من درب رو تا آخر بستم.
Mei رو ببر اون ته بذار شاید دست غول بهش نرسه بعد امتحان کن...
من درب رو تا آخر بستم.
Mei رو ببر اون ته بذار شاید دست غول بهش نرسه بعد امتحان کن...
دوست عزیز من که خودمو کشتم نشد
اگه ممکنه سیو بعد از این مرحله رو بزارید
ممنون![]()
من اگر سیوهای بازی رو داشتم همون اول براتون میذاشتم.
راستی چند روز پیش داشتم چرخی تو اینترنت میزدم یکدفعه به فکر ترینر بازی افتادم. ازش استفاده کن شاید بدردت خورد.
اتفاقا خودم قصد استفاده داشتم اما چند تا دانلود کردم وقتی تو بازی میزنی از بازی می اد بیرون ارور میده![]()
دوستان عزیز ورژن pc بازی obscure 2 دارای باگ های زیادی است به طوری که خودم به شخصه در چند مورد چیزهایی دیدم که شاخ در آ وردم تا حالا تو بازی ها و عمر گیمریم همچین چیزی هایی ندیدم. به طور مثال توی یک مرحله از بازی تمامی کارهای ممکن آنجام دادم ولی جواب نمی داد وقتی از یکی یا چند save game قبلی دوباره شروع کردم مشکل حل شد...
یا در جایی.. مثلا یک ورودی مانعی رو به صورت کامل کنار نزدم کاراکتر من از مانع رد می شد ولی بازیکن دوم حتی بعد از لود کردن دوباره مرحله در انجام کارهایی که باید می کرد ناتوان بود...جالب اینجاست که وقتی چنین اتفاقاتی میفته بازی با همون باگ ها save میشه و چاره ای جز شروع کردن بازی از save قبلی یا چند save game قبلی وجود نداره.. پس اگر راهنمایی دوستان یا کارهای معمولی کاراکتر های بازی دچار مشکل شد و نتونست کاری رو که قبلا میکرد انجام بده تعجب نکنید و از دست خودتون شاکی نباشید.. چون 100% ایراد از بازی و با شروع کردن از save game های قبلی مشکل معمولا حل میشه.
سلام
اگه داری با پی سی بازی رو میری باید اینجا از دسته استفاده کنی با کیبورد وحشتناک سخته.راستی دسته باید انالوگ داشته باشه.بعد با اون دوتا دکمه توپی روی دسته هست که 180 درجه میچرخه(یه عمر ایکس باکس دارم نمیدونم اسمشو) اونو پر بده در بسته میشه
Last edited by 3taxxx; 28-05-2010 at 01:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)