حالا این شکستی که HD-DVD خورد، ربطی به این داره که ما تلویزیون full HD بخریم یا نه؟
(ببخشید اگه یکم سوالم ناشیانه است)![]()
حالا این شکستی که HD-DVD خورد، ربطی به این داره که ما تلویزیون full HD بخریم یا نه؟
(ببخشید اگه یکم سوالم ناشیانه است)![]()
يكي لطف كنه منو راهنمايي كنه در سايز 37 اينج چه مدلهاي از سوني و سامسونگ و ال جي در بازار موجوده؟
قيمتش واسم نيست
این نظر شخصی منه.شاید اگر به من یه HD Ready تو سایز 50 اینچ معرفی کنن و یه Full HD با سایز 36 اینچ،ترجیح میدم که 36 اینچ رو بردارم. تو این یکی دو هفته هفته با اوضاع پیش اومده بیشتر از 10 کمپانی معروف BD Player معرفی کردند.
فقط اینا نیستن از دوربین دیجیتال بگیر تا ----- های صدا(تو ایران زیاد باب نیستن ولی حرفه ای ها مدونن چیه) ----- های ماهواره(حتی هیومکس و استرانگ هم دارن میزنن)،لپ تاپ،درایو های اپتیکال،کنسول PS3، انواع اقسام پلاسما و LCD ،حتی پروژکتور های HD ! و و و .....
برای استدیو های فیلمبرداری و تلوزیونی انواع و اقسام سویچ ها و تجهیزات و دوربین های که قیمتشاون سر به فلک میرسه (گاهی بالا تر از یک میلیون دلار،قبلا از همین سونی چند تا لینک دوربین حرفه ای دادیم مخصوصا اون کامیون یه میلیون دلاری).از یه طرف کانال های HD دارن روز بروز زیاد میشن مخصوصا ژاپن و آمریکا
از طرف دیگر کمپانی های فیلم سازی هم دوست دارن عناوین قدیمشون رو دوباره بفروشن.اونم با کیفیت HD
خیلی ها اعتقاد دارن رقابت تو HD مارکتیگ خیلی زود شروع شده.هیچ کمپانی حاضر نیست حتی یه ذره تو این رقابت عقب بمونه.با این وضعیت یه طور حتم DVD نمیتونه عمر CD رو داشته باشه.خود من هم فکر نمی کردم Format War اینقدر زود تموم بشه.به حال فکر میکنم حداقل تا 2سال دیگه و حداکثر تا 5 سال دیگه HD Video حسابی جا میافته.
این مدل از سونی KLV-46X350A و این مدل از سامسونگ LA46F81BDX از نظر من مدل های خوبی هستند.ولی از همه مهم تر اینه که فول HD باشند. از توشیبا هم 46X3500E هم خوبه.از پاناسونیک و پاییونیر هم هرچقدر گرونتر بهتر!
وقتی این دو تا تو سر و کله هم میزدند امیدی به پیشرفت HD Video و سود دهی HD Marketing نبود.ولی از زمانی که BD برنده شده HD Marketing هم اوضاعش بهتر میشه.من به TV معمولی JVC دارم که 15 سال بیشتر داره واسم کار میکنه و هیچ مشکلی باش ندارم. عمر خودشو کرده الان هم تو رده خودش چیزی نیومده که خیلی خفن تر باشه .چون مال من هم منو داره.هم سیستم صدا داره وهم ..،ورودی Scart هم که داره.
وضعیت فول HD هم تثبیت شده هست چون اینقدر کیفیت بالاست که مدل های جدیدتر نمیتونن تغییر زیادی کنن.
مشخص کن که چقدر می خوای هزینه کنی پلاسما میخوای بخری یا LCD ؟
در ضمن تو صفحات قبل چند مدل معرفی شده یه نگاه بنداز
Last edited by shenhaye_zaman; 09-01-2008 at 19:08.
الان کدوم رسیورها خروجی Hdmi دارن؟
کدومشون 1080p رو ساپورت میکنه؟
کدومشون بهتره؟
آخر سر هم قیمت پلیز.![]()
مشخص کن که چقدر می خوای هزینه کنی پلاسما میخوای بخری یا LCD ؟
در ضمن تو صفحات قبل چند مدل معرفی شده یه نگاه بنداز
حذاكثر 2 ميليون افكر كنم سوني فقط 1 يا 2 مدل 37 داره اما سامسونگ و ال جي مذلهاي بيشتر در اين سايز داره
پيشنهاد شما چيه؟
دوستان در سایتهای مختلف به دنبال توضیحاتی برای مدلهای مختلف LCD Tv SONY بودم که به این سایت برحورد کردم .
فکر میکنم قبل از خرید به اینجا یک سری بزنید بد نیست . یک منبع جالب و کامل از تمام برندهای معروف LCD TV است و همه رو با هم مقایسه کرده و نکته جالب برای من این بود که در تمام کاتالوگهای SONY و چیزی که در مغازه هاست و پشت ویترینه صحبت از سری KLV است در صورتی که در این سایت تولیدات جدید سونی با KDL شروع میشه و تمام مدلهایی که مقایسه شدند با این سری شروع میشن . آیا این به این معنی است که KLV دیگه از دور خارج شده و ما در انتهای خط تولیدات KLV هستیم و باید یک کمی صبر کنیم تا سری جدیدی به بازار ایران برسه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند .
چندی پیش کمپانی بزرگ فیلم سازی "برادران وارنر" با اعلام پشتیبانی اختصاصی از فرمت 'دی وی دی' دیسک های Blu-Ray کمپانی سونی، باعث شگفتی بازار و کارشناسان عرصه استانداردهای دیسک های فشرده شد.
به این ترتیب تنها کمپانی های مشهور در زمینه صدا و تصویر پارامونت و یونیورسال بودند که بطور اختصاصی حامیان فرمت HD DVD ماندند، در حالیکه فرمت اختصاصی شرکت سونی با نام Blu-ray توسط کمپانی های Fox, Disney, Lionsgate, Sony, MGM و هم اکنون "برادران وارنر" حمایت میشود.
اخبار فناوری و به ویژه اخبار اقتصادی آن همواره شایعات بسیاری را نیز با خود به همراه داشته است که اینبار شایعه خارج شدن کمپانی های "پارامونت" و "یونیورسال" از قرارداد همکاری با شرکت توشیبا و HD DVD در بسیاری از خبرگزاری ها اعلام شد.
هالیوود هرچند توانست که HD DVD را مایوس کند و Blu-ray را قدرت افزون بخشد اما امکانات برتر و قیمت نهایی ارزانتر HD DVD می تواند کمکی باشد که تنها دو کمپانی هالیوودی حامیان بزرگ آن نباشند و دیگران نیز به آن بپیوندند.
کمپانی Paramount در اطلاعیه ای رسمی کلیه شایعات درباره خارج شدن از قرارداد HD DVD را تکذیب کرد. کمپانی پارامونت بر طبق قرارداد تابستان سال گذشته خود نه تنها 'دی وی دی' های خود بلکه انتشارات شرکت DreamWorks را نیز بر روی فرمت HD DVD انجام می دهد.
کمپانی Universal در پاسخ به شایعات حمایت قاطع خود از HD DVD را اعلام کرد اما تا هنگامی که این کمپانی قراردادی رسمی را در اینباره به امضاء نرسانده است گمانه زنی ها درباره پایان حمایت آنان از HD DVD وجود دارد.
گفتنی است که شرکت Sony برای فرمت Blu-ray آینده روشنی را برنامه ریزی کرده است که بر طبق گفته این شرکت امکانات بسیار جدیدتر و تکنولوژی بسیار متفاوتی فرمت Blu-ray را در سال 2008 میلادی متحول می کند. اما علاقهمندان به استفاده از آخرین فناوری فرمت Blu-ray باید نسخه پخش کننده جدیدتر و هماهنگ با آن را خریداری نمایند که نقطه منفی برای Blu-ray می باشد.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بیشتر این ----- ها خروجی 1080i و 720P دارند.خیلی از کانال ها دارن به سمت MPEG4 AVC میرن که هم کیفیت بهتری نسبت به MPEG2 داره و هم صدا رو به صورت Dolby Digital میفرسته. ولی چون کانال های 1080P بیت ریت خیلی زیادی نیاز دارند(مثلا 50Mbs که خیلی خیلی زیاده شاید هزینه ماهانه 40، 50 برابر بیشتر بشه).اگه هم همچین کانال هایی باشند(با بیت ریت کمتر مثلا 9 یا 13) بیشتر تو ژاپن و امریکا هستند.هزینه ای که کمپانی صاحب ماهواره از کانال های تلوزیونی دریافت می کنه بر اساس بیت ریتی هست که بعنوان پهنای باند در اختیار اون کانال قرارداده. البته تو رنج 1080i و 720P کانال زیاد داریم که همینا هم تصاویر خیلی زنده ای دارند.با کدک های جدید همینن روزاست که سروکله 1080P هم پیدا بشه
اما در مورد زسیور های HD:
لاقل دیگه تو این ----- ها از نویز خبری نیست. نویز پوست LCD رو میکنه و پیکسلاشو به مرور زمان می سوزونه.از یه طرف هم اگه HDMI Output نداشته باشند Component رو که دارند که این یه برتری محسوب میشه(نسبت به ----- معمولی)علاوه بر کیفیت خیلی بهتر تصویر نویز به مراتب کمتر میشه
یه سری از ----- ها هستند که خروجی 1080P دارند.همچنین میتونن 1080i رو بگیرن و به 1080P تبدیل کنن.
این که کیفیت چقدر بهتر میشه رو خبر ندارم.
این جور که معلومه قصد خرید LCD داری. اگه به پلاسما های Full HD هم یه نگاهی بندازی بد نیست. اگر خواستی 40 اینچ بخری سونی بخر. سونی مدل های زیادی با این سایز که تو میخوای تو ایران نداره.
تو این سایز سامسونگ رو به LG ترجیح میدم.سامسونگ بهتره.
بعضی از نام گذاری ها سونی بر اساس Region صورت میگیره مثلا لپتاپ های سونی تو اروپا و خاورمیانه از دو حرف و دو عدد تشکیل شده ولی تو آمریکا و ژاپن از دو حرف و سه عدد مثل SZ 370 .
مرسی رضا جان
20 شرکت دیگه هم از صف حامیان HD خارج شدند.
ظاهرا پارماونت تو قردادش قید کرده که اگه تا ماه؟؟؟ توشیبا نتونه وارنر رو به سمت HD بکشونه و علاوه بر اون یه کمپانی مهم الکترونیکی رو HD Exclusive نکنه قرادادش بهم میخوره
با این اوضاع یونورسال هم همین روزاست که HD رو کنار بزاره
این روزا دیگه ضربات آخر هم داره به Hd وارد میشه
Last edited by shenhaye_zaman; 11-01-2008 at 14:37.
KLV واسه آسیا و اقیانوسیه هست که فعلن آخرین مدلش X350 هست. این سری ساخت ژاپنه.
KDL هم برای آمریکا و اروپا هست و اینجا میشه گفت تقریبا پیدا نمیشه.
برای اطلاعات بیشتر از مدل هایی که تو ایران در دسترسه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصدیق میشود کلیه سری های KLV ساخت ژاپن هستند.و واسه آسیای شرقی و آسیای میانه هست.ظاهرا اشتباه کردیم.چون زودتر تو ژاپن اومده بود فکر میکردیم Japan Exclusiveهستند.
این وسط ایران قاعدتا باید جز خاورمیانه به حساب بیاد که محصولات سونی خاورمیانه هم معمولا تابعیت اروپا رو داره. ولی اینجا همه چی گیر میاد از ساخت مکزیک و اسپانیا بگیر تا ساخت چین و مالزی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)