ایمان جان باید بگم ایول یعنی اخرشی با مهد کودک خیلی حال کردم بازم ممنون و دیگه اینکه تثلیث یعنی چه؟
و دیگر اینکه باز هم گیگزی با حال بود مانند فرگی و گری و ...
ایمان جان باید بگم ایول یعنی اخرشی با مهد کودک خیلی حال کردم بازم ممنون و دیگه اینکه تثلیث یعنی چه؟
و دیگر اینکه باز هم گیگزی با حال بود مانند فرگی و گری و ...
با سلام
ممنون احمد جان... تثلیث هم یعنی سه تایی؛مسیحی ها در دینشون سه رکن یا روح مقدس دارن : پدر ، پسر ، روح القدس؛
که به این سه میگن تثلیث یا Trinity (همون معشوقه ی نیو در فیلم متریکس) ؛ حالا دنیس لاو بازیکن افسانه ای باشگاه
این سه تا بازیکن یعنی: توز، رونی و رونالدو رو سه گانه ی مقدس جدید نامیده...![]()
عجب جو روحانی شد به خدا نه واقعآ خوشم اومد به این میگن تاپیک دم همه شما گرم.
چند خبر:
1:به نقل ار اسپانیایی ها، سران بارسا درصددند كريستيانو رونالدو، را در اختيار گرفته و او را جانشين رونالدينيو نمايند.
دياريو اسپورت در خبري آورده كه بارسا در صورت دريافت پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي رونالدينيو وي را روانه باشگاه ديگري خواهد كرد و در اين ميان قصد دارد كريس رونالدو را به عنوان جانشين ستاره برزيلي در تيم بگنجاند.
البته اين مسئله هنوز در حد ابتدايي بوده و اقدامات جدي درخصوص آن صورت نگرفته است.
این در حالی است که رونالدو قرارداد خود را با یونایتدی ها تمدید نموده است و در ضمن از علاقه خود به ماندن در این تیم سخن رانده است و گفته است که به رایان گیگز حسودی می کند و دوست دارد مانند او در یونایتد اسطوره شود.
شایان ذکر است که تا به حال بیش از 3 بار کریستیانو رونالدو توسط روزنامه های اسپانیا، به بارسلونا و یا رئال ملحق شده است!!!(نمیدونم این روزنامه های اسپانیای بجز شایعه ساختن چیز دیگری بلد نیستن!!!!)
چند خبر:
1:به نقل ار اسپانیایی ها، سران بارسا درصددند كريستيانو رونالدو، را در اختيار گرفته و او را جانشين رونالدينيو نمايند.
دياريو اسپورت در خبري آورده كه بارسا در صورت دريافت پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي رونالدينيو وي را روانه باشگاه ديگري خواهد كرد و در اين ميان قصد دارد كريس رونالدو را به عنوان جانشين ستاره برزيلي در تيم بگنجاند.
البته اين مسئله هنوز در حد ابتدايي بوده و اقدامات جدي درخصوص آن صورت نگرفته است.
این در حالی است که رونالدو قرارداد خود را با یونایتدی ها تمدید نموده است و در ضمن از علاقه خود به ماندن در این تیم سخن رانده است و گفته است که به رایان گیگز حسودی می کند و دوست دارد مانند او در یونایتد اسطوره شود.
شایان ذکر است که تا به حال بیش از 3 بار کریستیانو رونالدو توسط روزنامه های اسپانیا، به بارسلونا و یا رئال ملحق شده است!!!(نمیدونم این روزنامه های اسپانیای بجز شایعه ساختن چیز دیگری بلد نیستن!!!!)پ
ممنون احمد جان از اخبار...امان از این اسپانیایی ها
به امید هرچه پر رونق شدن این تاپیک...و به امید برد مقابل رم در روز چهارشنبه ساعت 23:15 و 18 امتیازی شدن هرچند که سر الکس گفته به یکسری از جوونا میدون می ده![]()
اه اه اه برای چه دوبار این پست من امده؟معذرت من نمیدونم که چی شده والا .
سلام عرض می کنم خدمت دوستان .
بنده رو هم به عنوان یک منچستری در جمع خودتون بپذیرید .
ایشالا که رم رو هم فردا با شکست تلخی مواجه می کنیم تا توتی بفهمه با کی طرفه ...
با سلام
سلام سروش جان خوش اومدی...و امیدوارم بقیه ی دوستان هم خوب باشن...
و اما آخرین اخبار:
-در بازی امشب مقابل رم به احتمال زیاد وین رونی کاپیتان خواهد بود.
-رایان گیگز از طرف ملکه الیزابت جایزه ی OBE را برای خدمت به فوتبال دریافت کرد.
-گری میتونه هفته ی دیگه به تمرینات برگرده.
-و بالاخره اینکه روزنامه ی sunday mirror شایعه کرده مسئولان یونایتد به جذب رونالدینیو علاقه مند هستند.
امیدوارم این فقط یه شایعه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)