اکثر بازی ها که هست انگلیسی خوب می خواد،
ولی BioShock رو حتما تجربه کن
اکثر بازی ها که هست انگلیسی خوب می خواد،
ولی BioShock رو حتما تجربه کن
دستان سلام من اولای بازی هستم یه جایی گیر کردم الن میگم . ببینید اونجایی که میره تو یه اتاق بزرگ بعدش بلافاصله یه مرده که پشتش به ما هست فرار میکنه از یه در میره بیرون تا میخوام برم دنبالش یه چیزی مثل یه تابلوی بزرگ میوفته جلوی در که راه مسدود میشه و دیگه نمیشه از اون جا رفت تو کل اتاق هم همون یه راه هست که بشه خارج شد ( البته غیر از دری که وارد شدم تو اتاق)
تو اتاق هم 2تا دستگاه تقریبا کنار هم هست که باید هک کنم اونارو این کارم میکنم اما نمیشه چیکار کنم؟
فهمیدم کجا رو میگی .
منم اول اونجا گیر کردم .
ببین از همون راهی که اومدی برگرد . بعد میرسی به همون راه رویی که اومدی .
از اونجا هم برگرد بعد میرسی به یه در . از در برو بیرون سمت راست یه پله هست که میره پایین .
از اونجا که بری یه قدرت جدید میگیری که میتونی با دست آتیش پرتاب کنی .
بعد با اون قدرت آتیش باید یخ ها رو ذوب کنی و ...
فقط همون رو یادت باشه چون یکمی بری جلوتر یه قدرت میگیری که میتونی اجسام رو بگیری و پرتاب کنی .
بعد که اون قدرت رو گرفتی برگرد همونجا یه نفر واست گلوله های آتیشی پرتاب میکنه .
با قدرت جذبت اونو بگیر و بزن به چیزی که افتاده سر راحت .
هرجا گیر کردی بگو .
چون این بازی تقریبا فکری هست .
سلام دوستان
راستش من توی مرحله Apollo Square گیر کردم.در واقع من باید Lot 192 دومی رو بخورم ولی میگه:You Cannot Carry any more of item:Lot 192
حالا من چکار کنم؟ چجوری وسایل همرام رو کم کنم تا بتونم اینم بردارم؟
ممنون
دوست من شما اگه با ترینر یا رمز اون مرحله رو میری ، فقط واسه اون یه تیکه رمز یا ترینر رو غیر فعال کن و از اول همون مرحله برو . درست میشه ...
ای بابا.من واسه همین یه مرحله که اعصابم رو خورد کرد ترینر زدم حالا هم که باید کنسلش کنم.
خیلی ممنون
جناب این کارم کردم ولی بازم نشد.تمام اسله ها رو هم تمام کردم.حتی جونم دیگه چیزی ازش نمونده.پلاسمید هم چون یدونه LOt 192 خوردم دائما عوض میشه و منم مصرفش می کنم ولی بازم نمی زاره lot 192 دومی رو بردارم.اشکم داره در میاد
![]()
يعني اينقدر سيستم بالايي مياد؟
من اصلا نميدونم دومين does Of Lot 192 كجاست. ميشه بهم بگيد كجاست؟؟ فلش هم يه جايي رو نشون ميده به سمت يه در هستش كه براي ورود ازم كد ميخواد.
Last edited by tazevared2006; 22-03-2008 at 17:41.
این کدشه:5744
bioshock خوش بگذره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)