میشه برای خطا #n/a
یه مثال بزنید...میدونم برای وقتی که یک ارزش برای یک فرمول در دسترس نباشد اتفاق میوفته...مخففش هم بگی ممنون میشم
قربونت برم
میشه برای خطا #n/a
یه مثال بزنید...میدونم برای وقتی که یک ارزش برای یک فرمول در دسترس نباشد اتفاق میوفته...مخففش هم بگی ممنون میشم
قربونت برم
خداجون این وردیست چقدر ماهه
دیگه نمیدونم چی بگم به شما
قربونت ژولی
سلام دوست عزيزم
شما براي سوال اولت كافيه روي اون خونه دابل كليك بكني تا متوجه بشي از كجا داره اجتماع ميگيره. (البته اين يه شرط داره توي Option كه اگه نشد بگو تا شرطش رو بگم)
براي سوال دومت هم اين فرمول رو توي C1 بنويس و اون مربع كوچيك و پايين خونه را تا C15 بكشس به سمت پايين
فرمول :
[CUDE]=$A$1+B1[/CUDE]
موفق باشي
سلام
اين خطا هم فكر كنم مخفف Not Available هست
مثلا شما توي فرمول vlookup به يه مرجعهي اشاره مي كني كه وجود نداره و اين خطا رو ميبيني
قربونت برم....ولی میدونی چیه واسه اجتماع....ما توی خونه ای نمینویسیم فرمول رو ...توی name box مینویسیم مثلا از فلان خونه تا فلان خونه...سیمکالن فلان خونه تا فلان خونه...درسته..؟
برای اجتماع گرفتن تو چه راهی پبیشنهاد میکنی...اصلا اصلش چه جوریه..برام توضیح میدی عزیزم.
قربونت
دوست دارم
سلام
يه مثال از اجتماع بگو تا برات كامل توضيح بدم عزيزجان
در مورد موارد قبلي هم قابل تو نداره دوست خوبم
منظور شما از اجتماع، همون جمع هست يا چيز ديگه؟ اين NameBox كه گفتيد من نمي فهمم چي هست.
اين هم يه لينك جالب و عالي براي آموزش اكسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
Last edited by Iman_R; 28-12-2007 at 10:37.
سلام به همه دوستان
من با مشکلی برخورد کردم که ممنون می شم اگه کمکم کنید
می خواهم فرمول یک سلول رو در سلولهای دیگری کپی کنم بدون اینکه محتوی آن تغییر کنه
البته به صورت دستی می شه کپی کرد تک تک ولی چون من با سلولهای زیادی کار می کنم
می خواستم به نحوی محتوی سلولهای فرمول کپی بشه که اکسل اونا رو بر اساس ردیف یا ستون
گسترش نده .
ممنون از همتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)