دوس سنتوس انقدر ذوقیه تو بازی با اینتر در حالی که همه تو عزا بودن یادش رفت بعد از گل خوشحالی کرد!
دوس سنتوس انقدر ذوقیه تو بازی با اینتر در حالی که همه تو عزا بودن یادش رفت بعد از گل خوشحالی کرد!
راست می گی هیچ کس محلش نمی زاره واسه خودش میاد می گه من رئال نمی رم
اخه بد بخت اصلا ببین رئال رات می دن؟؟؟![]()
علاقه شوستر براي جذب ديگو
برند شوستر، سرمربي رئال مادريد اعلام كرد كه خواهان به خدمت گيري «ديگو» بازيكن مياني وردربرمن است.
اين بازيكن ارزشمند كه فصل پيش از پورتو به وردربرمن پيوست، توانست به سرعت موقعيت خود را استحكام بخشد.
شوستر در گفتوگو با Sport Bild گفت: ديگو، بازيكن جالبي است. ما در مورد اين بازيكن با مدير برمن صحبت كرد اما، دربارهي پيوستن او به تيم رئال مادريد در اين فصل ترديد وجود دارد.
اگرچه تيم رئال مادريد با پيوستن وسلي اسنايدر و آرين روبن نيازي به بازيكن مياني هجومي ندارد اما، شوستر آلماني اصرار دارد كه چيز به خصوصي در ديگو برزيلي وجود دارد. او بسيار خلاق است و شروع بسيار خوبي در آغاز اين فصل رقابتهاي بوندسليگا داشته است.
شوستر ادامه داد: بازيكنان آمريكاي جنوبي اغلب نياز به زمان زيادي براي سازگاري با رقابتهاي اروپايي دارند اما، ديگو دربارهي اين مساله خيلي خوب عمل كرده است.
ديگو 22 ساله تاكنون 22 بار پيراهن تيم ملي برزيل را به تن كرد و توانسته 3 گل براي اين تيم به ثمر برساند.
Real Madrid Vs Almeria
گل های بازی
َُساویلااشنایدرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیگواینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خلاصه نیمه اولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه ی نیمه ی دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب رئال بازی اول رو تو لیگ قهرمانان با برد پشت سر گذاشت
خداییش عالی بازی کرد
منتقدان برند شوستر حالا فهمیدند که چه جواهری سر مربی تیمشونه
سلام بچه ها دیدید چه جوری پاس کاری می کردن؟؟؟؟
من موندم ولی راحت توی محوطه جریمه ی اون ها بازی میکردن
رائول که عین خیالش نبود مدافع جلوش هست...
ولی گوتی نیمه ی اول بهتر بازی کرد ...
در کل نتیجش ولی بد بود ولی بازی قشنگی بود
بابا میثاقیان بهتره بابا شما به اون می گید ضد فوتبال ..همه ی برمنی ها توی در وازشون بودن فقط چند بار
دیگو اومد جلو..
منم تبریک میگم به همه شما رعال دوستان عزیز !
رائول ثابت کرد که هنوز یکی از بهترین مهاجمان دنیاست !![]()
منم این برد رو به همه طرفداران تبریک میگم....
به نظر من وردربرمن هیچ کاری جز دفاع کردن بلد نبود و جلوی تیمی مثه رئال این طوری بازی کردن نتیجه ای جز شکست نداره....رائول دیشب منو یاد رائول 4 5 ساله پیش انداخت..متعصب...دونده...تشنه گلزنی و البته زهر دارکاناوارو هم بی نظیر بود..
من نفهمیدم تو طرفدار کدوم تیمی تکلیف خودت رو مشخص کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)