Jet Audio 7 وقتي که memory گرفته باشه اينطوري ميشه. احتمالا ram تون کمه. در اين صورت به جاي Jet Audio 7 پيشنهاد ميکنم از Media Player Classic که توي مجموعه کدک K-Lite هستش استفاده کنيد.
Jet Audio 7 وقتي که memory گرفته باشه اينطوري ميشه. احتمالا ram تون کمه. در اين صورت به جاي Jet Audio 7 پيشنهاد ميکنم از Media Player Classic که توي مجموعه کدک K-Lite هستش استفاده کنيد.
دوستان راست میگند گارفیلد مشکل داره اصلا نشون نمیده لطفا رسیدگی کنید
خب بالاخره زيرنويس Skinwalkers تموم شد. اينم زيرنويس فيلم با قالب sub/idx
دانلود:امين جان اگه ميشه اين رو هم بذاريد توي قسمت مربوطه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک مشکل با زیرنویس Euro Trip داشتم و اون این هستش که زیر نویس در دقیقه 6.45
(چند ثانیه کم و زیاد) قطع میشه و دیگه زیرنویس نداره ،
زیر نویس :
و نمی شه اون را تبدیل کرد ، برنامه SubResync هم وقتی بازش می کنی و میخواهیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبدیلش کنی Don't Send میدهد :
شرمنده دیگه نمی دونستم کجا بپرسم
بای
منم با زیر نویس فیلم eurotrip مشکل دارم . با vobsub زیر نویس اجرا میشه ولی وسطای فیلم زیر نویسش قطع میشه ..
اول از همه سلام می کنم خدمت اقا امین.
امین جان راستش من زیرنویس اسپایدر من 3 رو گرفتم.خیلی عقب جلو میشد.خلاصه با بدبختی 4 روز نشستم با برنامه SW درستش کردم.حالا برای دانلود میزارم اینجا:
یه پیشنهاد هم دارم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیر نویس هایی که مشکل دارن رو یکی یکی به بچه ها بسپارید که درست کنن.البته بر اساس DVDRIP همون فیلم.
برای اینکه بچه ها از این پیشنهاد خوششون بیاد می تونید در قبال این کار مثلا 10 تا به تعداد پست ها اضافه کنید یا هر کار دیگه که صلاح می دونید.
البته فقط یه پیشنهاد بود.الان اسپایدر من 3 رو بر اساس DVDRIP AXXO درستش کردم.فیلم بعدی که می خوام درستش کنم The Number 23 هست.
اگه بچه ها همکاری بکنن دیگه این تاپیک توپ توپ میشه.![]()
سلام سلام
زیرنویس های زیر اضافه/آپدیت شدند
King Kong 2005
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mission: Impossible III 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Skinwalkers 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spider-Man 3 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس Spider-Man 3 نسخه هماهنگ با DVDRiP رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ست کردن و فرستادن
زیرنویس Skinwalkers رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تهیه کردن و فرستان
زیرنویس Mission: Impossible III رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تهیه کردن و فرستادن
با سلام
امین جان سلام
سه تا زیر نویس آماده کردم امیدوارم خوشت بیاد.
1- زیر نویس فیلم Talking_Lives_2004
2- زیرنویس فیلم Dr.T_&_the_Woman_2000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- زیرنویس فیلم Liar_Liar_1997کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم خوشتون بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
RAYMOND
سلام
کسی زیر نویس Euro Trip را تست نکرده ؟؟؟ آقا امین اگر که ممکن اسم کسی که این زیرنویس
را فرستاده بگو تا باهاش تماس بگیرم ، خیلی نیاز فوری دارم ، ممنون
بای
سلام
ممنون
زیرنویس ها اضافه / آپدیت شدند به تاپیک
Dr T and the Women 2000
Liar Liar 1997
Taking Lives 2004
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)