دوست من ویندوز شما چیه؟
ورژن بازی شما چنده؟
دوست من ویندوز شما چیه؟
ورژن بازی شما چنده؟
خوب دوستان بعد از مدت زیادی دوباره تاپیک رو خواستیم از خاک در بیاریم.
ما در حال حاضر به دو نفر تستر جهت تست ترینرها احتیاج داریم.
دوستانی که مایل به همکاری هستن لطفا در این تاپیک اعلام کنن.
رول کار به این شکل هست که در ترینرهایی که تازه ساخته شده اند قبل از انتشار به تسترها فرستاده می شود و انها باید ترینر را به صورت کامل در ویندوز اکس و ویستا تست کنند و پس از اطمیانان کامل از سالم بودن ترینر و کار کردن ان در تاپیک ترینر ها قرار می گیرد ولی اگر مشکلی وجود داشت ان را به Batman و بنده اطلاع می دهند تا به رفع مشکل بپردازیم.
تستر ها حداقل باید بتونند بازی های جدید رو روی سیستم خودشون اجرا کنند
باید به بازی های جدید دسترسی داشته باشند
یکی از تسترها باید ویندوز ویستا و تستر دیگر باید اکس پی را داشته باشد اگر هر دو تستر هر دو ویندوز را داشتند که چه بهتر
لطفا دوستانی که اعلام امادگی می کنند تا اخر کار با ما باشن
با تشکر
به در خواستی هم مدیران عزیز انجمن داشتم اگر امکان داره اسم این تاپیک رو به این شکل تغییر بدن:
تاپیک مخصوص گروه گیم هکینگ P30World (تمامی اخبار و سوالات و مشکلات لطفا در این تاپیک مطرح شود)
الن به محسن میگم ....
این پست حذف شود.
Last edited by masood hashemy; 13-09-2008 at 19:22.
دوست من درست هست که شما uac رو غیر فعال کردن اما من به شما پیشنهاد می کنم که ترینر رو باز هم از ادمین ران کنین.
روی ترینر راست کلیک کنین و این گزینه رو انتخاب کنین:
Ran As Administrator
مطعن باشین که مشکل شما حل میشه.بنده خودم هم در ویستا uac رو غیر فعال کردم ولی وقتی ترینر رو در حالت معمولی اجرا می کنم کار نمی کنه ولی وقتی به همون شکلی که گفتم اجرا می کنم ترینر به خوبی کارمی کنه.ما ترینر رو روی دو سیستم مختلف و هم در اکس و پی و هم در ویستا به خوبی تست کردیم و هیچ مشکلی نداره.بنده خودم در حال حاضر از ویستا sp1 نسخه ی ultimate استفاده می کنم.این مشکلی که شما داریدر بر میگرده به امنیت بالای ویندوز ویستا که در حالت معمولی نمیزاره که ترینر وارد مموری بازی بشه و به راحتی با اجرا کردن ترینر از ادمین مشکل حل میشه.اگر نشد بازی رو هم از ادمین اجرا کنین.
Last edited by davoodf; 12-09-2008 at 15:37.
خب دوستان به مناسبت این که تاپیک تقریبا یه جونی گرفت یه خبر میدم
دارم یه آموزش کامل و جامع میزنم در مورد هک بازی که مطمئننا کمتر کسی همه شو بلده
این آموزش از اولش با آرت مانی و کارای ساده شروع میشه و آخرش به زبان اسمبلی میرسه
من تا به حال بخش های ابتدیی و متوسطش رو تموم کردم اما چون که زیاد به جایی که میخواستم نرسیده (حدود 30 ص) هر کی هر آموزشی داره در هر سطحی بده تا با اسم خودش در ایبوک قرار بدم
البته اینجا کمتر کسی وارده پس من بیشتر از آقا داوود و بتمن توقع دارم
البته اجرتونم میدم
یه نسخه ی پریوایت ...![]()
من می تونم اموزش قرار بدم ولی فقط از مشکلات دزدی مطالب می ترسم که فردا یکی بیاد این مطالب رو جمع کنه و ببره ازش استفاده ی نادرست بکنه یعنی به اسم خودش مطالب رو بفروشه در حالی که این مطالب به صورت رایگان قرار داده شدن و فقط جنبه ی اموزشی دارن نه تجاری با همین کار کوچک تمام زحمت ادم از بین میره.اگر این مشکل وجود نداشت قرار دادن اموزش که کاری نداشت.
Last edited by davoodf; 12-09-2008 at 15:57.
مطالب ایبوک پی دی اف هست و توسط خودم اینکریپت میشه
از اون لحاظ نگران نباشید
این ترینر طبق گفته شما iw3mp.exe را از برنامه های در حال اجراتشخیص میده..اکثر ترینرها هم به همین طریق عمل میکنن.
شما اصلا میتونید از گزینه های ترینر استفاده کنید یا نه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)