امیدوارم فیورنتینا تو جام یوفا به فینال برسه . اینجوری به واسطه ی خستگی بازیکنان اصلیش شانس میلان برای رسیدن به رتبه ی چهارم بیشتره.![]()
امیدوارم فیورنتینا تو جام یوفا به فینال برسه . اینجوری به واسطه ی خستگی بازیکنان اصلیش شانس میلان برای رسیدن به رتبه ی چهارم بیشتره.![]()
امروز چه بازی مزخرفی بشه هر دوتیم مصدوم زیاد دارن
بــــــــــــــــــــاختی م![]()
با تكذيب تمام شايعات
كاكا: ميخواهم در ميلان اسطوره شوم
خبرگزاري فارس: مهاجم گلزن ميلان از تمديد مادام العمر و بدون شرط قرارداد خود با اين تيم ايتاليايي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، كاكا اظهار داشت: مي خواهم در ميلان اسطوره شوم. هدف من ماندن است؛ مگر اينكه اين تيم مرا نخواهد.
وي افزود: آ.ث ميلان امسال خيلي موفق عمل نكرد. در ليگ قهرمانان اروپا بسيار بدشانس بوديم.
گزينه جدي مذاكره با رئال مادريد عنوان كرد: نمي خواهم در مشاجرات ميان برزيل و ميلان دخالت كنم. تيم المپيك ما تا كنون طلا نگرفته و براي كمك به كشورم فراخوانده شده ام.
AC Milan 5 : 1 Reggina
كاكا هت تريك كرد و اينزاگي و پاتو هم هر كدوم يك گل زدند.
حيف اون امتيازاتي كه اول فصل به اون راحتي از دست داديم.
شايعاتي مبني بر اومدن رونالدينهو ، شوچنكو ، زامبروتا ، سباستين فري ( دروازبان فيورنتينا ) و دروگبا براي فصل بعد شنيده ميشه.البته احتمالا گاتوزو فروخته ميشه.
به اميد حضور ميلان در ليگ قهرمانان فصل بعد.آخه حيفه اين همه ستاره برن تو جام يوفا بازي كنن.
بازي خيلي خوب بود . خيلي وقت بود ميلان پر گل نبرده بود . من كه اميد دارم ميريم جام باشگا ه ها و ميلان آخره فصل جاي فيورنتينا رو ميگيره .
برد میلان را تبریک میگم
امیدوارم این فیورنتینا را بگیریم و سهمیه را بگیریم
میلان حقش این رده نیست
فورزا میلان
رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا گفت كه مبلغ درخواستي باشگاه بارسلوناي اسپانيا در ازاي فروش رونالدينيو خيلي بالاست.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، سيلويو برلوسكوني اظهار داشت: ما هنوز هم اين مهاجم برزيلي را ميخواهيم و ميدانيم كه او هم ميخواهد به ميلان بيايد اما بارسلونا مبلغي را درخواست كرده است كه به نظر همه بسيار بالاست ، با وجود اين همه ما هنوز هم به دنبال جذب رونالدينيو هستيم.
بر اساس گزارش رسانهها باشگاه آث ميلان تا سال ۲۰۱۲هشت ميليون يورو در سال به بهترين بازيكن دو دوره جهان پرداخت خواهد كرد و از سوي ديگر بارسلونا به دنبال فروش ۳۰ميليون يورويي اين بازيكن است.اما ميلان فقط ميتواند حدود ۱۶ميليون يورو پرداخت كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)