که توی خودشون مثلا حرف ل دارند سرچ بشند. مثل کلماتی ا ز قبیل علی، لیلا، ملوک، پول و ...
    در آغاز فعالیت cannibal 2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

سلام!

با توجه به لينكي كه داديد، ببينيد در قسمت Folder Options > View > Advanced Settings ، آخرين گزينه يعني Use simple file sharing ، تيك خورده باشه .

سلام
    ممنون که جوابم را دادید ولی این کار را هم کردم اما بازم بی نتیجه هست
    این کار مربوط به کارهای امنتی هست به Access چی کار داره

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

مال من رو کسی نمی دونست؟
    لطفاً 1 آنالیزش بکنید:
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورم اینه که تمام کلماتی که توی خودشون مثلا حرف ل دارند سرچ بشند. مثل کلماتی ا ز قبیل علی، لیلا، ملوک، پول و ...

جواب هست :

کد:
    يا بطور كلي تر :

کد:
    در قسمت help اكسس در قسمت Queries ، عنواني هست با نام Examples of query criteria كه مثال هاي خوبي آورده.

با تشكر!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مال من رو کسی نمی دونست؟
    لطفاً 1 آنالیزش بکنید:
    کد:
    با سلام!

راستش من در اين زمينه هنوز اطلاعات چنداني ندارم. از پيغام پيداست كه سازنده اين فايل دسترسي به محتويات اون رو محدود كرده. آيا پسوند اين فايل mdb است؟
    موقع باز كردن كليد Shift رو پايين نگه داريد ببينيد اثري داره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •