در تکمیل صحبتهای کریمی عزیز اینم بگم سعی کنید قبل از هک از Fs گوشی روی هارد بک آپ بگیرید.ممکنه خیلی جاها به دردتون بخوره.
عالي
متوسط
ضعيف
در تکمیل صحبتهای کریمی عزیز اینم بگم سعی کنید قبل از هک از Fs گوشی روی هارد بک آپ بگیرید.ممکنه خیلی جاها به دردتون بخوره.
جواب شما رو آقا ایمان و آقا محمد عزیز دادن
اینم من اضافه کنم:
فوقش گوشیت روشن نمیشه.
برای روشن شدنش هم اگه یه بار فلش کنی درست میشه آموزش فلش هم که قبلا توسط دوستان داده شده.
بیشتر مواقع هم فلش فایل main برای روشن شدن گوشی کفایت میکنه و نیازی به فلش کامل نیست.
امیدوارم برات روشن شده باشه
موفق باشید![]()
خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صفحه ی38 تاپیک مرجعی از نکات![]()
![]()
سلام
مي دونم كه اين موضوع هيچ ربطي به تاپيك نداره و شما هم حتما منو ميبخشيد ولي ميخوام براتون يه سري فايل توپ بذارم كه اميدوارم خوشتون بياد و تقديمش ميكنم به همه ي شما و مخصوصا توحيد عزيز كه خيلي زحمت ميكشه.توي اين فايلي كه الان شما دانلود ميكنيد يه سري فولدر هست به نام هاي :
menu :اين منو رو من تك تك آيكون هاش رو از بين بهترين منوها گلچين كردم و حتما مي دونيد كه اونو بايد توي مسير زير كپي كنيد:
tpa/preset/system/menu
theme :اين تم ها بهترين تم هايي هستند كه با اين منو set ميشن.اين تم ها رو به روش معمولي روي گوشي نصب كنيد.
wallpapers :اين ها هم بهترين بكگراندهائي هستند كه سايز همشون تنظيم شدست.
layout :اينجا دو تا لايوت هست كه كارشون حذف لوگوي شبكست و توي چند تا پست قبلي توسط دوست خوبمون توحيد ارسال شد و بهتره كه نصبشون كنيد چون علامت ir-tci,ir-mci,irancell و ... يه كم زيبايي دسكتاپ رومي گيره.توي اين قسمت دو تا لايوت گذاشتم كه كار هر دوشون يكيه با اين تفاوت كه يكيشون فونت گوشي رو ريزتر ميكنه و اون يكي فونت رو هيچ تغييري نميده.(از اسمشون ميفهميد چي به چيه)اگه هم از قبل نصب كردين ديگه نيازي به نصب نيست.اونو توي مسير زير جايگزين فايل قبلي كنيد:
fs/tpa/system/layout
مطمئن باشيد اگه دانلود كنيد پشيمون نمي شيد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه royce جان عالی بود.![]()
بازم از این فایلها بذاز![]()
موفق باشید![]()
سلام
من فرمور گوشيم Rica021 هست.حالا ميخواستم بدونم اگه گوشيمو با SEUS آپديت كنم و ورژن فرم ور گوشيم ارتقا پيدا كنه تكليف پچهايي كه قبلا نصب كردم و مال rica021 بوده حالا چي ميشه و آيا براي گوشي مشكلي به وجود نمياره و در ضمن آپديت گوشي با SEUS و با اينترنت dial up حدودا چقدر طول ميكشه و آيا سرعت گوشي رو زياد ميكنه و اصلا مزيت هاي اين كار چيه؟
ورژن r1ca021 از همشون بهتره
اگه آپدیت کنی فریمورت عوض میشه و نمیتونی هیچ کدوم از پچهارو نصب کنی.در ضمن فریمور جدید فرق زیادی با r1ca021 نداره.
در مورد اینم که چقدر طول میکشه اطلاعی ندارم چون تا حالا آپدیت نکردم.اگه میخای آپدیتش کنی بهتره خودت گوشیرو فلش کنی ایطوری دردسرش کمتره
موفق باشید![]()
ببخشيد من پچ java restriction براي k750 red R1BC002 رو ميخوام
ممنوم.
در ضمن اونو تو كدوم قسمت گوشي بريزم.
پس عوضش نميكنم
از توضيحاتت ممنون توحيد جان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)