تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 413 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا دیشب با نتیجه 3 بر صفر لیون رو شکست داد

واقعا حق بارسا بیشتر از سه گل بود

عکسهای بازی دیشب رو در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض پوزش از بقیه دوستان ولی من در مورد بارسا کم بیار نیستم
    بارسا زیبا بازی میکنه ولی بازیکن نداره؟!!!!!
    5 بازیکن برتر جهان طی نظرسنجی مجله4-4-2
    1-کاکا
    2- کریس رونالدو
    3-رونالدینیو
    4-لیو مسی
    5-تی تی انری
    از 5 نفر سه نفر بارساییند,بقیشونو نمی دونم ولی مطمئنم تو 20 نفر اول یکی هم از این یوونتوس نیست!! شاید حالا بوفون باشه که اونم دروازبانه
    مقایسه بقیشون حمیدزیچ با لیو مسی!!, المیرون با اینیستا, ک زانتی با یحیی توره یا ژاوی, یاکوئینتا با دوس سانتوس , ترزگه با اتوئو , 2تا دفاهاش با پویول و تورام و میلیتو , کیلینی با ابیدال قضاوت با خودت!
    واقعا ممنون میشم اگه متقاعدم کنی یوونتوس زیباتر از بارسا و جذاب تر بازی میکنه
    من تو پست اول هم کاری با قدرت و افتخارات یووه نداشتم شما یه دفعه .....ت دراومد
    افتخارات مهم نیست , بلکه مهم وضعیت فعلی و 2,3 سال اخیره!!
    حرف شما وقتی منطقیه که هر دو بازی هم زمان باشه
    من هنوز به خاطر اینکه پارسال بازیه اینتر با میلان , رم (دور برگشت) رو به طور مستقیم و والنسیا که حتی با تاخیرم نذاشتن , ناراحتم!!!
    شما خودتو بزار جای من
    وقتی بارسا این همه بازیکن جدید که گرفته و تو دوست داری بازیشو ببینی, بازی با یوکوهاماشو به بدترین شکل ممکن نشون دادن, بازیه اول در لالیگاشو در حالیکه 3 بار در اعلام برنامه ها گفتن, پخش نکردن, بازیه 2 هم نذاشتن , بازیه سوم هم منتظر پخشش بودم که یک دفعه ای گفتن بازیه یووه رو پخش با تاخیر می ذارن
    اون موقع چه حالی پیدا می کنی
    وای دیگه بازی شروع شد
    دیگه باید بازی رو ببینم به امید پیروزیش

دوست عزیز امیدوارم دیگه این آخرین پست من درباره این موضوع نه چندان مهم باشه:

من که خدمت شما عرض کرده بودم که اصلا کاری به شیوه بازی بارسا یا بازیکنان برتر و هواداران زیاد یا کم این باشگاه ندارم بلکه صحبت من بیشتر بر این اساس بود که جنابعالی باشگاه یوونتوس رو دست کم گرفته بودید.
    درضمن شما دوست عزیز که میگین افتخارات مهم نیست ، شما گمان میکنید که یک باشگاه میتونه همواره در دوران اوج به سر ببزه؟؟!!! و آیا گمان میکنید که وقتی یک باشگاه در 2 یا 3 سال اخیر موفق بوده پس باید یک باشگاه بزرگ رو که بسیار در سالهای دور موفق بوده رو ضعیف خطاب کرد هر چند من معتقد به ضعف باشگاه یوونتوس در حال حاضر نیستم.
    در ضمن تا آنجایی که من در خاطرم هست به یاد نمی آورم که گفته باشم که بارسا زیبا بازی میکنه اما بازیکن نداره که شما این گونه صحبت خودتون رو آغاز کردید بلکه عقیده من این بود که تنها ارائه بازی زیبا نمیتونه دلیل پخش بازی های یک باشگاه باشه و باید فاکتورهای لازم دیگری را نیز در اختیار داشته باشد و من هم نگفته بودم که این فاکتور های دیگر را بارسلونا در اختیار ندارد...
    شما هم که از بازیکن صحبت میکنید جالبه بدونید که با سقوط باشگاه یوونتوس به سری B بازیکنانی که الان بهترین بازیکنان جهان لقب گرفتند و احتمالا در لیست 20 نفره شما هم حضور خواهند داشت همگی باشگاه یووه رو ترک گفتند و به باشگاه های معتبر دیگر نقاط جهان پیوستند :
    از جمله اونا میشه بهترین بازیکن جهان رو نام برد که در حال حاضر در باشگاه رئال مادرید ایفای بازی میکنه : فابیو کاناوارو

از دیگر بازیکنان هم که تعداد آنها کم نیست میتوان به زامبوروتا،زلاتان ابراهیموویچ و بسیاری دیگه اشاره کرد.
    با این صحبت های شما من مطمئن شدم که شما در هر مقطعی به شرایط فعلی باشگاه و بازیکنان مورد علاقه خودتون می نگرید و از گذشته چیزی به خاطرتان یا نمیماند و یا تمایلی به ماندن این خاطرات در ذهنتان ندارید.

فراموش نکنید که من باز هم در این پست تکرار میکنم که اصلا قصد مقایسه دو باشگاه یوونتوس و بارسلونا رو نخواهم داشت، بلکه اگر به یاد بیاورید من از اون پست اول شما که یوونتوس رو باشگاهی تازه به سری A آمده و نه چندان لایق برای پخش مسابقات قلمداد کردید،ابراز نا رضایتی کردم اما متاسفانه شما راه را گم کرده اید و به مقایسه بازیکنان دو باشگاه پرداخته اید!!!

به هر حال دوست عزیز مطمئن باشید که یک باشگاه با موفقیت در 2 یا 3 سال متوالی باشگاهی بزرگ به شمار نمی آید بلکه این افتخارات و کارنامه درخشان باشگاه های معتبر هست که نام آنها را در سراسر جهان معتبر ساخته است.

موفق باشید - خدانگهدار

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

2

خيلي خجالت آوره!

الان كه صفحه اول انجمن ورزشي بودم ديدم تاپيك چلسي بازديدش بيشتر از اينجا شده!!!

بارسا بي زحمت مثلا پرطرفدارترين تيم ايران هست چرا فعاليت تو اين تاپيك كمه.

چرا فقط نظر مي ديد؟ البته اين خوبه ولي فعاليت هم بكنيد. اگر اينكارو نكنيد مجبورم خودم دست به كار بشم

اينا منابع خبري هست كه ميشه اخبار بارسا رو توش پيدا كرد:

fcbarca.ir
    fcbarcelona.ir
    ipna.ir
    isna.ir (بخش ورزشي)
    irna.ir (بخش ورزشي)
    farsnews.com (بخش ورزشي)
    mehrnews.com (بخش ورزشي)
    uefa.ir
    parsfootball.ir
    roadfootball.com
    goal.com (انگليسي)
    uefa.com (انگليسي)
    و .....

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقای FarzadSport
    خواهشا یکم واقع بین باشین و تعصب رو کنار بگزارین منظور من رو هم خوب متوجه نشدی

از بقیه بارسا ایا هم مثل اینکه بخاری پا نمیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازي ديشب بارسا و ---- در نيمه دوم خيلي زيبا بود . مهمتر از همه اينكه انري پاش به گلزني باز شد .

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض درخشش مسی، پیروزی شیرین بارسا

بارسلونا در اولین روز رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با سه گل یه برد قاطع مقابل قهرمان فرانسه، المپیک لیون، به دست آورد. گلهای این بازی را فرانسوا کلرک (دفاع حریف) در نیمه اول و لیونل مسی و تیری آنری در نیمه دوم به ثمر رساندند.

ترکیب بارسا در این بازی: والدس، میلیتو، مارکز، زامبروتا، آبیدال، توره، ژاوی (جیووانی)، دکو، رونالدینیو (اینیستا)، مسی (بوخان) و آنری.

نکته ای که نمی شود منکر شد، این است که این برد باعث شد قسمتهایی از بازی بارسا دیده نشود. مردان رایکارد نمایش بی نقصی نداشتند. اما در سوی دیگر میدان، لیون نشان داد که در بازیهای آینده خود می تواند نتایج به مراتب بهتری را به دست آورد.

علایم خطر

لیون باید انتظار گل اول را می کشید اما ظاهرا آنها نمی توانستند جلوی وقوع آن را بگیرند. بارسا از ابتدا بازی را سریع، روان و خطرناک آغاز کرده بود. تنها 6 دقیقه پس از شروع بازی، یک حرکت سریع از آبیدال به او اجازه داد به توپ ارسالی رونالدینیو برسد و سانتر خوبی را به درون محوطه بفرستد. اما آنری فقط چند میلیمتر کم آورد! پس از آن، دکو شوت محکمی زد که ورکوت آن را برگرداند.

به ثمر رسیدن فرصتها

موقعیتها همچنان خلق می شدند. رونالدینیو و دکو در یک ضربه ایستگاهی همکاری کردند که در نهایت شوت این برزیلی پس از برخورد به دفاع، به کرنر رفت. سپس آنری توپ را به مسی داد و او هم به نوبه خود رونالدینیو را در حالتی تقریبا تک به تک صاحب توپ کرد. تکل بسیار خوب اسکیلاچی لیون را نجات داد. تنها سیدنی گووو در حمله لیون فعال بود و سعی می کرد از میان تکلهای مدفعان حریف عبور کند. بالاخره میزبانان جایزه خود را دریافت کردند. مسی دو دفاع را در درگوشه محوطه جریمه ار پیش رو برداشت و توپ را به درون محوطه فرستاد. کلرک توپ را به تور دروازه خودی چسباند.

میزبانان تشنه

تصمیم فرانک رایکارد به بازی دادن طولانی تیری آنری، باعث دیده شدن امیدوارکننده ترین نمایش او برای بارسا شد. اما حتی این اتفاق نیز، تحت تاثیر نمایش فوق العاده مسی قرار گرفته بود. برخلاف بازیهای اخیر در لالیگا، بارسا به طور مدوام حریف خود را تحت فشار قرار می داد. کمی پیش از پایان نیمه اول، پاس بسیار خوب ژاوی درون محوطه به مسی رسید. او توپ را به زیبایی مهار کرد و در حالی که به نظر می رسید توپ به تور خواهد نشست، کلرک گل به خودی اش را جبران کرد و با تکلی بی نقص مانع به ثمر رسدن دومین گل بارسا شد تا نیمه اول با همان تک گل به پایان برسد.

بسته شدن

تیم پرین پس از شروع نیمه تغییر سیستم داد و با استفاده از 5 هافبک به بارسا اجازه آزادی عمل زیاد نداد. پس از این تغییر سیستم، مسی و رونالدینیو یا صاحب توپ نمی شدند، یا با خطا متوقف می شدند. همین روند باعث تعویض رونالدینیو در دقیقه 65 شد. اتفاقی که نه به مذاق او و نه به مذاق هواداران موجود در نیوکمپ خوش نیامد.

پایان پر گل

پرین احساس کرد می تواند بارسا را غافلگیر کند پس باروش را به زمین آورد تا با دو مهاجم ادامه دهد. اما حمله بارسا که با به میدان آمدن اینیستا و دوس سانتوس تازه نفس طراوت بیشتری گرفته بود، گل دوم را نیز به ارمغان آورد. یک همکاری همه جانبه، در نهایت توپ را پشت محوطه به مسی رساند و او نیز با ضربه ای فنی و مطمئن، خیال هواداران را از برد راحت کرد. او سپس در دقیقه 84 تعویض شد تا جانشین او، بوخان، جوان ترین بازیکنی باشد که در لیگ قهرمانان با لباس بارسا به زمین می رود. در آخرین دقیقه بازی، حرکت خوب دوس سناتوس او را در موقعیت کلزنی قرار داد. شوت او توسط دروازه بان حریف برگشت داده شد اما آنری توپ برگشتی را وارد دروازه کرد تا اولین گل رسمی خود با لباس بارسا به به ثبت برساند.

منبع: Uefa.com
    مترجم: آذر فرحی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 ...

تصمیم فرانک رایکارد به بازی دادن طولانی تیری آنری، باعث دیده شدن امیدوارکننده ترین نمایش او برای بارسا شد. اما حتی این اتفاق نیز، تحت تاثیر نمایش فوق العاده مسی قرار گرفته بود. برخلاف بازیهای اخیر در لالیگا، بارسا به طور مدوام حریف خود را تحت فشار قرار می داد. کمی پیش از پایان نیمه اول، پاس بسیار خوب ژاوی درون محوطه به مسی رسید. او توپ را به زیبایی مهار کرد و در حالی که به نظر می رسید توپ به تور خواهد نشست، کلرک گل به خودی اش را جبران کرد و با تکلی بی نقص مانع به ثمر رسدن دومین گل بارسا شد تا نیمه اول با همان تک گل به پایان برسد.
    ژاوی پاس داد؟ رونالدینهو اون پاس عالی رو نداد؟ یک نفر رو هم جا گذاشت و بعد پاس داد.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازي بعدي در لاليگا با سويا خواهد بود كه بازيه سختيه .

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ژاوی پاس داد؟ رونالدینهو اون پاس عالی رو نداد؟ یک نفر رو هم جا گذاشت و بعد پاس داد.
    بي خيال ! اون پايين منبع رو نوشته uefa.com مترجم هم آذر فرحي. مي توني به اونا بگي

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با روحيه گرفتن انري وضع تيم از اين هم بهتر خواهد شد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •