تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا موافقید 3 گروه بازی سازی با هم یکی شوند(همکاری کنند)

راي دهنده
12. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

11 91.67%
  • خیر

0 0%
  • بی نظرم

1 8.33%
صفحه 25 از 56 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 555

نام تاپيک: ساخت بازی"جنگ ایران و عراق"

آخر فروم باز gogole magole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

واقا راست میگه
    اگه میشه پست علکی نده
    خواهشا
    مثلا
    خوب سهیل کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا سهیل اگه کسی رو دعوت می کنی دیگه لازم نیست به عنوان عضو موقت معرفیش کنی بعدشم من کمکتون می کنم منتها به آقای حجت کاربن بگید اگه میخواد تا آخر پستهای علکی بده نمیشه روزی 2 تا پست اونم مهم واسه حرفای علکی تایپیک رو پر نکنه در ضمن لوگو افتضاح بود چه جوری انتخابش کردید من تا دو سه روز آینده درخواست شما رو انجام می دم و لوگوی جدید رو هم توش می زارم فقط آقای حجت کاربن پست علکی ندید
    میدونی من ناچرا این لوگو رو تو امضام گذاشتم
    زیادم جذاب نیست

بچه ها اینجا پره مدل و تکسچر هستش ایسکریپتشم داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا برین منو دعا کنین
    حجت بسه خوب بسهههه
    حالا همون کاری رو کن که اقای
    littledemon
    گفته
    بعد اپلود بعدش بذار واسه دانلود

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

بابا اگه کاری که littledemon گفتو انجام بدم سناریو هیچ وقت تموم نمی شه بابا خیلی وقت میبره روش کار کنم!
    بگین این سناریو آخری خوبه یا نه؟؟
    این سایته توش پره تکسچره صدای چیزای مختلفم داره!
    Last edited by hojjat_game_carbon; 04-06-2007 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

خدا رو شکر پیدا شد باهامون همکاری کنه
    مدل تانک و اسلحه درست کنه...

بابا اگه کاری که littledemon گفتو انجام بدم سناریو هیچ وقت تموم نمی شه بابا خیلی وقت میبره روش کار کنم!
    ای بابا کارو تو اینه دیگه تو باید این کارو کنی.... پس یعنی نمیتونی؟ یکم وقت بذار سر همین کارا
    این سایته توش پره تکسچره صدای چیزای مختلفم داره!
    این همه زحمت میکشی پیدا میکنی بعدش میگی تو ش پر تکسچره؟
    خوب خودت برو جداشون کن بذار اینجا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

ای بابا کارو تو اینه دیگه تو باید این کارو کنی.... پس یعنی نمیتونی؟ یکم وقت بذار سر همین کارا
    من یه سناریو 6 مرحله ای رو تو 1 روز تموم کردم.
    نمیشه این شکلی که میگه نباشه اون وقت باید از نو بنویسم کارام زاره!!
    در ضمن من 7 مرحله رفتم ادامه بدم؟
    Last edited by hojjat_game_carbon; 05-06-2007 at 00:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

من یه سناریو 6 مرحله ای رو تو 1 روز تموم کردم.
    نمیشه این شکلی که میگه نباشه اون وقت باید از نو بنویسم کارام زاره!!
    در ضمن من 7 مرحله رفتم ادامه بدم؟
    بابا باید همین کارو کنی
    تازه کارت تو همینه دیگه
    حجت=سناریو

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

1

بسمه تعالی
    با سلام و عرض خسته نباشید

یه چند نکته پیرامون محتوای بازی به نظرم اومد که گفتم بنویسم

اول اینکه واقعا خسته نباشید .شما و دوستاتون دارید زحمت زیادی میکشید که انشا الله اجرتون رو خدا بده

دوم من سناریو ای رو که شما نوشته بودی خوندم که متاسفانه خیلی ضعیف بود. توی جنگ ما به اون هائی که کشته میشدن میگفتن شهید و نه کشته خالی و کسی که به جنگ میرفت ، میرفت تا به تکلیفش عمل کنه نه انتقام خودش رو از دشمن بگیره.جنگ ما رامبو بازی که نیست که یکی بپره بزنه همه چیز رو داغون کنه اونم فقط به خاطر کینه هاش . شما اصلا میدونی موج انسانی یعنی چی؟ این اصطلاح در درون جنگ ما ساخته شد و البته بوسیله غربیها که نمیتونستن بعضی از اعتقادات ما رو بفهمن

سوم. پیاده سازی عملیات های ما به عنوان بازی کار خیلی ساده ای نیست. عملیات هائی که جزئیات بسیار فراونی دارن. شما انگار میخوای یه دریا رو تو یه لیوان جا بدی. عملیاتی مثل والفجر هشت که عجیب غریبترین عملیات ما توی جنگ هست و 56 روز طول میکشه تا ما منطقه فاو رو تثبیت کنیم خودش میتونه موضوع حداقل یه بازی باشه نه یه مرحله از یه بازی .این قضیه مستلزم این هست که شما مطالعات زیادی رو انجام بدی چون اگه کارت محتوای قوی نداشته باشه هر چه قدر هم بهش برسی و کارو خوشگلش کنی نمیتونه پیام رو برسونه.
    بهت پیشنهاد میکنم برای درک بهتر شرایط جنگ حداقل چند تا کتابی رو که بهت معرفی میکنم بخونی
    1- رمان "سفر به گرای 270 درجه" اثر شاهکار احمد دهقان از انتشارات سوره مهر
    2- مجموعه 6 جلدی مستند "سیری در جنگ ایران و عراق" از مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

چهارم:شما به دلیل عدم آشنائی کافی با جنگ در مورد ابزار الات جنگی هم دچار اشتباه شدی. که این هم یکی از جزئیات بازی هست . مثلا یکی از تانک هائی که شما برای عملیات ویژه معرفی کرده بودی تانک "مرکاوا" بود این تانک محصول رژیم اشغالگر قدس "اسرائیل " هست و فکر میکنم زمان ساختش مال ایام جنگ ایران و عراق نباشه. مهمترین تانک های مورد استفاده در جنگ تانک های T72 (اگر اشتباه نکنم روسی) و چیفتن (انگلیسی) بوده در مورد نوع ماشین های ما و عراقی ها و نوع اسلحه ها هم همینطور باید دقت کافی بشه. تا چیزی اشتباه به تصویر کشیده نشه

پنجم: اگه شما از فیلم اخراجی ها تاثیر گرفتی باید بهت بگم که فیلم اخراجی ها با وجود نقاط قوتی که داره نقاط ضعف عدیده ای داره که الان مجالی برای بحث پیرامون اون نیست. اون نمیتونه فضای جنگ رو پوشش بده.

در اخر باید باز هم به خاطر همتی که به خرج دادین و این کار رو شروع کردین ازتون تشکر کنم و امیدوارم بتونین این راه رو تا آخر همینطور پر شور طی کنید.

من آماده شنیدن نظرا شما پیرامون این موارد ذکر شده هستم.

من الله التوفیق

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

اقا کارتون عالی هست موفق باشید امید وارم که روز به روز پیشرفت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

10

بسمه تعالی
    با سلام و عرض خسته نباشید

یه چند نکته پیرامون محتوای بازی به نظرم اومد که گفتم بنویسم

اول اینکه واقعا خسته نباشید .شما و دوستاتون دارید زحمت زیادی میکشید که انشا الله اجرتون رو خدا بده

دوم من سناریو ای رو که شما نوشته بودی خوندم که متاسفانه خیلی ضعیف بود. توی جنگ ما به اون هائی که کشته میشدن میگفتن شهید و نه کشته خالی و کسی که به جنگ میرفت ، میرفت تا به تکلیفش عمل کنه نه انتقام خودش رو از دشمن بگیره.جنگ ما رامبو بازی که نیست که یکی بپره بزنه همه چیز رو داغون کنه اونم فقط به خاطر کینه هاش . شما اصلا میدونی موج انسانی یعنی چی؟ این اصطلاح در درون جنگ ما ساخته شد و البته بوسیله غربیها که نمیتونستن بعضی از اعتقادات ما رو بفهمن

سوم. پیاده سازی عملیات های ما به عنوان بازی کار خیلی ساده ای نیست. عملیات هائی که جزئیات بسیار فراونی دارن. شما انگار میخوای یه دریا رو تو یه لیوان جا بدی. عملیاتی مثل والفجر هشت که عجیب غریبترین عملیات ما توی جنگ هست و 56 روز طول میکشه تا ما منطقه فاو رو تثبیت کنیم خودش میتونه موضوع حداقل یه بازی باشه نه یه مرحله از یه بازی .این قضیه مستلزم این هست که شما مطالعات زیادی رو انجام بدی چون اگه کارت محتوای قوی نداشته باشه هر چه قدر هم بهش برسی و کارو خوشگلش کنی نمیتونه پیام رو برسونه.
    بهت پیشنهاد میکنم برای درک بهتر شرایط جنگ حداقل چند تا کتابی رو که بهت معرفی میکنم بخونی
    1- رمان "سفر به گرای 270 درجه" اثر شاهکار احمد دهقان از انتشارات سوره مهر
    2- مجموعه 6 جلدی مستند "سیری در جنگ ایران و عراق" از مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

چهارم:شما به دلیل عدم آشنائی کافی با جنگ در مورد ابزار الات جنگی هم دچار اشتباه شدی. که این هم یکی از جزئیات بازی هست . مثلا یکی از تانک هائی که شما برای عملیات ویژه معرفی کرده بودی تانک "مرکاوا" بود این تانک محصول رژیم اشغالگر قدس "اسرائیل " هست و فکر میکنم زمان ساختش مال ایام جنگ ایران و عراق نباشه. مهمترین تانک های مورد استفاده در جنگ تانک های T72 (اگر اشتباه نکنم روسی) و چیفتن (انگلیسی) بوده در مورد نوع ماشین های ما و عراقی ها و نوع اسلحه ها هم همینطور باید دقت کافی بشه. تا چیزی اشتباه به تصویر کشیده نشه

پنجم: اگه شما از فیلم اخراجی ها تاثیر گرفتی باید بهت بگم که فیلم اخراجی ها با وجود نقاط قوتی که داره نقاط ضعف عدیده ای داره که الان مجالی برای بحث پیرامون اون نیست. اون نمیتونه فضای جنگ رو پوشش بده.

در اخر باید باز هم به خاطر همتی که به خرج دادین و این کار رو شروع کردین ازتون تشکر کنم و امیدوارم بتونین این راه رو تا آخر همینطور پر شور طی کنید.

من آماده شنیدن نظرا شما پیرامون این موارد ذکر شده هستم.

من الله التوفیق
    با تشکر از نظرات زیبای شما دوست عزیز....
    بله شما درست می فرمائید.....این سناریوی که شما دیدی تائید نشده و رسمی نیست....هنوز مدیر اون رو اصلاح نکرده و حتی فرصت نکرده بخونه ....بله این سناریو بعد از ویرایش خیلی تغییر خواهد کرد و البته با توجه به گفته شما و دوستان دیگه....
    از بابت عملیات باید بگم که ...این اولین بازی هست که دارن میسازند بچه ها زیاد نمی تونند جزئیات رو به نمایش بگزارند...شما عملیات جبهه نرماندی و یا تسخیر استالینگراد در روسیه در جنگ جهانی رو میدونید چقدر طول کشید ؟ و سازندگان بازی ندای وظیفه باز هم به اون خوبی که باید به تصویر می کشیدند نتونستند...
    پس دیگه این بچه ها که کار اولشون هست زیاد نبایدسخت گرفت....
    در مورد تسلیحات و ابزار های جنگی هم هنوز تکمیل نشده تحقیقات ما.... انشاء الله همه رو درست میکنیم.....
    این فقط یه فرضیه سازی هست ...خیلی کار داره هنوز...حداقل این سناریو 10 بار باید ویرایش بشه ...!!!!!که خوب مستلزم زمان زیاد هست .....این که شما فرمودید یه شخصیت نباید همه چیز رو بپره داغون کنه هم باز به گفته بنده می رسید.....دوستمون یه سری مراحل اصلی طراحی کردند و یه سری مراحل فرعی که خوب مراحل فرعی کمی دور از واقعیت هست...اونها هم ویرایش می شه.....به زودی ....شما نگرانش نباشید...
    در ضمن من خودم در جریان ماجرا هستم ایشون اصلا مبنای سناریو رو بر پایه فیلم اخراجی ها تنظیم نکردند......اشتباه شده حتما
    ما تمام سعی خودمونو می کنیم تا حد اقل و در درجه اول سناریوی بازی لطمه ای وقایع جنگ و اسناد و آنچه نقل شده نزنه .....
    در پایان باز هم از شما دوست عزیز ممنون هستم...
    Last edited by littledemon; 05-06-2007 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

اقای
    wahid2003vj
    واقا ممنون از نظرتون خیلی حرف زیبایی زدید
    ولی هنوز کسی این سناریو ها رو نخونده
    واز
    littledemon
    تشکر میکنم واسه ی جواب مناسبی که دادن
    واقا حرف های 2 تاتون قشنگ بود
    اقا کارتون عالی هست موفق باشید امید وارم که روز به روز پیشرفت کنید
    ممنون دوست عزیز

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

یه سوال

با fpsc چه طوری می خواهید ۱- نیروی خودی درست کنید ۲- تانک ها را حرکت دهید تا شلیک کنند . ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •