کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا دستت درد نكن . اين تنظيم permisson با plesk8 رو لطفا يه توضيحي بده ( كاملشو با عكس بي زحمت)
دستت درد نكنه يه 5 ماهيه دنبالشم
راستش من كنترل پانل پلسك ندارم
وگرنه براتون مي گذاشتم
یعنی طوری که شما می گید کامپونت های جوملا 2000 تا به بالا است پس چرا در سایت جومفا تعداد اندکی از آن ها وجود دارد
سايت جومفا ،فقط تعدادي را فارسي كرده است .
كامپوننت هاي كامل در سايت زير است :
تعداد 2293کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من جملا رو نصب كردم به زور لطفا به سوالهاي من به ترتيب جواب بدهيد ! شرمنده من تازه كارم !
1 - تو صفحه اول نصب همه گزينه ها درسته ولي اون جدول پايين ( اختياري ) دسترسي همه فايلها نادرسته ! ( لطفا دسترسي درست كردن اونا رو از طريق Ftp بگيد ممنون ميشم )
2 - الان من آخرين ورژن جملا رو نصب كردم ! آيا ميتونم ماژول ديگه اي روش نصب كنم ؟؟ چطوري
3 - ساخت بلوك دلخواه در جملا در كدام قسمت مديريت است ؟
4 - چند قالب براش ساخته شده ؟ لينك دانلود و طريقه نصب بهترين قالبشو برام بنويسيد
( ببخشيد يكم زياد شد . ممنونم )
1 - آموزش نصب جوملا را بخونيد بصورت تصويري توضيح دادم
2. بله مي تونيد هر چند تا ماژول نصب كنيد
3. كدوم بلوك ،بيشتر توضيح بديد
4. از سايت زير دانلود كنيد و بعد در قسمت Installer و theme آپلود و نصب كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+سرچ در گوگل !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسخ نميداديد از اين بهتر بود كه !!
1 - كجا بخونم ؟
2 - چطوري شو نگفتين
3 - يك بلوك دلخواه كه خدوم توش مطلب بنويسم ! مانند شماره موبايلم
4 - ممنون
آمورش در اولين همين تاپيك موجوده
آموزش نصب ماژول را هم توضيح داديم
3. در قسمت module گزينه new را كليك كنيد و سپس در كادر مربوطه توضيح دلخواه را بنويسيد
براي طالاعات بيشتر ، چند تا آموزش همين تاپيك را بخونيد
محسن جان خيلي ممنون !
تغيير سطح دسترسي كه شما آموزش دادين مربوط به كنترل پنل هاسته ! آيا در اف تي پي ميشه با راست كليك بر روي فولدر و دكمه Properties تيكها رو گذاشت ؟؟
و همچنين ميخواستم ببينم آيا در بين صفحات اين تاپيك مطالب جالب و مهمي وجود دارد يا فقط صحبت هستند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)