باز خوبه آرسنال نسری و خریده........................................ ..........
باز خوبه آرسنال نسری و خریده........................................ ..........
سلام!!!از صفحه ی 4 انجمن خبر ورزشی تاپیک به این مهمی رو کشیدم بالا!!!متاسفم برا طرفدارای ارسنال در پی 30 ورلد!!!پس کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ارسنال وضعیتش در لیگ چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چندومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادواردو داسیلوا مهاجم کروات توپچی ها که چندی پیش دچار مصدومیتی سنگین شده بود تا اواسط دی ماه به میادین باز خواهد گشت .ادواردو دچار مصدومیتی بسیار بسیار سنگین و خطرناک از ناحیه مچ پا شده بود و از بازی آرسنال در خانه ی بیرمنگام تا به حال نتوانسته به حالت عادی خود باز گردد . تست های پزشکی نشان دهنده ی این هستند که ادواردو نمی تواند تیم را در این سال همراهی کند و تا شروع سال جدید ( 2009 ) باید دور از مستطیل سبز و با مراقبت کامل به تمرین های خود ادامه دهد .
وی می گوید : وضعیتم روبه بهبود است و پایم هر روز بهتر از روز قبل می شود . امیدوارم که تا کریسمس ( اواسط دی ماه ) بتوانم به جمع تیم ملحق شوم . فردا شب کرواسی برابر انگلستان قرار خواهد گرفت و وی که در مقدمانی یورو 2008 سبب حذف این تیم ( انگلیس ) شد بی صبرانه منتظر است تا به زمین برگردد و برای تیم کشورش بازی کند .
او در ادامه می گوید : راه بسیار طولانی را برای بهبود پشت سر گذاشته ام و نیمی از آن در مقابلم قرار دارد . در کل وضعیتم خوب است و فقط می خواهم بازی کنم . زمان به سختی می گذرد . باید تلاشم را هر روز بیشتر کنم . هنوز راه طولانی در پیش دارم و اگر کوشش نکنم موفق نمی شوم . نتایج خوب تیم هم می تواند تاثیر مثبتی بر روی من بگذارد . امیدوارم که زود تر در ترکیب آرسنال قرار گیرم و برای این تیم گلزنی کنم .
منبع : arsenal.ir
در هفته ی پنجم لیگ برتر توپچی های لندن توانستند مثل همیشه در یک بازی زیبا و روان تیم حریف یعنی بولتون را با نتیجه ی سه بر یک شکست دهند .
در نیمه ی اول با اینکه توپچی ها بازی را در اختیار داشتند علارغم روند بازی و روی یک ضربه کرنر گل اول را در دقیقه ی چهارده دریافت کردند . بعد از گل فشار بی اما یاران ونگر را بر روی دروازه ی حریف شاهد بودیم که طی چند دقیقه سه موقعیت گل که دو تای انها به تیرک اصابت کرد و یکی از آنها به کرنر رفت . و بالاخره بعد از حملات پی در پی بنتنر با پاس زیبای خود موقعیت گلی را برای آدبایور پدید آورد که ابوئه از راه رسید و آن را وارد دروازه کرد . یک دقیقه بعد از این گل یعنی در دقیقه ی بیست و هفت خود بنتنر توانست با حمله ای که آدبایور شروع کرده بود و پاس گلی که دنیلسون داد گل دوم و گل برتری آرسنال را وارد دروازه ی حریف کند . از جمله صحنه های ناگوار نیمه ی اول مصدومیت کلیچی در اواخر نیمه بود که به نظر می رسد مصدومیتی طولانی مدت باشد . آرسنال در این نیمه یازده کرنر به دست آورد !
اما در نیمه ی دوم . بازهم روند بازی در دستان لندنی ها بود اما در پاره ای از اوقات بولتون هم شانس خود را امتحان می کرد . پاس کاری زیبای آرسنالی ها باعث می شد تا دفاع بولتون برای چند ثانیه از هم بپاشد . در این نیمه تیم حریف شانس گلزنی داشت که با درخشش آلمونیا نتوانست گلی به ثمر برساند . در ادامه ی بازی و زمانی که بنتنر جای خود را به والکات داد روند بازی بیش از پیش هجومی شد و حرکات زیبای والکات بازهم برای آرسنال گل ساز بود . او در دقایق آخر با حرکت خود شکافی را در وسط خط دفاع حریف پدید آورد و با پاس زیبای خود به آدبایور و سانتر کوتاه و در عرض وی سبب شد تا گل سوم به نام دنیلسون ثبت شود .
جیورو در نیمه ی دوم به جای کلیچی مصدوم به زمین آمد . بنتنر در دقیقه ی هفتاد و سه جای خود را به والکات داد و رامسی هم در دقیقه ی هشتاد و پنج به جای ابوئه به میدان آمد . سانگ هم در این بازی با کارت زرد داور جریمه شد . آرسنال در این بازی هفده کرنر کسب کرد .
آرسنالی های معلم !
گری مگسون مربی تیم فوتبال بولتون بعد از شکست خانگی مقابل توپچی های لندن اعتراف کرد که ونگر و شاگردانش مانند یک معلم به آنها فوتبال را آموزش دادند .
مگسون در مصاحه با ستانتا اسپرت می گوید : در این دیدار آرسنال از تمامی لحاظ از ما برتر بود و در اینکه آنها شایسته برد بودند هیچ شکی وجود ندارد . ما توسط کوین دیویس به گل رسیدیم ولی آرسنال چند دقیقه بعد در زمین خودی ما را زمین گیر کرد . آنها به خوبی بازی را اداره میکنند و بدون شک زیبا ترین فوتبال را نیز ارائه میکنند .
در نیمه اول اول بجز 15 دقیقه بقیه بازی در اختیار شاگردان جوان ونگر بود و آنها 30 دقیقه زمین ما را جولانگاه خود کرده بودن د. در نیمه دوم ما میخواستیم روند بازی را در اختیار بگیریم و در پاره ای از اوقات نیز موفق بودیم و من فکر میکنم در نیمه دوم کمی بهتر از آرسنال بازی میکردیم - دلیل این کار هم عقب بودن از نتیجه بازی است . از شاگردانم راضی هستم ولی شما هیچ وقت نمیتوانید از باخت راضی باشید .
برای آرسن ونگر احترام قائل هستم و او و شاگردانش امروز یک درس فوتبالی عاری از هرگونه نقص را به ما نشان دادند . آنها بازی یک هیچ باخته را به برد سه بر یک عوض کردند و این کر از دست هر تیمی بر نمی آید . ونگر مربی باهوشی است و با تعویض هایش سه امتیازی که در دست ما بود را ربودند و این برای ما بسیار مایوسانه است . گفتنی است تیم فوتبال بولتون در بازی بعدی خود در در لیگ در اولدترافورد مهمان من یو هست و آرسنال هم از تیم هال سیتی پذیرایی خواهد کرد .
یه خبر از سایت پی سی ورلد
گروه آرسنال سایت p30world افتتاح شد ، بچه های گل آرسنالیمی تونن بیان توش عضو شن تا با هم درباره بازی ها ، و اتفاقاتی که تو تیم میافته بحث کنیم
برای با خبر شدن بقیه آرسنالی های سایت در صورت امکان لینک گروه رو تو امضاتون قرار بدین
برای عضو شدن به این لینک بروید
به امید پیروزی های پی در پی آرسنالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saeed_TnT; 21-09-2008 at 15:13.
هیل وود : به هیچ وجه فابرگاس را نمی فروشیم
در حالی که فشار های مالی هم چنان باشگاه آرسنال را تحت الشعاع قرار داده باشگاه های دیگر به خصوص باشگاه هایی با مالکان نفت خیز خارجی دست به کار شده اند تا به تخریب دیگر تیم ها با پول بازیکنان جدید و با کیفیت بالایی را به تیم خود ببرند .
منچستر سیتی نیز که با مالک جدید خود دکتر الفهیم می خواهد دنیا را خریداری کند در یک پیشنهاد به فابرگاس مبلغ 100 میلیون پاند را پیشنهاد داده که با واکنش سریع و تند مسئولین باشگاه همراه بوده است . پیتر هیل وود مدیر باشگاه در مصاحبه امروز صبح اعلام داشت فابرگاس را نمی فروشیم . او فروشی نیست حتی با پیشنهادی بالای 100 میلیون پوند . به هیچ وجه و در هر شرایط مالی باشگاه فابرگاس به تیمی نمی رود به خصوص منچستر سیتی .
منچستری ها به تیم رقیب نیز پیشنهاد 135 میلیونی را برای رونالدو ارائه داده اند که مدیر مالی باشگاه را به شدت شل کرده و گفته می شود وی خواستار جدایی رونالدو است که با مخالفت فرگوسن و خود رونالدو روبروست .
Last edited by cescjoon; 23-09-2008 at 14:01.
آرسنال مهد فوتبال جهان
در حالی که در تیم آرسنال همه شاهد جوانانی نابغه هستند آرسن ونگر قصد دارد تا با یک جوان بازی فوتبال جزیره را به وجد آورد.
این در حالی است که چند سالی هست آرسن ونگر در کارلینگ کاپ از تیم ذخیره خود یا بازیکنان جوان تر در کنار با تجربه ها استفاده می کند . اما وی امسال قصد دارد تا در بازی 3 شنبه برابر شفیلد یونایتد و در صورت ادامه کار در کل این جام از تیم جوانان خود استفاده کند . در این تیم بازیکنانی مانند سانگ و بندتنر و یوهان جورو نیز حضور دارند که پیر ترین بازیکنان و بازیکنان استثنایی این تیم به شمار می آید .
بازی کردن جک ویلشایر نیز بسیار جذاب است این می تواند اولین شانس وی برای درخشش باشد اما نکته جالب تر اینکه جک ویلشایر با 16 سال و 226 روز جوان ترین این عضو نیست زیرا بازیکنی نظیر امانوئل فریمپونگ با 9 روز کوچکتر بودن عضو جوان این تیم خواهد بود . اسکلت این تیم بین 16 تا 19 سال است و همان طور که گفته شد بازیکنی نپیر بندتنر با 20 سال عضو استثنایی این گروه است . باید منتظر بازی بازیکنانی نظیر کارلوس ولا - جک ویلشایر - گیوین هویت - آبو آگوگو - آرون رامسی - مارک راندال و فران مریدا بود بازیکنانی که هر کدام با انگیزه های فراوان به بازی می روند .
اگر این ترکیب جوان در این بازی جواب داده شود غوغایی است در فوتبال انگلستان و باری دیگر ونگر می تواند در جزیره خود را به رخ همگان بکشد .
Last edited by cescjoon; 23-09-2008 at 14:02.
کلیچی به بازی با هال سیتی می رسد
ونگر امروز در مصاحبه با سایت باشگاهاعلام داشت : کلیچی به بازی هال سیتی میرسد
ونگر که در بازی قبل در برابر بولتون این مدافع هوشمند و سرعتی خود را از ناحیه مچ پا مصدوم دید بی هیچ درنگی در همان میان بازی وی را به بیمارستان فرستاد تا از سلامت مچ طلایی گاییل مطمئن شود
این اتفاق یک بار برای نصری در داشت رخ میداد در امارات و 2 بار هم برای ادواردو و کلیچی در خارج از امارات این اتفاق افتاده و این بار مچ کلیچی سالم ماند
این هفته کلیچی خارج از تیم تمرین کرد اما احتمال زیادی برای بازی وی در پایان هفته وجود دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)