تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 97 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

ممنون و منتظر جواب دوستان دیگه در مورد بقیه سوالات هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

فرشید جان سلام . حسابی رفتی تو کار گل و گیاه .
    با توجه به توضیحی که در سطر آخر دادی ، خودت دلیل همه این اتفاقات رو نوشتی و بهش اشاره کردی. بزرگوار ، گلدونی رو که از گلخانه به داخل منزل منتقل میکنید ، کلی تنش بهش وارد میشه و بلافاصله آثار اون در برگهاش ظاهر میشه . اون زخم های سفید کوردیلن رو که یادتونه . در ثانی گلدان شما بلافاصله بعد از خرید نیازی به تعویض نداره و در همون گلدانی که هست برای مدت زیادی جاش خوبه و تنها از علائمی مانند ریز شدن برگها و کندی و یا توقف رشد و یا تجمع ریشه در ته گلدان و خارج شدن ریشه از سوراخهای ته گلدان و ...... میشه فهمید که گلدان نیاز به تعویض داره.
    مسئله دیگر احتمالا استفاده از ترکیب نامناسب خاک برای گلدانهاست . خاک باغچه برای اکثر گلهای آپارتمانی مناسب نیست و همان خاکبرگ کفایت میکنه . کود دامی هم که استفاده کردی اگر گوسفندی یا مرغی باشه میسوزونه و اگه نپوسیده هم باشه باز باعث جذب اوره خاک و ایجاد گیاهسوزی میشه .
    لکه های ایجاد شده روی برگ لیندا احتمالا نشان از فرایند گیاهسوزیه . در حسن یوسف هم احتمالا قبل از تعویض ، گلدان رو آبیاری کردین و موقع تعویض ریشه ها آسیب دیده .
    پتوس هم یه کمی صبر کن تا ریشه های فرعی هم ظاهر بشن و بعد به خاکبرگ منتقل کن البته با تامین رطوبت محیط .
    در پایان نتیجه میگیریم که چون گلدانهای شما زیاد شدن و گلها دورتون رو گرفتن ، ما رو فراموش کردی و کمتر به تاپیک سرمیزنی.

3. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    حسین عزیزمی

حسین جان من وقتی این لیندا رو گرفتم در گلخونه هم همینجور بود.
    البته فقط برگهای قدیمیش که حدودآ 10 تایی هست به این مشکل دچاره و میخوام بیشتر نشه.
    و تعویض گلدون به این دلیل بود که گوشه گلدون شکسته بود و ظاهر جالبی نداشت و میخواستم برای عید بذارم داخل گلدونه نو

در مورد کودی که به خاکم اضافه کردم باید بگم که مثلاآ فرض کنید در گلدون اندازه یه مشت کوچیک کود گاوی که کاملآ پوسیده بود ریختم.
    یعنی فکر میکنید براش مشکل درست کنه. بنظرتون اگر اینطور هست راه چاره چیه؟

در مورد حسن یوسف هم باید عرض کنم که حق با شماست چون موقع تعویض گلدون مقداری از خاکش که از بوته جدا میشد همراهش تعداد کمی از ریشه های کناری کنده میشد. خدا کنه دوباره جون بگیرن و دل منو شاد کنن.

در مورد گلهای اطرافم هم عرض کنم که باورت نمیشه حسین جان از وقتی با سایت شما آشنا شدم اول در سایت شما لاگین میکنم و مطالب رو میخونم و بعد میرم به سایت خودم.
    دوستان عزیزی چون شما و آوای عزیز و امین رخ گرامی و دیگر دوستان هزار مرتبه با ارزش و دوستداشتنی تر از هر چیز دیگری برام هست. اینو بی اغراق عرض کردم.
    دلیل اینکه نتونستم چند روز خدمت برسم هم متاسفانه شارژ adsl من تموم شده بود که بی تابانه رفتم و مجدد شارژش کردم.
    همگی موفق باشید
    Last edited by Farshid-jan; 14-03-2009 at 04:41.

5. این کاربر از Farshid-jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض نظرتون در مورد این قلمه ها چیه؟

اما امروز

امروز 15-20 تا قلمه یه نوع رز اگه اشتباه نکنم از جایی با یکسری عملیاتهای ژانگولر تهیه کردم که در ماسه بادی گذاشتم و هم برای دونستنه نظر شما در مورد صحیح انجام دادنه قلمه هام و هم اینکه بدونم این گل آیا رز هست و از چه نوعیه براتون چند تصویر ازش میذارم.
    گلبرگهای زرد و قرمز خوشرنگی داره. و همینطور تیغهای جانانه ای هم داره که انگشتهامو بی نصیب نذاشت.
    البته در تشت آب برای آبگیری گذاشته بودم که عکسشون رو گرفتم و بعد میخوام به داخل جعبه و نایلون منتقلشون کنم.
    البته فکر میکنم کمی برگهایی که جا گذاشتم زیاد باشه.
    نظر شما در اینمورد و جایی که باید ازشون نگهداری کنم هم برام مهمه.

ببخشید اگه کیفیت دوربین گوشیم کمی پایینه.

این یدونه هم گلش باز شده بود که برای تشخیص اسمش براتون گذاشتم.
    راستی این آقا پسره خوابالو هم که تو عکس اول میبینید ، اسمش مخمله.
    تنها همدم و همراه من در این شهر غریب که امروزم هنگام قلمه زدن کنارم بود.
    اینروزا ظاهرآ میشه روی معرفت و محبته حیوانات هم حساب کرد.

Last edited by Farshid-jan; 14-03-2009 at 04:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

فرشید جان رزی که نامش رو پرسیدی به هفت رنگ معروفه که در طول دوره باز شدن غنچه تا ریزش گلبرگهاش ، چند رنگ عوض میکنه .و هر روز رو با یه رنگ جدید آغاز میکنه و نسبت به بقیه ارقام رز از مقاومت بیشتری در برابر آفات و بیماریها و سرما برخورداره.
    برای قلمه کردن هم دیگه دیر شده و بعید میدونم نتیجه ای بگیری.زیر لیوانهاتم که ایشالا سوراخ داره تا آب اضافی از اون تخلیه بشه .
    مخملت هم خیلی باحاله. در مورد حسن یوسف اگه امیدی بهش نیست تا دیر نشده قلمشون کن. در مورد اظهار لطفتون هم سپاسگذارم. گلدون کوچیکتون هم واضح نیست اما اگه گلبرگاش رشته رشته است ، گل میناست
    Last edited by khezr132; 14-03-2009 at 10:13.

8. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم که سال خوب وسبزی داشته باشید من یه سوال داشتم امیدوارم که جوابمو بدید ممنون میشم
    من حدود سه هفته پیش سه تا پیاز گل از قبیل اختر مریم و گل خورشیدی خریدم که گل خورشیدی حدود 20 سانتیمتر برگاش در اومده بود هر سه تاشونو تک تک تو گلدون کاشتم خاکشم مخلوط خاک باغچه و مقداری ماسه وخاکبرگ بود الان گلدون اختر دوتا برگ بزرگ در اومده ورشدش خوبه و از لبه های برگش وقتی آب میدم به گلدون, آب میاد.گل مریم هنوز چیزی در نیومده گل خورشیدی ام همون طورکه تو پستای قبلی نوشته بودم برگاش زرد شد منم از ته بریدمشون حالا همین جوری مونده .
    حلا از شما اطلاعاتی در مورد این سه تا گل میخواستم تا بهتر ازشون مراقبت کنم ممنون میشم.

10. این کاربر از majid42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز
    بنده هم به شما و دیگر دوستان تبریک میگم و آرزوی سالی همراه با سلامتی و شادی و برکت براتون دارم.
    ==============

منه تازه کار فقط اینو میدونم که به اینجور گیاهان که پیاز دارن اگر اولش زیاد آب بدین پیازش از بین میره و میپوسه و فقط باید در این مرحله خاک رو مرطوب نگهدارین.
    البته درست یا غلطش رو اساتید حتمآ براتون توضیح میدن.

من هم 2 پیاز لاله و زنبق کاشتم اما بعد از 15 روز اگر شما هیچ عکس العملی ازش دیدین من هم دیدم.

12. 2 کاربر از Farshid-jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان اما قبول نیست
    اینا منو اذیت میکنن همش

این اگلونمای منو ببینید. اگر یادتون باشه قبلآ هم در مورد زرد شدنه نوک برگهاش و لوله شدنه برگها بسمت داخل برگ رو ازتون سوال پرسیده بودم
    الان یکهفته ای هست که همه برگها خودشون رو بسمت پایین انداختن و از رشد هم افتاده در صورتیکه در زمستون خیلی بیشتر رشد داشت و الان میشه گفت انگار رشدش متوقف شده.

این اولین دوسته من در بین گلهام بوده. نمیخوام حالش بد باشه.
    تصویر شماره 1 ماله 30-40 روز پیشه که ازتون در باره مشکل برگها پرسیدم و تصویر شماره 2 هم ماله الانه که سر بزیر شده
    الان که هوا کمی گرمتر شده آبیاریش تقریبآ 4-5 روز یکباره که قبلش در زمستون هفته ای یکبار بود. جاش عوض نشده. کود شیمیایی هر 15چند وقت میدم.
    ضمنآ همونطور که در سایتها خونده بودم چند روز روزنامه هم دورش پیچیدم تا برگها حات بگیرن اما بعد از برداشتن بازهم بسمت پایین خم شدن.
    بیاین باهم حالشو خوب کنیم
    الهی که مرسی

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام فرشید جان

به این حالت می گن گیاه خودش رو انداخته که علتش می تونه سردی هوا باشه و یا کمبود آب .. محلی که نگه می داری گلت رو دماش چن درجه هستش ؟

15. این کاربر از Vmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام جعفر جان
    سال نوت مبارک

عزیز باور کن هم دمای محیط مناسبه و هم میزان آبیاری.
    این موارد رو رعایت میکنم. فکر میکنم مشکل باید یه جای دیگه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •