گذاشتيمش تو يه كارتن!!! و با پيك موتوري فرستاديمش خونه!نوشته شده توسط mehdi87
![]()
گذاشتيمش تو يه كارتن!!! و با پيك موتوري فرستاديمش خونه!نوشته شده توسط mehdi87
![]()
مهدي اينو خوب اومدي![]()
![]()
![]()
اولا شما برايه ما خيلي ارزش داريد ولي الكي سر كار ننداز غيبتت رو چون من كه ديدم همش داري چت مي كني ثانيا ما كجا با هم دوستيم ديگه چه برسه به صميمي شما فوتبال بلد نبوديد منهم اومدم يادتون دادم ما با هم در حال جنگيمنوشته شده توسط Mehdi_Best
بچهها اين چيزا كه گفتم در مورد فوتبال بلد نبودن آقا مهدي عين حقيقته ولي از لحاظ مرام تويه تمام p30world كه هيچي تو تمام دنيا لنگه نداره فقط فوتبالش خيلي ضعيفه كه اينم عيب نيست همه كه رونالدينهو نميشن
ببینم مطمئنید یکی از اعضای تیمم حریف موش نبوده؟
آخه پزشک قانونی میگه این شلوار رو موش جویده
سلامنوشته شده توسط hadikhobe
هر چي من هيچي نمي گم تو هم هيچي نمي گي ها!!!![]()
![]()
تقصيره منه كه از اول يه جواب دندون شكن ندادم بهت!
آخه هيكل چاق و چله تو رو هر كي ببينه مي فهمه كه تو اينكاره نيستي!![]()
![]()
من خدمت دوستان عزيزي كه در اون روز نبودند بايد بگم كه اول دسته اي باز كرديم. يعني سه تيم شديم. در آن بازيها هادي خوبه و تيمش دو بار تيم من و مصطفي رو برد و يك بار باخت.
كه البته به خاطر دروازه باني خوب امين 101 و بازي عالي و قدرتي اميد آنلاين بود.
اما در آخر كه يك بازي نيم ساعته انجام داديم كه در واقع مسابقه اصلي و كركري بود در بازي 3-3 مساوي شديم كه در ضربات پنالتي ما برديم.
البته همه كساني كه در جمع ما بودند ديدند كه ما چقدر روي كار گروهي گل مي زديم و تيم حريف چطور مرده خوري!!!! گل مي زد! يعني ما چون هجومي بوديم دروازه را خالي مي كرديم و 2 گل از 3 گلشون رو گل خالي زدند.
راستي يادم رفت بگم كه الفين عزيز هم يار ما بود.
البته به احتمال زياد در دفعات بعدي فوتبال را يا كم مي كنيم يا كلا حذف مي كنيم. چرا؟ به دليل اينكه ممكنه دوستاني كه تشريف مي آورند و اهل فوتبال نيستند ناراحت بشوند كه ما مشغول فوتبال هستيم و اونها رو تنها مي گذاريم.
من خودم خيلي ناراحت بودم كه مافياي عزيز و يكي دو دوست عزيز ديگر بازي نمي كردند و به نظرم اين وجهه خوبي ندارد.
در دفعات بعد اگر قرار شد بازي كنيم هم فقط نيم ساعت يا نهايت 45 دقيقه.
ولي اميدوارم دفعات بعدي كه هوا هم بهتر از الان هست و سرما تا حدود زيادي از بين رفته بيشتر باشيم و همه دوستان تشريف بياورند.
من قبل از همه چيز از اقا مهدي تشكر ميكنم كه بالاخره به غيبت صغري شون خاتمه دادند و اومدند اينجا البته آلزايمر يك بيماري است كه معمولا در سنين بالا ديده ميشه و من از آقا مهدي تعجب ميكنم كه بازي 5-5 رو جه جوري 3-3 كردند البته تعجبي هم نداره بعد از اون شكستهاي سنگين بعد با نظرت هم موافقم كه فوتبال كمتر بشه چون تو داري ميگي شايد هم مسابقات منچ هم گذاشتيم كه شما هم بالاخره يك جائي برنده بشيدنوشته شده توسط Mehdi_Best
بچه هايP30 WORLD قرار اين دفعه خيلي خوش گذشت و اگر پاتال بي مرام بازي در نمياورد و نمي رفت شايد بهتر هم بود البته بايد بگم اگر ما يك هدف براي قرار بزاريم و نقش مديران ساكن تهران در قرارهاپر رنگ تر باشه مثلا بيان و بچه ها نظراتشون رو حضوري بگند بهتر ميشه مثلا حالا مي گيد مافياولي بنده خدا تمام وقتي كه ما داشتيم بازي مي كرديم مشغول توضيح مسائل مختلف بود و حتي يك لحظه هم سرش خلوت نشد البته آقا مهدي هم زياد مي رفت صحبت كنه ولي چون اونجا كرك نبود نتونست كمك كنه و رفت سراغ توپ![]()
با تشكر از همه بچههائيكه بودند اون دوستاني كه تويه قرار بودند و من اسمشون رو فراموش كردم تويه گزارش بنويسم پيام بدن من به ليست اضافه كنم
با تشر هادي بده![]()
Last edited by hadikhobe; 27-01-2006 at 18:17.
سلام
قبل از هر چيزي بايد از هادي جان بپرسم كه در دوران دبستان، ديكته چند مي شدند؟!!!![]()
آخه معمولا در هر پستي كه مي ده چندين غلط املايي داره!![]()
در مورد بازي هم حتما 2 تا گل هم تو خواب ديدي كه مي گي 5-5 !!! چون بازي 3-3 شد.
در مورد قرار بعدي هم من فكر مي كنم اين بار دوستان بيشتري تشريف بياورند. يكي از دلايلي كه پيشنهاد حذف يا كم شدن مدت زمان فوتبال را دادم همين بود كه دوستاني كه علاقه اي به فوتبال ندارند هم بيايند.
ياد قرارهايي به خير كه جمعمون چندين برابر قرار اين دفعه بود.
سلام
آقا مثل اينكه اينجوري نميشه من بايد وارد كار بشم
آخه هادي تو كه به اين حرف ها نميخوري جيگر
حالا بزار دفعه ديگه كفشامو بيارم بعد بهت ميگم
دنيا دسته كيه
به اميد ديدار
سلام
ايول به محمد عزيزم
يكي نيست به اين هادي خوبه!!! بگه بابا بسه ديگه! چند نفر بايد بيان و آبروت رو ببرن؟![]()
آقا مهدي چند نفر همچين ميگي چند نفر كه آدم فكر مي كنه تمام دنيا پشت سرتننوشته شده توسط Mehdi_Best
قبل از هر چيز از اقا سيد تشكر كنم كه كلي بهم حال داده حالا نمي گم چه جور
ولي اگر فكر كني بازي3 - 3 مساوي شد حتما شوت من بهت اسيب زده من معذرت ميخوام
بعد هم درسته طي مذاكراتي كه بين دو رئيس هيئت مديره انجام شد بهتره ديگه فوتبال رو كم كنيم و بر مبلغ افزائيم تا قرارها پر بار تر بشه در اين راه چند پپيشنهاد دارم كه هر كس خواست pm بده خصوصي بگم روم نميشه اينجا بگم خلاصه از دفعه ديگه مي خواهيم يك كارائي بكنيم يهوئي قرارها متحول بشه و اقا مهدي هم مسئولند كه اين كار رو بكنند اگر نشد نمي دونم چي ميشه بعدشم مهدي جان من سه تا پست دادم هركدوم دو صفحه تويه ورد شده شما دو خط مي نويسي در ميري
سلام به بر و بچس و همكارا برسون بابت شير قهوه هم ممنون
Last edited by hadikhobe; 27-01-2006 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)