ممنون از توجهت میثم جان
آقا ميثم متشكرم و منون ...ولي من به جز اولي ديگه كسي رو نمي شناسم.نوشته شده توسط Meisam
..يعني اينا همين جوري اومدن عضو سايت شدن و به عنوان معرف اسم منو نوشتن
در حالي كه من فقط معرف نفر اول بودم و....اين يعني چي؟من يه مقدار گيج شدم...
آقا ميثم! همون طور وقتي به دنبال موضوعي هستيم سرچ ميكميم و پيدا مي كنيم همچين امكاني براي جستجوي اعضا وجود داره؟
خواهش ميكنم...همون طور كه خودت گفتي...نظر نظر مديران سايت.نوشته شده توسط Amin101
سلام
والا این 5 نفر شما رو به عنوان معرف , معرفی کردند ...
حالا یا میشناختن یا که خیر ...
بله ... برای جستجوی اعضا هم راه هایی وجود داره ... در قسمت سرچ یک قسمت وجود داره با این نام " جستجو توسط نام کاربري "
در این قسمت نام کاربر مورد نظر رو مینویسید و بدون اینکه قسمت دیگه ای رو پر کنید " جستجو کن " رو میزنید
تمام پست های کاربر مورد نظر رو برای شما نمایش میده ...
در مورد قسمت درجه های اعضا هم تا چند روز دیگه تصمیم گیری میکنیم ...
ممنون
سلام .
اصلا راه نداره كه بشه Id رو عوض كرد ؟
يه سوال ديگه من هر چي مي خوام بهم هنگام اشتراك موضوع ايميل داده نشه نميشه ولي مي خوام تو تنظيمات كاربر كه وارد مي شم ، اونا رو ببينم
با تشكر
Last edited by Reza shabani fard; 25-10-2005 at 10:13.
ببخشيد...اگه نامه اي رو اشتباها پاك كرديم راهي براي بازگرداندن وجود داره؟
و شما تاريخ عضويت رو نمي خوايد فارسي كنيد
و يه چيز ديگه...قسمت به ياد آوري رخدادهاي انجمنچي؟
با سپاس
سلام
چرا امکان تعویض آی دی وجود داره ... اگه قصد دارید شناسه کاربریتون رو تعویض کنید لطفا شناسه مورد نظر رو برام پیغام خصوصی بزن
در مورد مشترک شدن در یک بحث باید عرض کنم که ...
اگه میخواین توی تمامی تاپیک هایی که پست میدین بعد از پست یکی از دوستان مطلع بشید (بدون ایمیل) ... از منوی تنظیمات کاربر >> ویرایش اختیارات >> Messaging & Notification >> پيش گزیده اشتراک گفتگو >> از منوی کشویی گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد سیو کنید
اما اگه به یه تاپیکی مراجعه میکنید و دوست دارید از جدید ترین پست های اون تاپیک مطلع بشید ... در بالای همون تاپیک یه قسمت هست به نام "اختيارات تاپيک " از این منو گزینه " مشترک شدن در این بحث " رو انتخاب کنید
ممنون![]()
سلامنوشته شده توسط Negar_203
شما امکان پاک کردن نامه ای رو ندارید ... چطوری میخواهید پاک کنید؟
در مورد تاریخ عضویت هم قرار شده به همین صورت باشه
قسمت یاد آوری رخداد های انجمن قسمتی هست که اگه قراره چیزی رو به اطلاع اعضا برسونیم براشون پیغامی در اون قسمت قرار میگیره ... مثلا مراسم جشن تولد انجمن ها![]()
ممنون
امكان حذف نامه كه وجود داره....نوشته شده توسط Meisam
پس اين قسمت پاك كردن اين نامه كه پايين نامه هست براي چي؟
سلامنوشته شده توسط Negar_203
دقیقا کجا رو میفرمایید؟
میشه یه عکسی چیزی بگیرید و اینجا بزارید؟
منتظرم
سلام .همون آدرسی رو که دادید رفتم از قبل هم تنظیم کرده بودم روی این گزینه :نوشته شده توسط Meisam
بدون اطلاع رسانی بوسیله ی ایمیل
از وقتی که عضوم هر کاری کردم که به ایمیلم اطلاع داده نشه ولی نشد که نشد
راستی ID مورد نظرم رو براتون پست کردم میثم جان . منتظرم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)