تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 255 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi87
    ميگم Amin101 چطوري رفتي خونه !
    گذاشتيمش تو يه كارتن!!! و با پيك موتوري فرستاديمش خونه!

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

مهدي اينو خوب اومدي

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 الكي پسر خاله نشو

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_Best
    الهم عجل لوليك الحجة بن الحسن!

سلام
    اين هادي خوبه عزيز يه جوري نوشته مهدي بيا كه انگار فرج آقا امام زمان را از خدا خواستار شده!

خب ... حالا من اومدم! اگه در اين 2-3 روز پست ندادم به خاطر اين بود كه كارم خيلي زياد شده و نمي تونم پست به دردبخور بدم. البته سعي مي كنم امروز يه پست كامل در اين مورد بدم كه جوابي براي شايعه پراكني و شانتاژهاي هادي خوبه باشه!

فقط 2 نكته مهم:

1 - شنيديد مي گن آب كه سر بالا بره قورباغه ابوعطا مي خونه؟ (البته مي گن در مثل مناقشه نيست)

2 - من و هادي خوبه دو دوست صميمي هستيم. اين رو براي اين گفتم كه احياناً دوستان عزيز اين شائبه براشون پيش نياد كه ما واقعا با هم كري مي خونيم و خداي ناكرده با هم مشكلي داريم.
    اولا شما برايه ما خيلي ارزش داريد ولي الكي سر كار ننداز غيبتت رو چون من كه ديدم همش داري چت مي كني ثانيا ما كجا با هم دوستيم ديگه چه برسه به صميمي شما فوتبال بلد نبوديد منهم اومدم يادتون دادم ما با هم در حال جنگيم
    بچه‌ها اين چيزا كه گفتم در مورد فوتبال بلد نبودن آقا مهدي عين حقيقته ولي از لحاظ مرام تويه تمام p30world كه هيچي تو تمام دنيا لنگه نداره فقط فوتبالش خيلي ضعيفه كه اينم عيب نيست همه كه رونالدينهو نمي‌شن

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ببینم مطمئنید یکی از اعضای تیمم حریف موش نبوده؟
    آخه پزشک قانونی میگه این شلوار رو موش جویده

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hadikhobe
    اولا شما برايه ما خيلي ارزش داريد ولي الكي سر كار ننداز غيبتت رو چون من كه ديدم همش داري چت مي كني ثانيا ما كجا با هم دوستيم ديگه چه برسه به صميمي شما فوتبال بلد نبوديد منهم اومدم يادتون دادم ما با هم در حال جنگيم
    بچه‌ها اين چيزا كه گفتم در مورد فوتبال بلد نبودن آقا مهدي عين حقيقته ولي از لحاظ مرام تويه تمام p30world كه هيچي تو تمام دنيا لنگه نداره فقط فوتبالش خيلي ضعيفه كه اينم عيب نيست همه كه رونالدينهو نمي‌شن
    سلام
    هر چي من هيچي نمي گم تو هم هيچي نمي گي ها!!!
    تقصيره منه كه از اول يه جواب دندون شكن ندادم بهت!
    آخه هيكل چاق و چله تو رو هر كي ببينه مي فهمه كه تو اينكاره نيستي!
    من خدمت دوستان عزيزي كه در اون روز نبودند بايد بگم كه اول دسته اي باز كرديم. يعني سه تيم شديم. در آن بازيها هادي خوبه و تيمش دو بار تيم من و مصطفي رو برد و يك بار باخت.
    كه البته به خاطر دروازه باني خوب امين 101 و بازي عالي و قدرتي اميد آنلاين بود.
    اما در آخر كه يك بازي نيم ساعته انجام داديم كه در واقع مسابقه اصلي و كركري بود در بازي 3-3 مساوي شديم كه در ضربات پنالتي ما برديم.
    البته همه كساني كه در جمع ما بودند ديدند كه ما چقدر روي كار گروهي گل مي زديم و تيم حريف چطور مرده خوري!!!! گل مي زد! يعني ما چون هجومي بوديم دروازه را خالي مي كرديم و 2 گل از 3 گلشون رو گل خالي زدند.
    راستي يادم رفت بگم كه الفين عزيز هم يار ما بود.
    البته به احتمال زياد در دفعات بعدي فوتبال را يا كم مي كنيم يا كلا حذف مي كنيم. چرا؟ به دليل اينكه ممكنه دوستاني كه تشريف مي آورند و اهل فوتبال نيستند ناراحت بشوند كه ما مشغول فوتبال هستيم و اونها رو تنها مي گذاريم.
    من خودم خيلي ناراحت بودم كه مافياي عزيز و يكي دو دوست عزيز ديگر بازي نمي كردند و به نظرم اين وجهه خوبي ندارد.
    در دفعات بعد اگر قرار شد بازي كنيم هم فقط نيم ساعت يا نهايت 45 دقيقه.
    ولي اميدوارم دفعات بعدي كه هوا هم بهتر از الان هست و سرما تا حدود زيادي از بين رفته بيشتر باشيم و همه دوستان تشريف بياورند.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

8

سلام
    هر چي من هيچي نمي گم تو هم هيچي نمي گي ها!!!
    تقصيره منه كه از اول يه جواب دندون شكن ندادم بهت!
    آخه هيكل چاق و چله تو رو هر كي ببينه مي فهمه كه تو اينكاره نيستي!
    من خدمت دوستان عزيزي كه در اون روز نبودند بايد بگم كه اول دسته اي باز كرديم. يعني سه تيم شديم. در آن بازيها هادي خوبه و تيمش دو بار تيم من و مصطفي رو برد و يك بار باخت.
    كه البته به خاطر دروازه باني خوب امين 101 و بازي عالي و قدرتي اميد آنلاين بود.
    اما در آخر كه يك بازي نيم ساعته انجام داديم كه در واقع مسابقه اصلي و كركري بود در بازي 3-3 مساوي شديم كه در ضربات پنالتي ما برديم.
    البته همه كساني كه در جمع ما بودند ديدند كه ما چقدر روي كار گروهي گل مي زديم و تيم حريف چطور مرده خوري!!!! گل مي زد! يعني ما چون هجومي بوديم دروازه را خالي مي كرديم و 2 گل از 3 گلشون رو گل خالي زدند.
    راستي يادم رفت بگم كه الفين عزيز هم يار ما بود.
    البته به احتمال زياد در دفعات بعدي فوتبال را يا كم مي كنيم يا كلا حذف مي كنيم. چرا؟ به دليل اينكه ممكنه دوستاني كه تشريف مي آورند و اهل فوتبال نيستند ناراحت بشوند كه ما مشغول فوتبال هستيم و اونها رو تنها مي گذاريم.
    من خودم خيلي ناراحت بودم كه مافياي عزيز و يكي دو دوست عزيز ديگر بازي نمي كردند و به نظرم اين وجهه خوبي ندارد.
    در دفعات بعد اگر قرار شد بازي كنيم هم فقط نيم ساعت يا نهايت 45 دقيقه.
    ولي اميدوارم دفعات بعدي كه هوا هم بهتر از الان هست و سرما تا حدود زيادي از بين رفته بيشتر باشيم و همه دوستان تشريف بياورند.
    من قبل از همه چيز از اقا مهدي تشكر مي‌كنم كه بالاخره به غيبت صغري شون خاتمه دادند و اومدند اينجا البته آلزايمر يك بيماري است كه معمولا در سنين بالا ديده مي‌شه و من از آقا مهدي تعجب مي‌كنم كه بازي 5-5 رو جه جوري 3-3 كردند البته تعجبي هم نداره بعد از اون شكستهاي سنگين بعد با نظرت هم موافقم كه فوتبال كمتر بشه چون تو داري مي‌گي شايد هم مسابقات منچ هم گذاشتيم كه شما هم بالاخره يك جائي برنده بشيد
    بچه هايP30 WORLD قرار اين دفعه خيلي خوش گذشت و اگر پاتال بي مرام بازي در نمي‌اورد و نمي رفت شايد بهتر هم بود البته بايد بگم اگر ما يك هدف براي قرار بزاريم و نقش مديران ساكن تهران در قرارهاپر رنگ تر باشه مثلا بيان و بچه ها نظراتشون رو حضوري بگند بهتر مي‌شه مثلا حالا مي گيد مافياولي بنده خدا تمام وقتي كه ما داشتيم بازي مي كرديم مشغول توضيح مسائل مختلف بود و حتي يك لحظه هم سرش خلوت نشد البته آقا مهدي هم زياد مي رفت صحبت كنه ولي چون اونجا كرك نبود نتونست كمك كنه و رفت سراغ توپ
    با تشكر از همه بچه‌هائيكه بودند اون دوستاني كه تويه قرار بودند و من اسمشون رو فراموش كردم تويه گزارش بنويسم پيام بدن من به ليست اضافه كنم
    با تشر هادي بده
    Last edited by hadikhobe; 27-01-2006 at 18:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قبل از هر چيزي بايد از هادي جان بپرسم كه در دوران دبستان، ديكته چند مي شدند؟!!!
    آخه معمولا در هر پستي كه مي ده چندين غلط املايي داره!
    در مورد بازي هم حتما 2 تا گل هم تو خواب ديدي كه مي گي 5-5 !!! چون بازي 3-3 شد.
    در مورد قرار بعدي هم من فكر مي كنم اين بار دوستان بيشتري تشريف بياورند. يكي از دلايلي كه پيشنهاد حذف يا كم شدن مدت زمان فوتبال را دادم همين بود كه دوستاني كه علاقه اي به فوتبال ندارند هم بيايند.
    ياد قرارهايي به خير كه جمعمون چندين برابر قرار اين دفعه بود.

حـــــرفـه ای MOHAMMAD_SAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا مثل اينكه اينجوري نميشه من بايد وارد كار بشم
    آخه هادي تو كه به اين حرف ها نميخوري جيگر
    حالا بزار دفعه ديگه كفشامو بيارم بعد بهت ميگم
    دنيا دسته كيه
    به اميد ديدار

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ايول به محمد عزيزم
    يكي نيست به اين هادي خوبه!!! بگه بابا بسه ديگه! چند نفر بايد بيان و آبروت رو ببرن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

سلام
    ايول به محمد عزيزم
    يكي نيست به اين هادي خوبه!!! بگه بابا بسه ديگه! چند نفر بايد بيان و آبروت رو ببرن؟
    آقا مهدي چند نفر همچين مي‌گي چند نفر كه آدم فكر مي كنه تمام دنيا پشت سرتن
    قبل از هر چيز از اقا سيد تشكر كنم كه كلي بهم حال داده حالا نمي گم چه جور
    ولي اگر فكر كني بازي3 - 3 مساوي شد حتما شوت من بهت اسيب زده من معذرت ميخوام
    بعد هم درسته طي مذاكراتي كه بين دو رئيس هيئت مديره انجام شد بهتره ديگه فوتبال رو كم كنيم و بر مبلغ افزائيم تا قرارها پر بار تر بشه در اين راه چند پپيشنهاد دارم كه هر كس خواست pm بده خصوصي بگم روم نميشه اينجا بگم خلاصه از دفعه ديگه مي خواهيم يك كارائي بكنيم يهوئي قرارها متحول بشه و اقا مهدي هم مسئولند كه اين كار رو بكنند اگر نشد نمي دونم چي ميشه بعدشم مهدي جان من سه تا پست دادم هركدوم دو صفحه تويه ورد شده شما دو خط مي نويسي در ميري
    سلام به بر و بچس و همكارا برسون بابت شير قهوه هم ممنون
    Last edited by hadikhobe; 27-01-2006 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •