فیلمهای در حال اکران : به خاطر 1 لیتر بنزین، من ترانه 1000 لیتر بنزین دارم، سالهای سهمیه بندی، دور دنیا با 1000 لیتر بنزین، بوی خوش بنزین.
فیلمهای در حال اکران : به خاطر 1 لیتر بنزین، من ترانه 1000 لیتر بنزین دارم، سالهای سهمیه بندی، دور دنیا با 1000 لیتر بنزین، بوی خوش بنزین.
Last edited by hamid_blue; 28-06-2007 at 22:38.
سوال کنکور ادبيات در اردبيل:
جمله زير چند غلط املا يي دارد ؟
شوراي عمنيط براي جلوگيري اذ جنگ طشكيل شدح عسط
الف) ثه
ب) چحار
ج) حفت
د) ياضدح
وقتي که بچه بودم هر شب دعا ميکردم که خدا يک دوچرخه به من بدهد . بعد فهميدم که اينطوري فايده ندارد . پس يک دوچرخه دزديدم و دعا کردم که خدا مرا ببخشد.
اگه يه روز ديدی فروختمت فکر نکن ادم فروشم عزیزم، چون من بز و میش زیاد میفروشم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه خواستی یک کسی یه عاشقه همنفسی عمرشو حیرونت کنه جونشو قربونت کنه . . .جون مادرت رو ما یکی حساب نکن!!!!
واسه تو ميخک و واسه بقيه رز ميارم تو رو هر وخ مي بينم يه جورايي بز ميارم توو قرار با خوشکلا سيب بهشون هديه مي دم واسه تو که ميموني يه عالمه موز ميارم!!!
سال 68 امام خمینی و هایده فوت کردن
سال 86 فاضل لنکرانی و مهستی فوت کردن
برای سلامتی رفسنجانی دعا کنید تا حمیرا زنده بماند
از رفسنجاني پرسيدند اسم اين اتوبان تهران شمال را چي ميخواهيد بگذاريد؟ ميگه شهيد احمدي نژاد انشاء الله
هري پاتر ايراني منتشر شد : ?ـ هري پاتر وسنگ امامزاده ?ـ هري پاتر و تالار وحدت ?ـ هري پاتر وزنداني سياسي ?ـ هري پاتر و جام رمضان ?ـ هري پاتر و فرمان رهبري ?-هري پاتر و آخوند دو رو ?ـ هري پاتر و مشعل ولايت
2 دلیل پیشرفت نکردن فوتبال خانوم ها :
1) عمرا 11 تا خانوم توی زمین مث هم لباس بپوشن
2) عمرا توی بازی بعدی هم همون لباسا رو دوباره بپوشن !
با تشکر از همه ی شما.
این هم اس ام اس امروز:
شد ماتم سرا دنیای هستی
ز بنزین و بهشتی و مهستی.
برید حال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)