دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم وقتی به w610 تبدیل کردم دیگه ندارم. فک کنم مشکل از فرمور باشه. فرمورت چیه؟ فرمور قبلی من r6bc002 بود ولی الان r8ba024 ریختم دیگه مشکل ندارم.
دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم وقتی به w610 تبدیل کردم دیگه ندارم. فک کنم مشکل از فرمور باشه. فرمورت چیه؟ فرمور قبلی من r6bc002 بود ولی الان r8ba024 ریختم دیگه مشکل ندارم.
همينجور كه دوستمون گفتن به فريمور هم كمي ربط داره شما يه بار ريست تنظيمات كنيد!اگه نشــــد همونجا يه موقعيت مكاني داره اونو هم تغيير بـــديد ببين درست نميشــــه![]()
من اين تغيير ساعتو با همه فريمور ها داشتم
نميدونم مشكل از كجاست؟
شما یه w610 هم تبدیل کردی؟ اگه نکردی بکن خوبه.
یه سوال دارم تو سرویس منو گوشی یه قسمت یه نام security وجود داره که دوتا گزینه داره. اونا چی رو تست میکنن؟
درضمن قبل از اینکه من به w610 تبدیل کنم تو تست اول مینوشت جلوی connect مینوشت key ok ولی الان مینویسه key error مشکلی نداره؟
یه سوال دیگه تو همون سرویس منو تو service info تو software info جلوی قسمت customization مینویسه 99eow قبلا یه جایی خونده بودم که این یعنی درست کاستومایز نشده درسته؟ مشکلی برام پیش میاد اگه درستش نکنم؟ من از fs برای c_asia و همین ورژن کاستوم استفاده کردم. ضمنان فایل fs برا w610 نیست که زبان گوشی فارسی رو ساپورت کنه؟ اگه هست بگین...
ممنون...
کسی دیگه به اینجا سر نمیزنه؟ جواب(های) منو یکی بده...
با همه فريمورهاي 610 و 550 امتحان كردم!!
سلام من پچ gfx رو گوشیم نصب کردم ولی نمودونم آیکوناشو کجا بریزم اگه کسی میدمنه یه کمک کنه ( گوشیم k550/w610 )
در other یک پوشه درست کن با نام IMG و آیکون ها رو در این پوشه بریز.
در other یک پوشه دیگه با نام ini درست کن. فایلی با نام GFX.ini در این پوشه درست کن و در فایل متن زیر رو بنویس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم ببینم آخرین قیمت این گوشی تو بازار چنده ؟
دوست عزیز من تو ساری 140 گرفتم بقیه جاها هم همین حدوداست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)