کسی تنظیمات gprsوmmsدر 6120 بلده هر کاری کردم وصل نشد
به نظر من که فارسی نکنی بهتره آخه هر کی تا حالا فارسی کرده پشیمونه .سرعت گوشیت کم میشه و مشکلات دیگه ... مخصوصا که سیمبیان هم هست .من تو چند مدل گوشی هایی که دستی فارسی شده بود مشکلات ناجوری دیدم .مثلا 5300 از 4 تایی که تو بارمون (موبایل فروشی) بود هر 4تاش غیر قابل استفاده بود و پس فرستادیم ...
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم فقط یک سوال دارم. از این گوشی میشه به جای فلش مموری استفاده کرد؟ یعنی بدون نصب پی سی سوئیت میشه به مموری دسترسی داشت؟
اگه از ایرانسل استفاده میکنی mms که الان نداره ولی تو قسمت gprs همه رو باید خالی بزاری بعد بری تو وب خودش یه پیغام میده که ok کنی خودش کانکت میشه ...
فکر کنم بشه .تو قسمت mass storage .
حالا صبر کن دوستان بیان مطمئنتر شو من خودم زیاد دقت نکردم الانم ندارمش ....
آره عزیز میشه ،وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی 3 تا گزینه میاد :
1-pc suite
2-data transfer
3-media player
با انتخاب data transfer گوشی مثل فلش مموری عمل مکنه ولی نمیتونی همزمان رو گوشی اطلاعات مموری رو بخونی ،ولی با pc suite مشکلی نیست و میتونی همزمان هم روی گوشی و هم رو کامپیوتر اطلاعات مموری رو بخونی
سلام
رو اين گوشي كابلشو نميدن مشكل كابل رو چطوري ميشه حلش كرد؟منظورم ممكنه كابل گوشيهاي ديه بهش بخوره.
خوشبختانه کابل این گوشی از نوع mini usb هست و همه جا پیدا میشه ،گرون هم نیست و بیشتر دوربین ها و دستگاههای الکترونیکی از این درگاه استفاده میکنن،نگران کابلش نباش
سلام دوستان 2 تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1:توی contact وقتی میخوای یه اسم جدید وارد کنی اخره منو یه گزینه به اسم synchronistaion داره که توش 3 تا گزینه داره که در حالت معمول private است میشه بگین هر کدوم ماله چیه؟
2: کسی میتونه درباره push to talk وکاربردش که 6120 هم داره یه توضیحی بده وتوضیح درباره تنظیم ستینگش اگه کارایی داره؟![]()
لطفا هرچه زودتر جوابمو بدید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)