کسی قیمت ps3 تو تهرانو نداره
کسی قیمت ps3 تو تهرانو نداره
امید جان مرسی ... مرسی... عالی بود... مقاله خیلی خیلی خوبی بود.. من که خیلی حال کردم..با Cell بيشتر آشنا شويم
I abhor silence.من نه میخوام تو رو بن کنم،نه از این وضع خوشم میاد،ولی مگه چویس دیگه ای بجز سکوت داریم؟
دو تا سوال:
می شه بازی های PS2 رو از طریق USB از هارد کامپیوتر به هارد PS3 انتقال داد و بازی کرد ؟
اگه می شه فرمت بازی های PS2 باید چی باشه ؟ ISO رو می خونه ؟
دلیل این حرفم اینه که نمی خوام زیاد به لنز PS3 فشار بیاد..
و سوال دوم که قبلا پرسیده بودم کسی جوابمو نداد:
ممنون...این دو تا تبدیل ها واسه مانیتور های CRT به چه صورت عمل می کنن ... به کارت TV که مطمئنا وصل نمی شن درسته ؟ اگه این کابل رو (حالا نمی دونم به USB وصل می شه یا هر جای دیگه ) وصل کنم، مستقیما بازی رو نمایش می ده یا بایستی برم تو محیط ویندوز و با نرم افزار خاصی اجراش کنم.. اگه با نرم افزار باشه که اصلا ارزششو نداره.. راهی وجود نداره که PS3 رو مستقیم به مانیتور CRT وصل کرد بدون نیاز به کیس ؟
شما كه ميگيد نميشه بازي روش ريخت پس چرا نوشتيد براي بازيا پس همون 20 گيگ خوبه بخرم نيازي به 60 گيگ نيست نه نظر شما چيه؟؟؟؟؟
و جديدا هم براي ضبط و پخش برنامه هاي تلويزيوني در كشور كره جنوبي با قابليت IPTV
بعضی بازیهای کم حجم هستن که فقط روی psn عرضه میشن.
home هم روی psn عرضه میشه
يعنی هيچکس نبون ايشون رو درست راهنمايی کنه ؟!
ببين دوست من
دو مدل 20 و 60 گيگ تفاوت های ظاهری ندارند و کلاً فرقشون در چند مورد هست
مورد اول قابليت خواندن انواع حافظه از جمله Compact Flash و M Pro و Mini SD و SD هست
قابليت دومش داشتن Wireless Conection يا همون Wi Fi هست
مورد سوم هم داشتن Hard Disk با حجم بيشتر هست
که هر کدوم از اين قابليت ها به درد هر کسی ميخوره و بايد شما ببينی خواسته هات چی هست و تصميم بگيری که کدوم مدل رو ميخوای بگيری
شما كه ميگيد نميشه بازي روش ريخت پس چرا نوشتيد براي بازيا پس همون 20 گيگ خوبه بخرم نيازي به 60 گيگ نيست نه نظر شما چيه؟؟؟؟؟
حرفای رضا درست به اضافه اینکه 60 گیگ یه نوار نقره ای داره ولی 20 گیگ نداره
![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 27-10-2007 at 08:35.
60 گیگ براق هم هست.
به نظر شما من 60 گيگ بگيرم يا 20 گيگ من كاري به اينترنت و اين جور چيزاش ندارم فقط ميخام ببينم كه كسي تا به حال 60 گيگ لازمش شده يانه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)