تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 105 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

سلام
    چند تا درخت انگور دارم می خوام به بهترین شیوه آنها را هرس کنم. ممنون می شم که در این مورد به من کمک کنید(در ضمن درختان مو به روش سنتی کاشته شده اند و ایستاده نیستند)اگر تصاویری از نحوه هرس کردن قرار دهید بهتر خواهد بود

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام
    چند تا درخت انگور دارم می خوام به بهترین شیوه آنها را هرس کنم. ممنون می شم که در این مورد به من کمک کنید(در ضمن درختان مو به روش سنتی کاشته شده اند و ایستاده نیستند)اگر تصاویری از نحوه هرس کردن قرار دهید بهتر خواهد بود
    مهمترین هرس های درخت انگور عبارتند از : 1- هرس پائیزی : مستقیماً پس از برداشت میوه ها صورت می گیرد و در آن شاخه هایی را که میوه داده اند در پاییز کوتاه می کنند. 2- هرس اصلی مهمترین هرس برای تمام درخت انگور بویژه برای شاخه اصلی که ادامه دهنده تنه درخت است در این هرس از آن مقداری که تنه امسال در روی شاخه اصلی رشد کرده 5 تا 6 و حداکثر 8 جوانه را باقی گذاشته، بقیه را بریده و حذف می کنند. در مورد شاخه های جانبی که خوب رشد کرده اند هم باز برای آن مقدار که امسال رشد کرده 2 یا 3 جوانه برای هر شاخه باقی گذاشته تا بقیه را هرس می کنند تنها همین جوانه های باقیمانده روی تنه اصلی و شاخه های فرعی هستند که در بهار آینده رشد کرده و میوه می دهند. بهترین زمان هرس اصلی آذر و دی و بهمن است مشروط بر اینکه زمان انجام آن هوای منطقه از 8 درجه زیر صفر گرمتر باشد. این هرس نباید دیرتر انجام گیرد در هرس زمستانی درختان انگور بر خلاف هرس در سایر درختان میوه شاخه ها را بلافاصله از بالای جوانه نمی برند بلکه حدود 2 سانتی متر بالای جوانه را هم باقی می گذارند در غیر اینصورت بالاترین جوانه خشک می شود. 3- هرس فرم دادن : تنها در نهالهایی که تازه کاشته شده اند در سالهای اول و دوم انجام می گیرد. لذا در بهار برای نهال تنها 3 جوانه باقی می گذارند پس از اینکه جوانه ها رشد کردند و طول یکی از شاخه ها به 20 سانتی متر رسید آنرا به عنوان تنه اصلی پذیرفته و شاخه های دیگر را ته بر می کنند. در صورت لزوم سال بعد نیز به شاخه اصلی اجازه رشد داده و شاخه های جانبی را که در ارتفاع کمتر از 50 سانتی متر رشد کرده اند قطع می کنند . بدین وسیله درختان انگور به ارتفاع 5/1 تا 2 متر ایجاد می کنند. 4- هرس برگها : که این هرس فقط در درختان انگور کوتاه قد (5/1 تا 2 متر ارتفاع) و در اواخر بهار صورت می گیرد. در این هرس تنها برگهای زیادی که مانع تابش مستقیم نور خورشید به خوشه های انگور قسمت میانی تاج درخت می شوند را با دست چیده و دور می اندازند این هرس معمولاً در درختانی که میوهایشان خورده می شود انجام می گیرند
    منبع
    دانشنامه رشد

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

راستش چون درجه ام از کاربر فعال علوم زیستی تبدیل به علوم انسانی شده یه خورده خجالت می کشم که پست بدهم ولی خوب من در این مدت که نبودم اصلا بی کار نبودم و کلی باغچه ام را تغییر داده ام ولی خوب تصمیم گرفته بودم که تا به کار گیری تمام آن نوشته و پاسخهای عزیزان مخصوصا جناب امین رخ ( که امیدوارم سلام گرم شاگردشون را پذیرا باشند ) زیاد نیام و سوال نپرسم.

ولی به هر حال سوالاتم من گذشته همچنان هست و به زودی دوباره با سوالاتم به تاپیک و اینجا بر می گردم.

امیدوارم که دوستان اجازه بدهند.

اما یه سوال :

من احساس می کنم وقتی که گلها و یا هر گیاهی را در گلدان پرورش می دهم رشدش اصلا خوب نیست. من چند گل کوکب را که از بذر در گلدان بوده اند و پرورش داده ام الان بعد از سه ماه فقط دو یا سه گره بالا امده اند و فکر نکنم اصلا به گل بشینند دیگه با توجه به گرمای اینجا.

حالا سوال من این هست که این میتونه به خاطر کمبود مواد غذایی باشه؟ چجوری می شه تشخیص به کمبود داد؟

یه سوال دیگه هم اینکه
    من یکی دوبار که در سفر بودم و چند روزی برخی از گیاهام بدون اب مونده اند بعد از اینکه دوباره بهشون اب داده ام سرحال شده اند ولی احساس می کنم که شدیدا رشدشون با قبل فرق کرده و اصلا رشد خوبی ندارند. ایا شوک حاصل از خشکی ممکنه که باعث کمبود رشد بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض

سلام دوستان
    من هفته پيش با راهنمايي آقاي امين رخ مقداري سبزي شامل تره و شاهي و ريحان كاشتم. همه چيز خوب پيش ميره جز اينكه تعداد زيادي پشه دور اون جمع شده و اين مساله با توجه به اينكه من اونهارو در آپارتمان كاشتم مشكلات زيادي به وجود آورده. اگر ميشه لطفا بگيد كه چه جوري ميشه اين پشه هاي ريز را از بين برد بدون اينكه آسيبي به سبزيها برسه. قبلا از راهنمايي شما نهايت تشكر را دارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

راستش چون درجه ام از کاربر فعال علوم زیستی تبدیل به علوم انسانی شده یه خورده خجالت می کشم که پست بدهم ولی خوب من در این مدت که نبودم اصلا بی کار نبودم و کلی باغچه ام را تغییر داده ام ولی خوب تصمیم گرفته بودم که تا به کار گیری تمام آن نوشته و پاسخهای عزیزان مخصوصا جناب امین رخ ( که امیدوارم سلام گرم شاگردشون را پذیرا باشند ) زیاد نیام و سوال نپرسم.

ولی به هر حال سوالاتم من گذشته همچنان هست و به زودی دوباره با سوالاتم به تاپیک و اینجا بر می گردم.

امیدوارم که دوستان اجازه بدهند.

اما یه سوال :

من احساس می کنم وقتی که گلها و یا هر گیاهی را در گلدان پرورش می دهم رشدش اصلا خوب نیست. من چند گل کوکب را که از بذر در گلدان بوده اند و پرورش داده ام الان بعد از سه ماه فقط دو یا سه گره بالا امده اند و فکر نکنم اصلا به گل بشینند دیگه با توجه به گرمای اینجا.

حالا سوال من این هست که این میتونه به خاطر کمبود مواد غذایی باشه؟ چجوری می شه تشخیص به کمبود داد؟

یه سوال دیگه هم اینکه
    من یکی دوبار که در سفر بودم و چند روزی برخی از گیاهام بدون اب مونده اند بعد از اینکه دوباره بهشون اب داده ام سرحال شده اند ولی احساس می کنم که شدیدا رشدشون با قبل فرق کرده و اصلا رشد خوبی ندارند. ایا شوک حاصل از خشکی ممکنه که باعث کمبود رشد بشه؟
    سلام
    از اینکه شما را دوباره زیارت میکنم خوشحالم.اختیار دارین شما استادین.
    خیلی خیلی هم خوب هست که شما کاربر انجمن علوم انسانی و ادبیات هستید، به گل و گیاه علاقمندید، در علم پرواز تخصص داریدو....
    احساستون دقیقا درست هست.همیشه شرایط مناسب محیطی در فضای باز بهتر از فضای بسته هست چون در 99درصد مواقع امکان همانند سازی شرایط محیط بسته با فضای باز امکانپذیر نیست.
    در مورد کوکب باید بعرض شما برسونم که اگر منظورتون همون کوکب های معمولی هست که (اصطلاحا)پیاز دارند، بهتر هست که از پیازهاشون برای کاشت بمنظور گلدهی استفاده کنید چون بنیه و اندازه پیازها در میزان و کیفیت گل خیلی موثر هست.در واقع از بذر اغلب برای تکثیر انبوه و یا تولید گلدانهای کوچک جهت فروش به پرورش دهندگان رده های دیگر استفاده میشود.
    درمورد دوم هم باز هم دقیقا درست هست.پس از وارد شدن شوک همیشه رکود رشد طبیعی هست.اما گاهی در مورد برخی گیاهان مثل برخی کاکتوسها یا بنفشه افریقایی یا... از شوک خشکی برای تشویق به گلدهی هم استفاده میشه.بهترین کار اینه که اگه چند روز خونه نیستید از لوازمی که در گلفروشیها برای اینکار میفروشند استفاده کنید.
    موفق باشید.امین رخ

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام دوستان
    من هفته پيش با راهنمايي آقاي امين رخ مقداري سبزي شامل تره و شاهي و ريحان كاشتم. همه چيز خوب پيش ميره جز اينكه تعداد زيادي پشه دور اون جمع شده و اين مساله با توجه به اينكه من اونهارو در آپارتمان كاشتم مشكلات زيادي به وجود آورده. اگر ميشه لطفا بگيد كه چه جوري ميشه اين پشه هاي ريز را از بين برد بدون اينكه آسيبي به سبزيها برسه. قبلا از راهنمايي شما نهايت تشكر را دارم.
    دوست عزیز سلام
    خوشحالم که سبزیجاتتون سبز شده.حضور پشه ها عادی هست و در فضای باز هم موجود هستند اما دیده نمیشوند.بهر حال میتونین از سموم تخصصی این کار که در گلفروشی ها موجود هست استفاده کنید. هیچ ضرری به سبزیجاتتون نمیرسونه.فقط یاد آوری کنید که برای داخل آپارتمان میخواهید که سموم خیلی بد بو بهتون ندن.
    اگه خیلی عجله دارین میتونین مقداری صابون ( جامد نه مایع) در آب حل کنید و روی خاک اسپری کنید.
    موفق باشید.امین رخ

داره خودمونی میشه book worm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هفته تیر

5 دستم روبگیرید تازه واردم کمکم کنید

سلام
    زودمی رم سراصل مطلب.
    کمک
    من تازه زدم تو خط گل وگیاه
    یه گلدونه زنبق وحشی دارم که گلهاش خشک شده بود منم بریدمشون .
    رواین گلدونم یه سوسکهایی هستن ریزِریزوسبز نمیدونم اسمشون چیه ولی زیاد تخم می زارن.
    بم گفتن سم مالاتیون بزنم
    منم اندازه ی یه درونصف شیشش رو توی یه لیوان ریختم وبعدش ریختم تو آبپاش و امروزدو باربه برگهاش پاشیدم کارم درسته.
    یه سوال دیگه برای نشاکاری ظرفم بایدسوراخ داشته باشد؟؟؟
    باید همیشه خیس باشه؟؟؟
    اگرکسی اززنبقم خواست بایبراش قلمه بزنم؟باید بذربگیرم ازش؟بایدچیکارش کنم؟؟؟
    کسی توضیح مفصلی برای زنبق من داره که بگه کی آب زیاد بدم کی کم؟کی گلهاش درمیاد؟کلاً چه جوری باید باش رفتارکنم؟؟؟
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
    دعاتون می کنم.
    مرسی که تاپیکم رو خوندید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام

زودمی رم سراصل مطلب.
    کمک
    من تازه زدم تو خط گل وگیاه
    یه گلدونه زنبق وحشی دارم که گلهاش خشک شده بود منم بریدمشون .
    رواین گلدونم یه سوسکهایی هستن ریزِریزوسبز نمیدونم اسمشون چیه ولی زیاد تخم می زارن.
    بم گفتن سم مالاتیون بزنم
    منم اندازه ی یه درونصف شیشش رو توی یه لیوان ریختم وبعدش ریختم تو آبپاش و امروزدو باربه برگهاش پاشیدم کارم درسته.
    یه سوال دیگه برای نشاکاری ظرفم بایدسوراخ داشته باشد؟؟؟
    باید همیشه خیس باشه؟؟؟
    اگرکسی اززنبقم خواست بایبراش قلمه بزنم؟باید بذربگیرم ازش؟بایدچیکارش کنم؟؟؟
    کسی توضیح مفصلی برای زنبق من داره که بگه کی آب زیاد بدم کی کم؟کی گلهاش درمیاد؟کلاً چه جوری باید باش رفتارکنم؟؟؟
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
    دعاتون می کنم.
    مرسی که تاپیکم رو خوندید.

سلام
    منظورتون اینه که گل ها رو بریدین یا زنبق ها رو؟
    احتمالا منظورتون از اون سوسکها شاید همون شته باشه.اگه بتونین عکسی چیزی بزارین خیلی بهتره.مع الوصف اگر بهتون توصیه شده از این سم استفاده کنید بهتر هست به توضیحات برچسب سم برای دوز توصیه شده توجه کنید و هیچوقت بصورت کتره ای از سموم استفاده نکنید چون در بسیاری مواقع استفاده بیش از اندازه موجب گیاه سوزی میشود.استفاده کمتر از نیاز هم تاثیر لازم را ندارد.
    اگر کسی از زنبق شما خواست میتونین از ( اصطلاحا)پیاز هاش استفاده کنید. یعنی اینکه در فصل زمستان که اندامهای هوایی زنبقتون از بین میرن و تنها ریشه هاشون توی خاک باقی میمونه میتونید اونها رو از خاک خارج کنید و اونها رو تقسیم کنید.نمیدونم گلدانتون چه اندازه ای هست .میتونید از تقسیم بر دو یا سه در اولین سال شروع کنید.
    بصورت کلی بهتره که گیاهتون رو از گلدان خارجک کنید و به خاک منتقل کنید اما اگه محدودیت در این مورد دارین یا اصرار دارین که توی گلدان ازش پذیرایی کنید میتونید به تاپیک نگهداری از کلهای آپارتمانی مراجعه کنید. اونجا توضیحات نسبتا کاملی برای چگونگی کنترل خاک و میزان آبیاری موجود هست که میتونید استفاده کنید.
    موفق باشید
    امین رخ

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

جناب امین رخ
    من بذر را کاشتم. پس به نظر شما من می تونم پیاز کوکب را برای کاشت بعدی نگه دارم؟ تا کی باید صبر کنم که مطمئم بشم که پیازی ایجاد شده است و چه کاری باید با اون بکنم؟

داره خودمونی میشه book worm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هفته تیر

12

سلام
    منظورتون اینه که گل ها رو بریدین یا زنبق ها رو؟
    احتمالا منظورتون از اون سوسکها شاید همون شته باشه.اگه بتونین عکسی چیزی بزارین خیلی بهتره.مع الوصف اگر بهتون توصیه شده از این سم استفاده کنید بهتر هست به توضیحات برچسب سم برای دوز توصیه شده توجه کنید و هیچوقت بصورت کتره ای از سموم استفاده نکنید چون در بسیاری مواقع استفاده بیش از اندازه موجب گیاه سوزی میشود.استفاده کمتر از نیاز هم تاثیر لازم را ندارد.
    اگر کسی از زنبق شما خواست میتونین از ( اصطلاحا)پیاز هاش استفاده کنید. یعنی اینکه در فصل زمستان که اندامهای هوایی زنبقتون از بین میرن و تنها ریشه هاشون توی خاک باقی میمونه میتونید اونها رو از خاک خارج کنید و اونها رو تقسیم کنید.نمیدونم گلدانتون چه اندازه ای هست .میتونید از تقسیم بر دو یا سه در اولین سال شروع کنید.
    بصورت کلی بهتره که گیاهتون رو از گلدان خارجک کنید و به خاک منتقل کنید اما اگه محدودیت در این مورد دارین یا اصرار دارین که توی گلدان ازش پذیرایی کنید میتونید به تاپیک نگهداری از کلهای آپارتمانی مراجعه کنید. اونجا توضیحات نسبتا کاملی برای چگونگی کنترل خاک و میزان آبیاری موجود هست که میتونید استفاده کنید.
    موفق باشید
    امین رخ
    امین جان واقعاًلطف کردین.
    تخم لاله عباسی,میخک,شاهپسندواطلسی ایرانی روهم کاشتم
    البته میخک,شاهپسندواطلسی رو نشا کردم و لاله عباسی و بازم میخک رو هم کاشتم.
    همه چیزشون مناسبه
    خاک:خاک زعیم گذاشتم(کیسه ای 3000تومان)
    مکان:حیاط خلوط خونمون با آفتاب تقریباً مستقیم
    هرروزهم آبیاری صبح زود
    کی جوونه می زنند؟؟
    چندوقت بعدش بایدجداشوون کنم نشا هارو؟؟
    لاله عباسی هاومیخک هارو چندتایی باهم تو یک گلدون کاشتم اونارو کی بایدجدا کنم؟؟؟
    ممنونم ازراهنماییتون
    بازم مزاحمتون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •