تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 2376 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض آخرین وضعیت مصدومان استقلال تهران

امين نوروزی، پزشك استقلال آخرين وضعيت مصدومان اين تيم را تشريح كرد.
    وی در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ايران ابتدا در خصوص وضعيت محسن يوسفی گفت: مصدوميت اين بازيكن حدود 80 درصد بهبود يافته و نيازی به عمل جراحی ندارد. يوسفی از روز گذشته نرم‌دوی را آغاز كرده و به احتمال زياد از اواخر اين هفته در تمرينات گروهی استقلال شركت خواهد كرد.
    نوروزی با اشاره به آخرين وضعيت محسن بياتی‌نيا گفت: تورم زانوی اين بازيكن 90 درصد كاهش يافته و روز يكشنبه (فردا) مشخص خواهد شد كه زانوی بياتی‌نيا احتياج به جراحی دارد يا خير. رباط پشت زانوی او تا حدودی دچار پارگی شده و پس از گرفتن MRI، وضعيت قطعی بياتی‌نيا مشخص می‌شود.
    پزشك استقلال در خصوص مصدوميت اشكان نامداری گفت: اين دروازه‌بان پس از پشت‌سر گذاشتن تمرينات ويژه،‌ به شرايط بازی رسيده و با تيم تمرين می‌كند. نامداری مشكلی برای بازی كردن ندارد و آسيب‌ديدگی‌اش به طور كامل برطرف شده است.
    نوروزی در پايان در مورد مصدوميت پژمان منتظری گفت: او در بازی با برق شيراز از ناحيه عضلات ساق پا دچار آسيب‌ديدگی شد ولی مشكل منتظری حاد نيست و اين بازيكن می‌تواند مقابل صباباتری بازی كند.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من نمی دونم چرا یه سری لنگی میان تو این تاپیک
    بدون اینکه تذکری یا چیزی بهشون گفته بشه
    بعد میگن چرا تاپیکای که برای استقلال و پرسپولیس زده میشن همیشه یا دعوا میشه یا سریع بسته میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عمر مربیگری امثال حجازی و پروین تموم شده افرادی مثل حجازی باید جایگاهی مانند جایگاه بکنبایر تو بایرن یا کرایف تو بارسلون داشته باشن
    اشتباهات حجازی رو هرکسی میتونه ببینه هنوز بعد از 6 هفته نمی دونه چه سیستمی باید بازی کنه
    یک بازی چهار چهار دو یک بازی سه پنج دو این اخری هم که با سه شش یک که فکر کنم استقلال فقط تو دنیا سه شش یک بازیمیکنه
    چیدن بازیکن هاشم که تعریفی نداره میثم منیعی بازیکن به اون خوبی رو میزاره دفاع چپ مهرداد پولادی هم هر وقت
    تو زمین میزاره هیچکس نمیدونه کجاست یک بار هافبک چپ یک بار هافبک وسط کلا انگار واسه خودش تو زمین بازی میکنه
    صمد مرفاوی شرف داره به این حجازی البته صمد هم به درد سرمربی گری استقلال نمیخوره ولی با اون بازیکن های
    که سال پیش استقلال داشت بازم خوب نتیجه گرفت ولی امسال استقلال این همه بازیکن داره دریغ از یک بازی درست حسابی
    فتح الله زاده هم خیلی خوب بازیکن میخره ولی مربی های ضعیفی میاره مثل رولند کخ سوکوموروخوف و حجازی
    کلا استقلال اگه با حجازی پیش بره نه تو لیگ نتیجه میگیره نه تو بازی پرسپولیس میتونه کاری کنه
    بدرود

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

امروز روزنامه گل تیتر بزرگ زده بود Itc فرهاد مجیدی بلاخره اومد

ولی تو سایت باشگاه استقلال و خبرگزاری ها هیچی نگفته

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

فرهاد مجیدی:
    امروز مجوز حضورم در استقلال صادر می شود
    فرهاد مجیدی درباره خبر صدور Itc خود و حضورش در تیم استقلال گفت: طی تماسی که با آقای غفاری مدیر کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال داشتم قرار شده ظرف امروز مجوز بازی من از سوی فدراسیون جهانی فوتبال صادر شود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاری ورزش ایران (....ا) و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال؛ وی که به دلیل اختلاف با باشگاه النصر اجازه حضور در ترکیب استقلال را نداشت، ادامه داد: من یک ماه است که با استقلال تمرین می کنم. مربیان باشگاه هم منتظر حضور من در ترکیب بوده اند اما زمانی کار انتقالم با مشکل مواجه شده است این حق را به آنها می دهم که برای آینده تیم خود تصمیم بگیرند.

مجیدی درپاسخ به این سئوال که چرا باشگاه النصر برای حضورش در تیم استقلال مانع تراشی می کند، توضیح داد: آنها می خواهند من از حق خود بگذرم و تخفیف بدهم که به این خواسته تن نداده ام. من رقمی در حدود یک میلیون دلار از باشگاه النصر طلبکارم که برای دریافت آن کوتاه نمی آیم.

وی درخصوص بازی استقلال مقابل برق شیراز گفت: در نیمه اول استقلال نتوانست بازی خوبی را انجام دهد اما در نیمه دوم بازی بهتر شد و موقعیت های زیادی داشتیم که حتی می توانستیم با پیروزی از زمین خارج شویم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال از آمادگی خود برای بازگشت به میدان یاد کرد و افزود: یک ماه است که با تیم تمرین می کنم. طی این مدت آقای بهمنی زحمات زیادی برای من کشیده است و به آمادگی بدنی رسیده ام. می دانم حداقل از آمادگی بدنی لازم برای همراهی استقلال برخوردار هستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمی دونم چرا یه سری لنگی میان تو این تاپیک
    بدون اینکه تذکری یا چیزی بهشون گفته بشه
    بعد میگن چرا تاپیکای که برای استقلال و پرسپولیس زده میشن همیشه یا دعوا میشه یا سریع بسته میشه

دوست عزیز اگه منظورت از یه سری لنگی من هستم باید خدمتتون عرض کنم که :

1) باشگاه نام داره و نامش هم بسیار زیبا و نمایانگر تاریخ و تمدن چندین ساله کشورمون هست (پرسپولیس) پس دلیلی واسه این صحبت شما وجود نداره چرا که من خودم شخصا همه جا با نام استقلال صحبتم را بیان کردم،هر چند که میتوانم از نام های مستعار نه چندان زیبای بسیاری استفاده کنم که خودتان بهتر از من میدونید.

2) همونطور که اطلاع دارید نام این تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد،بنابراین هر فردی در صورت تمایل میتونه اگه اخبار جدید یا مطلب تازه ای درباره باشگاه داره در اختیار دیگر دوستان قرار بده بدون اینکه نیازی باشه به رنگ اون فرد توجه کرد چرا که هدف وی تنها اطلاع رسانی جدیدترین خبرها و تحولات باشگاه میباشد و البته دوستان استقلالی عزیز هم میتونند در صورت تمایل در تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدترین اخبار و تحولات مربوط به باشگاه پرسپولیس رو اعلام کنند البته بدون هیچ کنایه و حاشیه ای و به دور از کری خوانی های غیر مجاز.

3)شما دوست عزیز اگه از این گونه پست ها و صحبت هاتون کمی کمتر کنید مطمئن باشید در این دو تاپیک نه دعوایی به وجود خواهد اومد و نه بسته خواهد شد.به نظر من اگه خیلی دلتون به حال این دو تاپیک میسوزه و نگران هستید از بسته شدن این دو تاپیک بهتره که در ادبیاتتون یک تجدید نظری بفرمایید.

امیدوارم این صحبت های من باعث جنجال های احتمالی در پست های بعدی شما نشود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگه منظورت از یه سری لنگی من هستم باید خدمتتون عرض کنم که :

1) باشگاه نام داره و نامش هم بسیار زیبا و نمایانگر تاریخ و تمدن چندین ساله کشورمون هست (پرسپولیس) پس دلیلی واسه این صحبت شما وجود نداره چرا که من خودم شخصا همه جا با نام استقلال صحبتم را بیان کردم،هر چند که میتوانم از نام های مستعار نه چندان زیبای بسیاری استفاده کنم که خودتان بهتر از من میدونید.

2) همونطور که اطلاع دارید نام این تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد،بنابراین هر فردی در صورت تمایل میتونه اگه اخبار جدید یا مطلب تازه ای درباره باشگاه داره در اختیار دیگر دوستان قرار بده بدون اینکه نیازی باشه به رنگ اون فرد توجه کرد چرا که هدف وی تنها اطلاع رسانی جدیدترین خبرها و تحولات باشگاه میباشد و البته دوستان استقلالی عزیز هم میتونند در صورت تمایل در تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدترین اخبار و تحولات مربوط به باشگاه پرسپولیس رو اعلام کنند البته بدون هیچ کنایه و حاشیه ای و به دور از کری خوانی های غیر مجاز.

3)شما دوست عزیز اگه از این گونه پست ها و صحبت هاتون کمی کمتر کنید مطمئن باشید در این دو تاپیک نه دعوایی به وجود خواهد اومد و نه بسته خواهد شد.به نظر من اگه خیلی دلتون به حال این دو تاپیک میسوزه و نگران هستید از بسته شدن این دو تاپیک بهتره که در ادبیاتتون یک تجدید نظری بفرمایید.

امیدوارم این صحبت های من باعث جنجال های احتمالی در پست های بعدی شما نشود.
    دوست عزیز این اینجا مربوط به ابی ها هستش پس اگه میخایی اینجا خبر بزاری این امضا تو درست کن که یک
    اس اسی میاد تو حالش به هم نخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز FarzadSport اولا که شما یه نگاه دیگه بندازید به صفحه های قبل
    بیبنید اینجا یه سری لنگی یا به قوله شما واژه قشنگ پرسپو       ل یسی میان و الکی کری میخونند
    بعد از هر بازی که استقلال نتیجه نمیگره میان اینجا و یه سری حرف میزنن و میرن
    پس اگر اینجوریه استقلالی ها هم باید این کارو انجام بدن و بیان تو تاپیک شما و کری بخونن دیگه
    ببخشید اون شماره 3 رو با بنده بودید
    دوست عزیز شما خودتون ببینید صفحه های قبل من اصلا حرفی زدم ولی بیبنید چند بار اومدن اینجا
    و بعد از بازی استقلال کری خوندن
    در ضمن فکر نمی کنم نیاز باشه که یه پرسولیسی خبرهای باشگاه استقلال رو بگه این حرفو قبول کنید
    همون جوری که ما هم نمیایم خبرهای باشگاه پرسپولیس رو بگیم
    بلاخره شما طرفدار تیم رقیب هستید وقتی با اون عکس توی امضاتون و پرسپولیسی بودنتون حتی اگر به قوله
    خودتون بدون حاشیه و کنایه هم بیاید و خبر بگید بازم ممکنه باعث یه جنجالی بین دوستان بشه
    Last edited by shahin666; 22-09-2007 at 20:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز FarzadSport اولا که شما یه نگاه دیگه بندازید به صفحه های قبل
    بیبنید اینجا یه سری لنگی یا به قوله شما واژه قشنگ پرسپو ل یسی میان و الکی کری میخونند
    بعد از هر بازی که استقلال نتیجه نمیگره میان اینجا و یه سری حرف میزنن و میرن
    پس اگر اینجوریه استقلالی ها هم باید این کارو انجام بدن و بیان تو تاپیک شما و کری بخونن دیگه
    ببخشید اون شماره 3 رو با بنده بودید
    دوست عزیز شما خودتون ببینید صفحه های قبل من اصلا حرفی زدم ولی بیبنید چند بار اومدن اینجا
    و بعد از بازی استقلال کری خوندن
    در ضمن فکر نمی کنم نیاز باشه که یه پرسولیسی خبرهای باشگاه استقلال رو بگه این حرفو قبول کنید
    همون جوری که ما هم نمیایم خبرهای باشگاه پرسپولیس رو بگیم
    بلاخره شما طرفدار تیم رقیب هستید وقتی با اون عکس توی امضاتون و پرسپولیسی بودنتون حتی اگر به قوله
    خودتون بدون حاشیه و کنایه هم بیاید و خبر بگید بازم ممکنه باعث یه جنجالی بین دوستان بشه

دوست عزیز با شما کاملا موافقم که میگین بعضی از دیگر دوستان بعد از بازی های استقلال یا پرسپولیس کری میخونن.هر چند در تاپیک پرسپولیس هم گاهی اوقات چنین اتفاقی روی میدهد که از طرف هواداران استقلال میباشد اما من به طور کلی چندان موافق با این موضوع نیستم.

اما حالا که شما فکر میکنید من نباید در اینجا خبری رو ارسال کنم و احتیاجی به اطلاع رسانی بنده نیست من هم قبول میکنم و به گفته ی شما برای جلوگیری از جنجال از ارسال هر گونه پست یا خبری در این تاپیک خودداری میکنم.

اما پیشنهاد میکنم که شما هم صفحات و پست های قبلی هر دو تاپیک را مشاهده نمایید و اگر کوچکترین بی احترامی یا کری خوانی از من مشاهده کردید ، من قول میدهم که از این انجمن خداحافظی کنم و دیگر هیچ مطلبی رو در هیچ تاپیکی به ثبت نرسونم.

در ضمن در مورد امضا هم باید بگم که این یک توافق بین همه ی دوستان پرسپولیسی بوده که امضایی مشابه داشته باشیم بنابراین قادر به حذف این امضا نخواهم بود و بدین صورت ترجیح میدم که هیچ خبری از باشگاه استقلال من در این تاپیک ارسال نکنم البته امیدوارم دیگر دوستان استقلالی به خوبی اخبار رو پوشش بدهند.

ممنون از اینکه به فکر جلوگیری از جنجال هستید.

موفق باشید - خدانگهدار

هرگز رفاقت را فدای تعصب نکنید

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه بابا بیا و باز هم از حجازی حمایت کن. و باز هم نتیجه نگرفتیم . حالا باز دوباره آقای حجازی بیاد و بگه هنوز هفته های زیادی مونده. بابا چی از جون استقلال می خوای استعفا بده برو دسته سه مربی گری کن.
    اگه واقعا یه استقلالی بودی هیچوقت در مورد یکی از اسطوره های باشگاهت اینجوری حرف نمیزدی. شما فقط برد و باخت رو میبینین. در واقع برای شما قهرمان زنده را عشق است.

من بازم معتقدم هرچند نمیشه گفت حجازی اصلا مقصر نیست ولی من مقصر اصلی رو بازیکنا میدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •