با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
ممنون ..نميدونستم...
خوب گوشيهاي جديدن....
حالا از كجا گرفتي و چند...منم تو كفشم..اين گوشي براي خاورميانه نيومده و كلا عربي و فارسي رو ساپورت نميكنه
firmware for the N73 Music Edition Arabic Special Edition--- Ramadan
- 0555266
- RM-133, v4.0727.2.2.1
اينم كد ان 73 موزيكال با ساپورت زبان عربي..به همراه نرم افزارهاي اسلامي
سلام من دو تا سوال داشتم:
اوليش اينه كه چند وقت پيش بود كه مخابرات براي جلوگيري از قاچاق سريال گوشي ها رو ثبت ميكرد بعد يه سري مي اومدن گوشي رو رفرش ميكردن بعد گوشي تو ايران كارميكرد . ميخواستم بدونم اون بحث رفرش كردن ربطي به فلش كردن يا آپگريد كردن داره يا اون قضيش فرق ميكنه؟
راستي يه خبر شنيدم كه مخابرات دوباره مي خواد سريال گوشي ها رو ثبت كنه واقعيت داره؟
دوميش درمورد پورداكت كي هستش : ميشه يه گوشي نوكيا مثل 6680 كه سيستم عاملش OS60 V.2 هست پورداكت كيش رو عوض كني و مثلا پورداكت كي N73 كه سيستم عاملش OS60 3rd edition هست رو بزاري و بعد آپگريد كني تا سيستم عاملش 3rd edition بشه؟
راستي اينم لينك يه فریم ور براي n73 me نميدونم جديده يانه ولي در تاريخ 4 بهمن پستش زده شده بود.
rv05wk.47v38.1 RM-133
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
51 مگابايته مگه n73 me داراي 40 مگابايت حافظه نيست چطوري 51 مگابايت جامي گيره؟
Last edited by starpars; 19-03-2008 at 19:44.
قضيه رفرش فرق ميكنه...اما اگه منظورت چنجه ..كه سريال گوشي رو عوض ميكنن تا رجيستر بشه...حالا سريال كم مياوردن...ميرفتن سراغ گوشيهاي بدرد نخور و سريال اونا رو مينداختن رو اين گوشيا..ميگن رفرش (Refresh)
فعلا مخابرات معلوم نيست چيكار ميخواد بكنه...
در ضمن با اپگريد فقط ميشه ارتقا داد...اين حرف تو مثل اينه كه بخواي رو پنتيوم 2 ويستا نصب كني..
اونشو نميدونم...براي 5700 حدود 75 مگ بود..
اين فيرم ور كه معرفي كردي..معلوم نيست كدوم ورژنه...ورژن 38.1 نداريم!!!
Last edited by DJ.Mamal; 19-03-2008 at 23:59.
ممنون ولي يه سوال ديگه :
اون باكسي كه ميگي داستانش
چيه چطوري كار ميكنه _ يعني اگه رو گوشي هيچي نباشه سيستم عامل گوشي رو نصب ميكنه _ به كامپوتر وصل ميشه _ با چه پورتي
به گوشي وصل ميشه _ هر باكسي مخصوص برند خاصي از گوشي هاست؟
فريمور رو نميدونم اونجا هم همينطوري نوشته شده بود منم اينجا گذاشتم گفتم شايد شما بفهميد
Last edited by starpars; 21-03-2008 at 19:05.
حقيقتش با باكس زياد سر و كار ندارم...اما اگه اطلاعاتي ازش داشتم حتما تو تاپيك مطرح ميكنم...
اين فيرم ور هايي هم كه جدا گونه دانلود ميشه..توصيه نميكنم..چون بعضياش با گوشي سازگار نيست و ساختار گوشي رو بهم ميريزه....يادمه يكي از بچه ها رو 6630 موزيك پلير ان 70 رو انداخته بود و هي هنگ ميكرد...ته توهشو در اوردم ديدم از اينا گرفته داده واسش ريختن...حالا نميدونم همش اينطوريه يا نه؟
سلام من تازه نوکیا ان 70 ام رو به موزیک ادیتیشن تبدیل و آپدیتش کردم...ولی فقط دو تا تم اضافه شد و دگمه مولتی به موزیک پلیر تبدیل شد ولی از اکولایزر equalizer و مدیا پلیر موزیک مخصوص موزیک ادیتیشن خبری نیست...![]()
اگه همه چيزش ميشد موزيكال ...كه ديگه نوكيا سري موزيكش رو توليد نميكرد...فقط فيرم ور رو عوض ميكرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)