آقای glxfpc شما نماینده شرکت هستید؟ اگر هستید پس جواب بدید
آقای glxfpc شما نماینده شرکت هستید؟ اگر هستید پس جواب بدید
[QUOTE=bushveg;1174628]1 جاوا
2 2.2 اینچ
صدا خفن 2 بلندگو داره
4تا بازی روش هست . فکر کنم جاوا نسب بشه[/QUOTE
]
pas ki bood goft java support nemikone
mersee
ُپس کی بود گفت جاوا ساپورت نمی کنه؟؟؟
مرسی ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالها دل طلب جام جم ار ما می کرد آنچه خود داشتیم زه بیگانه تمنا می کرد
ما همین که تونستیم از جان ومال مایع گذاشتیم انشاء الله دیگران بهترشو بیارن ما راضی به رضای خدا
خدا حافظ دوستان
اونجا به من گفتن كه ساپورت مي كنه اما اينجا گفتن نه!ُپس کی بود گفت جاوا ساپورت نمی کنه؟؟؟
مرسی ........
ولي خاب مثل اينكه حرف اينجا درست بود.
این کدوم مدلشه؟
![]()
انژکتوری . سری اول . متالیک . ضربه هم نداره ...![]()
قيافش كه بد نيست ...... ما هم تازه داريم مي بينيم.........كسي اطلاعاتي داره؟
با تشكر از شما ....مي خواستم بدونم كه داخل كارتن اون بجز گوشي چه چيزايي عرضه شده من شنيدم كه حتي اين گوشي سي دي هم مهراش نيست... و اينكه از دوستتون بپرسيد كه آيا اين 3660 گوشي هست كه الااقل ادمو تا يكسال راضي نگه داره..... آيا زنگ اس ام اس اونو ميشه ازmp3داخل ميموري انتخاب كرد؟.....
يا اينكه مثل گوشي هاي سامسونگ فقط چند ملودي خاص رو مجبوري انتخاب كني؟...... ايا اين گوشي picture massege رو مي تونه دريافت كنه يا نه........ من الان يه دي 820 سامسونگ دارم ايا فروختن گوشيم
(از دي820 راضيم) وخريدن يه گوشي مجهول الهويه كار درستيه؟...... باز از اطلاع رساني شفاف شما ممنونيم
خيلي چيزا دستگيرمون شد
با نگاه اول آدم یاد n۷۲ می افته نوشتنه بلوتوس روی گوشی هم به نحو تابلویی ار سری گوشی های سامسونگ کپی برداری شده(مثلx۸۳۰).بد نبود تو طراحی گوشی یه کم ابتکار به خرج می دادن.جنس پلاستیک بدنه ی گوشی شبیه این جنس های دسته ۳ چین می مونه(این رو انعکاس نور تو عکس سوم و چهارم به خوبی نشون میده).از روی بسته بندی گوشی هم مشخص که شرکت هنوز لنگ در هواست.کیفیت lcd اون هم واقآ افتضاحه(خودتون از تو عکس ها ببینید!البته عکس های سایت مرجع واضح ترن)به نظر میرسه اون سلفون محافظ رو هم با دست رویlcdکشیدن.هندزفیری بلوتوث هم که تا ۲۰متر بگیره چیزه جدیدی نیست(کلا الآن تو همه ی گوشی ها از بلوتوث کلاس ۳ استفاده میشه بلوتوث کلاس ۲ و۱ به ترتیب تا ۲۰متر و ۱۰۰ متر رو میگرن.کلا وقتی دو تا دستگاه بلوتوث دار به هم وصل بشن تا کوچکتر مساوی فاصله ی مجموع می تونن ارتبات رو حفظ کنن یعنی برای دو تا بلوتوث کلاس ۳ میشه ۲۰ متر پس چیز شاغی نیست تو بقیه گوشی ها همین ظوره).
راستی این mp۵ دیگه چیه!؟(احتمالا فرمت انحصاری گوشی ـمثت فیلم مومیایی که ورژن ۳ هون رو اران ساخت D
در کل به نظر میرسه این گوشی چیزی شبیه پیکان RD باشه.ملقمه ای از قطعات مختلف که بعد از چند سال خط تولیدش بسته میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)