يوتيپ فيلتره واسه من حالا چيكار كنم
يوتيپ فيلتره واسه من حالا چيكار كنم
21 بنر و Artwork زیبا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه دارد...
ادامه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر دو نسخه(360 و PS3) بازی امتیاز 9.5 از 10 داد ! این مجله در ریویوی خود خاطر نشان کرده که این بازی ارزش بارها بازی کردن رو دارد !
نسخه های کنسول بازی Nov 13, 2007 ، سه شنبه همین هفته ریلیز خواهد شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن بوکس شات ها در اندازه واقعی روی آنها کلیک کنید
حداقل سیستم واسه بازی کردنش چقدر هست
هنوز شما بعد این همه سال نمیدونی کنسول چیه؟
x360 و ps3
هنوز معلوم نیست کی برا پیسی میاد.همون موقع سیستمو اعلام میکنن
فعلا کنسول...
برای کامپیوتر تا بهار باید صبر کرد ریلیز pc اون موقع است شک نکنید.
فعلا برید دنبال یک سیستم توپ بعدش هم برید دندوناتون کامل سیم کشی کنید چونکه این بازی برای آدم دندون نمی ذاره .
سلام دوستان،
بازی فردا در همه ی شعبه های West موجود هست...
موفق باشید
سلام دوستان،
بازی رو گرفتم و باید اعتراف کنم تا به این لحظه چنین شخصیت پردازی و گرافیکی ندیده بودم روی کنسول X360 ! بازی واقعا عالی کار شده ، مخصوصا هوش مصنوعی. در مورد داستان بازی چیزی نمیگم تا خودتون کشف کنید! روی نحوه ی حرکت کردن Altair خیلی کار شده و واقعا فکر میکنید با یه انسان طرف هستید که داره دستورات شما رو اجرا میکنه! کنترل بازی هم اولش کمی سخت به نظر میرسه، ولی رفته رفته بهش عادت میکنید. موضوع بعدی که شما رو شگفت زده میکنه، نحوه ی بالا رفتن Altair از دیوار هست ، که خیلی نرم و روون التیر از دیوار بالا میره که نشان از انیمیشن های بسیار عالی هست که برای بازی در نظر گرفته شده. در حین دیدن دموها هم میتونید شخصیت رو کنترل کنید یا اینکه دوربین رو تعویض بکنید...
همونطور که گفتم، گرافیک خارق العاده ی بازی شما رو به وجد میاره و باعث میشه از پای دستگاه تکون نخورید!( حالا باز میان میگن 360 بده!!)
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد! هرچند که الان PC بازها با Crysis سرگرم هستن...
Thank You Jade Raymond For Your Awsome Game
موفق باشید دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)