من که یه ایمیل حسابی بهش زدم حالشو جا آوردم حتی جرات نکرد جواب بده دلم خنک شد!
از شما هم ممنون![]()
من که یه ایمیل حسابی بهش زدم حالشو جا آوردم حتی جرات نکرد جواب بده دلم خنک شد!
از شما هم ممنون![]()
اگه پاک بشه که خوبه! واقعا بی انصافیه آدم برای زیرنویس کردن یه فیلم کلی زحمت بکشه اونوقت یکی از راه برسه و اینجوری از زحمتش سوءاستفاده کنه!!![]()
با سلام دوباره
همونطور كه اونجا هم اعلام كردم، از اين به بعد هيچ زيرنويس Srt ــي از گروه منتشر نخواهد شد!!
من مي خواستم رعايت كاربران رو بكنم كه بتونن به راحتي هماهنگ سازي كنن و حجم دانلود پايين باشه! ولي مي بينم كه بعضي ها لياقت ندارن ....
هيچ مشكلي نيست .... ما با گروه زياد كار داريم D:
سلام
گروه زيرنويس خودمون ديگه
منظورم اينه كه باز دوباره شروع به كار مي كنيم و زيرنويس هايي كه در آينده بيرون بديم، هيچكدوم به صورت Srt نمياد!!
همه رو به صورت Sub/idx ( ضد حال!!) مي ديم بيرون كه ديگه كسي نتونه سوء استفاده كنه !!
به قول معروف: خشک و تر با هم ميسوزن.
منم شايد براي زيرنويس هاي بعديم بخوام چنين کاري انجام بدم.
به نظر من شما قصدتون از این کار اگه کمک به باقی دوستان هست همون Srt بذارید و اگه هم دنبال نعروف شدن هستید ...
اما عزیزان اینکه یک نفر زیرنویس به اسم خودش زده مهم نیست ... با چند تا رای منفی خود سایت سریع پاکش میکنه ...
از زحمات همه دوستان بینهایت ممنونم![]()
سلام
نخير دوست عزيز! هدف ما كمك هست ...
ولي من كه ديگه نه وقت و نه حوصله اينكه برم با كسي دعوا كنم رو ندارم!
در ضمن ... اصلا دوست ندارم كاري رو كه چند نفر ساعت ها روش كار كردن، يه نفر با عوض كردن 2 خط، به نام خودش ثبت كنه ( اونايي كه مي خوان تبليغ كنن و ... ) !
البته اون زيرنويس هم پاك شد!! ولي خداييش دردسر اش زياد بود
اميدوارم تا موقعي كه گروه كارش رو دوباره شروع مي كنه، كمي فرهنگ بعضي از اين افراد بالا بره!!
با تشكر از تمام دوستاني كه راي Bad دادن! و باعث پاك شدن زيرنويس اون فرد شدن ( هرچند من مي دونم كه حتما در جاهاي ديگه هم آپ كرده)
با تشكر از تمام دوستان![]()
![]()
سلام
ممنون از زحماتتون یه پیشنهاد داشتم!
بیاید مثلا چیز هایی رو براش زیرنویس تهیه کنید که کم یابه مثل فیلم های کلاسیک یا مثلا مراسم های Mtv و اسکار و ...
زیر نویس هر فیلمی دیر یا زود منتشر میشه اما این ها ...
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)